sluiten

Onze belofte

De beste hypotheek met ons persoonlijke advies

67 vestigingen

Persoonlijk advies

40+ hypotheekverstrekkers

Bereken je maximale hypotheek

30

jaar ervaring

Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Kies voor zekerheid en persoonlijke aandacht met Hypotheek Visie

Google reviews Hypotheek Visie
Reviews in Google van Hypotheek Visie

4,8 in Google

(1.213 reviews)
9,6
Advieskeuze reviews Hypotheek Visie
Reviews van Hypotheek Visie op Advieskeuze

Onze klanten geven ons een gemiddelde score van 9,6 (gebaseerd op 8.218 beoordelingen)

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers.

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek

Hypotheek Visie adviseert en begeleidt jou bij het vinden van de best passende hypotheek tegen de scherpste prijs.

Maak een vrijblijvende afspraak

Zoek een vestiging bij jou in de buurt

Vind een vestiging bij jou in de buurt en leer onze medewerkers van die vestiging kennen.

Zoek een vestiging
Logo Hypotheek Visie

Heb je haast met bieden?

Met een gratis hypotheekbelofte rapport kun je verkopers en makelaars zekerheid geven over wat je kunt lenen. Zo kun je snel bieden op jouw droomhuis.

Vraag een rapport aan Meer over een gratis hypotheekbelofterapport

“Al tijdens het eerste gesprek hadden we een klik met de adviseur. Naast die klik vinden we deskundigheid belangrijk. Ook dat zat goed. De adviseur stelde de juiste vragen, waardoor we aan het eind van het gesprek precies wisten wat ons te wachten stond. Ook fijn: Hypotheek Visie heeft een breed netwerk aan mensen waar je op kunt rekenen. Denk aan een makelaar en taxateur. Bij Hypotheek Visie regel je dus niet alleen de financiering, maar het totale pakket.”

Hendrik Heite

Klant Hypotheek Visie Leeuwarden

Ervaring klant uit Leeuwarden:

1 / 4

“De adviseur heeft alles waarvan je in eerste instantie in paniek raakt getackeld, door duidelijke communicatie. Als ik iets niet snapte, tekende hij het op het bord. Daardoor begrijp je iedere stap die je zet. De adviseur is eerlijk over wat wel en niet kan, doet geen loze beloftes en is begaan met de klant. Ik ben zeer tevreden, ik kom niet voor niets voor de derde keer bij Hypotheek Visie terug!”

Marion Winterman

Klant Hypotheek Visie Nijmegen

Ervaring klant uit Nijmegen:

2 / 4

“In de zoektocht naar een hypotheekadviseur hebben we niet verder gekeken, want het zat gelijk goed. We houden van duidelijkheid. Door de transparantie en betrokkenheid van de adviseur, wisten we meteen waar we aan toe waren, hoeveel we konden lenen en waar we op moesten letten. Daarnaast voelden we ons altijd welkom. Of ik Hypotheek Visie aan zou raden? 100%. Dankzij hen betreden we binnenkort met een goed gevoel ons droomhuis.”

Bart Schuttert

Klant Hypotheek Visie Almelo

Klant Bart Schuttert raadt Hypotheek Visie aan.

3 / 4

“Het hypotheektraject is geweldig verlopen. De hypotheekadviseur is bovenal kundig, maar ook toegankelijk en geruststellend. Hij maakte op korte tijd plaats in zijn drukke agenda om ons te adviseren. Dat is heel fijn, want het is een spannende tijd als huizenkoper. Je voelt dat de adviseur en het team echt betrokken zijn, waardoor je je geen nummer voelt. De adviseur heeft daarnaast contact opgenomen met de verkopend makelaar en de onderhandelingen op zich genomen. Als dat geen service is.“

Francoise en Paul

Klanten Hypotheek Visie Den Bosch

Ervaring klant uit Den Bosch:

4 / 4

Hoe werkt een hypotheek aanvragen?

Veel van onze klanten willen weten hoe het hypotheekproces werkt. De belangrijkste stappen:

1. Afspraak met een van onze hypotheekadviseurs

In een gratis en vrijblijvend gesprek bespreken we uitgebreid jouw situatie. Als voorbereiding kun je je maximale hypotheek berekenen.

2. Je adviseur zoekt de beste hypotheek voor jouw situatie.

De adviseur kijkt hierbij niet alleen naar de situatie nú maar houdt ook rekening met zaken die pas in de toekomst kunnen gaan spelen zoals pensioen of huwelijk.

3. Kies samen de beste hypotheek

Samen met je adviseur kies je uiteindelijk welke hypotheek het beste bij jou past. De adviseur regelt vervolgens het afsluiten voor je. Ook eventuele aanvullende verzekeringen.

4. Gefeliciteerd!

Je adviseur houdt je constant op de hoogte van het proces en we zijn er voor al je vragen. Ook als je hypotheek rond is. Gefeliciteerd met je nieuwe huis!

Over ons

Hypotheek Visie adviseert en begeleidt jou bij het vinden van de best passende hypotheek tegen de scherpste prijs. Jouw persoonlijke situatie is daarbij uitgangspunt, ook voor aanvullende verzekeringen en je pensioen.

We bestaan 30 jaar en hebben 67 vestigingen in heel Nederland.

Lees meer over ons

30

Jaar ervaring

Persoonlijk en dichtbij

Onafhankelijk

67

Vestigingen

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek.

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren