sluiten
Home
Kampen

Hypotheekadviseur Kampen

Hypotheek Visie Kampen

Welkom bij Hypotheek Visie in Kampen. In het prachtige pand aan de Nieuwe Markt 18 begeleiden we je graag door de koop van je huis. Er is voldoende parkeerruimte voor de deur en de koffie staat voor je klaar.

hypotheekadvies in Kampen | Door Michielverbeek - Eigen werk, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=47083976

We helpen je graag met persoonlijk advies

Peter Vellinga

Franchisenemer, Erkend Hypotheekadviseur

Peter Vellinga

Marcel Hanswijk

Hypotheekadviseur

Marcel Hanswijk

Ruud van Veen

Adviseur

Ruud van Veen

Evelien van Roekel

Managementassistente

Evelien van Roekel

Hypotheek Visie Kampen

  • Franchisenemer Peter Vellinga en zijn team heten je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Kampen helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Kampen ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur

Adres

Nieuwe Markt 18
8261 BR Kampen (Overijssel)

Contact

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00

Dinsdag en woensdag
09:00 - 21:00

Donderdag en vrijdag
09:00 - 17:00

Zaterdag
09:00 - 15:00

* in avonduren op dinsdag en woensdag op afspraak

Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Over Hypotheek Visie Kampen

Leven in Kampen

Kampen is een oude Hanzestad in onze mooie provincie Overijssel. De vele oude monumenten in de stad en de diverse poorten die de stad rijk is, verraden de rijke historie. Door haar ligging aan de IJssel was er vroeger al veel bedrijvigheid. En dat is er vandaag de dag nog steeds. Je kunt er uitstekend winkelen en gezellig eten en drinken in een van de vele cafés en restaurants. De stad biedt verschillende sportmogelijkheden en speeltuinen. Ook vind je er een zwembad, bibliotheek, theater en verschillende musea.

Kampen is centraal gelegen. Door de snelwegen A50 en A28 en een prima openbaar vervoer is de stad goed bereikbaar vanuit de verschillende delen van het land.
Wil je graag groen om je heen? Dat vind je ook in Kampen. Je vindt er onder andere de IJsseldelta , één van de 20 nationale landschappen in Nederland. Ontdekt de prachtige natuur per fiets of lopend. De natuurliefhebber kan ook zijn of haar hart ophalen bij het Ketelmeer.

Hypotheek oversluiten

Door je hypotheek over te sluiten kun je je maandlasten te verlagen. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan het oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. Bij Hypotheek Visie Kampen kunnen we dit haarfijn aan je uitleggen.

Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen.

Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

Wonen in Kampen

Naast de stad Kampen bestaat de gemeente Kampen uit de dorpskernen Grafhorst, 's-Heerenbroek, IJsselmuiden, Kamperveen, Mastenbroek, Wilsum en Zalk. De gemeente biedt voor elke woonwens wat wils. Naast bestaande bouw vind je er ook diverse nieuwbouwprojecten. In Kampen wordt er volop gebouwd in de nieuwe wijk Het Stationskwartier en Reeve. Het Meer is het nieuwbouwplan in IJsselmuiden.

Wil jij een woning kopen in de gemeente Kampen of omgeving? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden en naar wat er allemaal bij het afsluiten van een hypotheek komt kijken? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Kampen.

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren