sluiten
Home Interviews met onze franchisers
Franchisenemer Peter ter Harmsel - Amersfoort

Franchisenemer Peter ter Harmsel - Amersfoort

Peter ter Harmsel is 48 jaar, getrouwd en trots op zijn vrouw en twee kinderen. Al mogen we zijn derde kind, de vestiging in Amersfoort, niet vergeten. Inmiddels is deze erkende Financieel Adviseur, en nu tevens Franchisenemer, 10 jaar werkzaam bij Hypotheek Visie. Wij spraken met een enthousiaste Franchisenemer.

Peter ter Harmsel van Hypotheek Visie in Amersfoort helpt je graag bij het zoeken naar een hypotheek die aansluit bij jouw wensen

Vertel eens iets over jezelf, Peter?
Mijn naam is Peter ter Harmsel en ik werk al ruim 23 jaar als Financieel Adviseur, waarvan 10 jaar bij Hypotheek Visie. Dat ik de hypotheekbranche in zou gaan was niet meteen duidelijk, maar ik vond makelaardij wel altijd al interessant. Snel kwam ik erachter dat ik hypotheken nog leuker vond.

Wat maakt hypotheken dan zo interessant en leuk?
Een hypotheek is maatwerk. Het is een uitdaging om dat financieel product te leveren waar klanten bewust of onbewust naar op zoek zijn. En ze daarbij van A tot Z te bedienen. Klanten weten vaak niet hoe het gehele hypotheekproces werkt en dat is precies waar wij voor zijn. We maken ze bewust van de mogelijkheden en eventuele risico’s van het kopen van een woning. Ik zeg tegen iedere klant: ‘je mag me altijd bellen, voor welke vraag dan ook’. Ik help graag bij het aankopen van een woning en het regelen van de hypotheek, maar ook met de afwikkeling bij de notaris en het afsluiten van verzekeringen. We kunnen je helpen met het complete plaatje.

Wat sprak je zo aan om een franchisevestiging op te richten bij Hypotheek Visie?
Ik wilde als franchisenemer aan de slag, omdat ik niet meer te veel afhankelijk wilde zijn van anderen. Ik heb een heel duidelijk plan voor ogen, waar ik bij Hypotheek Visie alle ruimte voor krijg. In Amersfoort voel ik me als een vis in het water, net zoals bij Hypotheek Visie, dus de keus voor Hypotheek Visie Amersfoort was snel gemaakt. Ik vind Hypotheek Visie gewoon een fijne organisatie en ik heb een goede samenwerking met mijn collega’s. Het is prettig dat ik volledig zelfstandig mag opereren, maar dan onder de vleugels van een groter bedrijf.

Ga je iedere dag met plezier naar je werk?
Ja, ik ben trots op wat ik heb neergezet. Op de vestiging die mooier is geworden dan ik had durven dromen. Maar vooral op het team. Niet alleen de adviseurs, maar ook assistentes Marleen en Marianne zijn erg belangrijk. Zij leggen tenslotte het eerste contact met de klant en daar zijn ze ijzersterk in. We doen het echt samen!

Hoe zie je de toekomst van jouw vestiging tegemoet?
Vorig jaar is Hypotheek Visie Amersfoort verhuisd naar een fantastisch nieuw pand, ook wel Het Masker genoemd. Ik hoop hier nog 20 jaar te zitten. Maar ook verder te groeien en uit te breiden. Wat ik uiteindelijk het allerbelangrijkste vind, is dat de klant tevreden is en blijft!

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren