sluiten
Home Actueel
25-jarig jubileum: in gesprek met Anton Vanden Bol
Nieuws

25-jarig jubileum: in gesprek met Anton Vanden Bol

Met het 25-jarig jubileum van Hypotheek Visie vieren we ook het 25-jarig jubileum van Anton Vanden Bol; Algemeen Directeur. Al vroeg was hij een winnaar. Voordat hij Hypotheek Visie oprichtte, was hij bokskampioen. Het doorzettingsvermogen wat nodig was bij het boksen brengt hij nog steeds dagelijks in de praktijk. Op 66-jarige leeftijd doet hij nog steeds veel aan sport. En over die 66 gesproken, ‘dat zou je niet zeggen’, vertelt hij aan het Eindhovens Dagblad. Wij gaan in gesprek met Algemeen Directeur Anton Vanden Bol.

Hypotheek Visie

woensdag 7 juni 2017

Ondernemen zat er al vroeg in, toch Anton?

Als kind stond er op mijn rapport: ‘Anton is een echte wildzang’. Stilzitten zat er niet in. Al vroeg begon ik op de markt kranten te verkopen, vertelt hij aan het NRC. Dit gegeven versterkt het feit dat ik aan de oorzaakkant sta. Ik ben geen gevolgdenker. Het heft in eigen handen nemen, dat doe ik graag. Ook met Hypotheek Visie.

Het begin van Hypotheek Visie

Ik ben met Hypotheek Visie begonnen in een portocabin (1992). Het zag eruit als een bouwterrein, maar binnen gebeurden er wonderen. Ook mijn auto was een vaste werkplek. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende onderneming in de hypotheekbranche met een franchiseconcept.

Hypotheek Visie is ontstaan vanuit de markt. “Ik zag tijdens mijn tijd bij de Nederlandse Middenstands Bank, dat de banken maar een beperkt aanbod hypotheken voerden”, vertelt hij in een interview met het Eindhovens Dagblad. Ik wilde voor mezelf beginnen en klanten een breed assortiment bieden. Eenonafhankelijk advies was een belangrijk speerpunt. Een hypotheek sluiten mensen vaak af voor een periode van dertig jaar en is beslissend voor de verdere inrichting van hun leven. Er zijn dus veel vragen te beantwoorden. Onze adviseurs maken inzichtelijk wat de consequenties van deze keuzes zijn.

Huidige stand van zaken

Ook crisissen komen voor in het vak, maar deze hebben we altijd overwonnen met een collectieve geest, warmte, humor en hard werken. En dat al 25 jaar. Inmiddels zijn we met deze mentaliteit uitgegroeid tot een hypotheekketen, bestaande uit vijftig vestigingen. Iets waar we trots op mogen zijn.

Lees nu het artikel van het Eindhovens Dagblad >

Deel deze pagina:

Meer actueel

Meer actueel

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren