sluiten

Financieel Visie+: een doorlopende service

Hypotheek Visie staat ook na het afsluiten van je hypotheek voor je klaar. We verlenen een unieke en doorlopende service: Financieel Visie+. Hiermee zorgt Hypotheek Visie ervoor dat je hypotheek bij je persoonlijke situatie blijft passen en dat je niet teveel betaalt. Een geruststellend idee.

Voordelen Financieel Visie+
Inzicht: Grip op al je financiële zaken rondom je woning
Actueel: Meldingen van besparingen op je financiële producten
Overzicht: Een veilige online omgeving met al je financiële producten

Meer weten? Je financieel adviseur legt het je uit:

Met het Financieel Visie account heb je altijd overzicht in je hypotheek.

Financieel Visie+ abonnement

Als je in je nieuwe woning woont is het prettig dat je financiële producten goed bij je blijven passen. Misschien zijn er na verloop van tijd besparingen mogelijk door lagere rentes of premies. Of zijn er nieuwe producten in de markt die beter bij je wensen passen. Hypotheek Visie staat ook na het afsluiten van je hypotheek voor je klaar met het Financieel Visie+ abonnement. Met dit abonnement zorgen we ervoor dat je hypotheek en andere financiële producten bij je persoonlijke situatie blijven passen en je niet te veel betaalt.

Maak een afspraak met je financieel adviseur voor uitleg over het abonnement en om het af te sluiten. 

Betere voorwaarden en besparingen in Mijn Visie

Door middel van je persoonlijke omgeving, Mijn Visie, heb je altijd inzicht in je financiële producten. We vergelijken hypotheken, verzekeringen, rentes en voorwaarden. Je ontvangt een signaaltje als er betere voorwaarden zijn voor een van je producten of als er iets goedkoper kan. Of dat er nieuwe interessante producten voor je beschikbaar zijn. Je kunt vervolgens eenvoudig zelf of via je financieel adviseur het nieuwe product afsluiten. Zo weet je zeker dat je altijd de beste producten hebt met de beste voorwaarden voor jouw situatie. 

 

Wat kost het Financieel Visie+ abonnement?

Het Financieel Visie+ abonnement sluit je af voor €2,50 per persoon per maand. Voor het inrichten van je persoonlijke omgeving vragen we éénmalig €150,-.
Het abonnement loopt standaard 1 jaar. Met het abonnement ben je verzekerd van een service die constant in de gaten houdt of je kunt besparen op je hypotheek of verzekeringen.

Voorwaarden Financieel Visie+
Voorwaarden Financieel Visie+ abonnement

Inloggen Mijn Visie

Eenvoudig met het door jou eerder opgegeven e-mailadres en wachtwoord. Inloggegevens vergeten? Neem dan contact op met de vestiging van Hypotheek Visie waar je klant bent, of gebruik de 'Wachtwoord vergeten' optie. Te vinden in het inlog scherm.

Inloggen Mijn Visie

Inloggen Mijn Digimap

Voor Serviceplan+ en je Hypotheeklasten Taxatierapport.

Inloggen Mijn digimap

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren