sluiten
Home
Kampen

Hypotheekadviseur Kampen

Hypotheek Visie Kampen

Welkom bij Hypotheek Visie in Kampen. In het prachtige pand aan de Nieuwe Markt 18 begeleiden we je graag door de koop van je huis. Er is voldoende parkeerruimte voor de deur en de koffie staat voor je klaar.

10
Advieskeuze logo

(1 beoordeling)

Hypotheek Visie Kampen

 • Franchisenemer Peter Vellinga en zijn team heten je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Kampen helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Kampen ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur

Adres

Nieuwe Markt 18
8261 BR Kampen (Overijssel)

Contact

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00

Dinsdag en woensdag
09:00 - 21:00

Donderdag en vrijdag
09:00 - 17:00

Zaterdag
09:00 - 15:00

* in avonduren op dinsdag en woensdag op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Peter Vellinga

Franchisenemer, Erkend Hypotheekadviseur

Peter Vellinga

Marcel Hanswijk

Vestigingsleider

Marcel Hanswijk

Evelien van Roekel

Managementassistente

Evelien van Roekel

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Starter in Kampen

  Als starter op de woningmarkt heb je vaak meer mogelijkheden dan je denkt! Wist je bijvoorbeeld dat sommige gemeentes een starterslening aanbieden? Als jouw gemeente deze mogelijkheid biedt, kan dit een flinke financiële steun in de rug zijn bij het kopen van je eerste huis. Ook kan het in veel situaties voordelig zijn om van huur naar koop te gaan. Wij kunnen je helpen bij het bekijken van jouw situatie en de mogelijkheden die er zijn. Daarnaast kunnen we je helpen met het vinden van de hypotheek en rente die het beste bij jou past.

  Overwaarde op je huis in Kampen

  Als huizenbezitter is het belangrijk om te weten wat overwaarde is. Overwaarde is het verschil tussen de verkoopwaarde van je huis en je huidige hypotheek. Deze overwaarde kun je opnemen om te besteden aan bijvoorbeeld een verbouwing of verduurzaming van je woning, of om te investeren of te schenken aan je (klein)kinderen. De WOZ-waarde van je woning kan een indicatie geven van de waarde en de verwachte overwaarde.

  Woon je in Kampen of omgeving? Dan is de kans groot dat je overwaarde hebt op je huis. In de gemeente Kampen is de gemiddelde WOZ-waarde namelijk gestegen. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn met jouw overwaarde? Maak dan een afspraak met Peter Vellinga of Marcel Hanswijk van Hypotheek Visie Kampen.

  Verduurzaming

  Wil je jouw woning in Kampen of omgeving verduurzamen? Er zijn diverse mogelijkheden om verduurzaming te financieren, zoals met spaargeld of door het verhogen van je hypotheek. Hiermee kun je niet alleen je maandlasten verlagen, maar ook de waarde van je huis verhogen. Hypotheek Visie Kampen kan je hierbij helpen en zet graag alle mogelijkheden voor je op een rij.

  Weet je niet hoe je moet beginnen? Hypotheek Visie Kampen kan een kosteloze energiescan bij je thuis regelen. Hierdoor krijg je inzicht in de mogelijkheden voor verduurzaming in jouw situatie, inclusief facturen en subsidies voor bijvoorbeeld zonnepanelen, een warmtepomp of spouwmuurisolatie. Maak hiervoor een afspraak met Peter Vellinga of Marcel Hanswijk van Hypotheek Visie Kampen.

  Hypotheek meeverhuizen

  Heb je een hypotheek in Kampen of omgeving met een lage rente? Dan kan het bij de aanschaf van een nieuw huis zinvol zijn om deze hypotheek mee te verhuizen. Dit is vaak bij je huidige hypotheekverstrekker mogelijk. Hypotheek Visie Kampen heeft veel ervaring met de verhuisregeling van diverse aanbieders en kan dit voor je in gang zetten. Zo kun je mogelijk veel op je maandlasten besparen. Maak een afspraak met Peter Vellinga of Marcel Hanswijk van Hypotheek Visie Kampen voor een kosteloos gesprek en ontdek of het in jouw situatie gunstig is om je hypotheek mee te nemen naar een nieuwe woning. De koffie staat klaar!

  Verhuurhypotheek

  Overweeg je om te investeren in vastgoed in Kampen en omgeving? Het kan rendabel zijn om een verhuurhypotheek af te sluiten. Met een verhuurhypotheek kun je vaak tot wel 90% van de waarde van de woning financieren. De rente die je betaalt, ligt doorgaans iets hoger dan bij een reguliere hypotheek, maar daar staat tegenover dat je rendement maakt in de vorm van huurinkomsten. Er zijn verschillende aanbieders van verhuurhypotheken met elk hun eigen voorwaarden.

  Bij Hypotheek Visie in Kampen kunnen onze adviseurs Peter Vellinga en Marcel Hanswijk je helpen bij het vinden van de juiste verhuurhypotheek die past bij jouw wensen en doelen. Maak gerust een afspraak voor een gesprek over jouw mogelijkheden.

  Wonen en nieuwbouw in Kampen

  Naast de stad Kampen bestaat de gemeente Kampen uit de dorpskernen Grafhorst, 's-Heerenbroek, IJsselmuiden, Kamperveen, Mastenbroek, Wilsum en Zalk. De gemeente biedt voor elke woonwens wat wils. Naast bestaande bouw vind je er ook diverse nieuwbouwprojecten. In Kampen wordt er volop gebouwd in de nieuwe wijk Het Stationskwartier en Reeve. Het Meer is het nieuwbouwplan in IJsselmuiden.

  Wil jij een woning kopen in de gemeente Kampen of omgeving? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden en naar wat er allemaal bij het afsluiten van een hypotheek komt kijken? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Kampen.

  Leven in Kampen

  Kampen is een oude Hanzestad in onze mooie provincie Overijssel. De vele oude monumenten in de stad en de diverse poorten die de stad rijk is, verraden de rijke historie. Door haar ligging aan de IJssel was er vroeger al veel bedrijvigheid. En dat is er vandaag de dag nog steeds. Je kunt er uitstekend winkelen en gezellig eten en drinken in een van de vele cafés en restaurants. De stad biedt verschillende sportmogelijkheden en speeltuinen. Ook vind je er een zwembad, bibliotheek, theater en verschillende musea.

  Kampen is centraal gelegen. Door de snelwegen A50 en A28 en een prima openbaar vervoer is de stad goed bereikbaar vanuit de verschillende delen van het land.
  Wil je graag groen om je heen? Dat vind je ook in Kampen. Je vindt er onder andere de IJsseldelta , één van de 20 nationale landschappen in Nederland. Ontdekt de prachtige natuur per fiets of lopend. De natuurliefhebber kan ook zijn of haar hart ophalen bij het Ketelmeer.

  Hypotheek oversluiten

  Door je hypotheek over te sluiten kun je je maandlasten te verlagen. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan het oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. Bij Hypotheek Visie Kampen kunnen we dit haarfijn aan je uitleggen.

  Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen.

  Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

  Accepteren