sluiten
Home Actueel
Armand Baas Becking nieuwe Strategie & Marketing Directeur Financieel & Hypotheek Visie
Nieuws

Armand Baas Becking nieuwe Strategie & Marketing Directeur Financieel & Hypotheek Visie

Na bijna 10 jaar bij Coöperatie DELA waarvan meerdere jaren als Directeur Intermediair gaat inspirerend bruggenbouwer Baas Becking bouwen bij Visie.

Hypotheek Visie

dinsdag 4 juni 2019

Baas Becking (51) is aangesteld bij Visie vanwege zijn ruime ervaring binnen de financiële dienstverlening en bewezen diensten als bruggenbouwer in de branche. Gedurende zijn carrière van bijna tien jaar bij Coöperatie DELA heeft hij verschillende partijen aan tafel samengebracht voor ketenintegratie. Daarnaast is hij lid Beleid Advies Commissie bij HDN (Hypotheken Data Netwerk). In het verleden heeft hij onder meer als commercieel directeur bij Pensioendesk ruime ervaring opgedaan binnen het intermediaire speelveld.

Ruim een jaar geleden werd Hypotheek Visie verkocht aan de huidige aandeelhouders Raj Singh en Rutger Go. Zij hebben inmiddels de herstructurering van Visie afgerond. Financieel Visie is opgericht om de franchiseketen Hypotheek Visie op een innovatieve wijze te ondersteunen bij het actief klantbeheer. De organisatie wil een omslag creëren bij klanten. Van een puur transactionele relatie naar een duurzame langetermijnrelatie. Vanuit die constructie gaat Baas Becking sturing geven aan de ontwikkeling van innovatieve financiële producten. Een van deze producten is de Hypotheekbelofte. Een nieuwe propositie die de klant zekerheid geeft over hoeveel ze kunnen lenen en bieden. Met de komst van Baas Becking staat er een stevig managementteam en is er een stabiele basis voor de toekomst.

Baas Becking zegt uit te kijken naar zijn nieuwe rol: ‘Visie zit midden in een transitie naar een innovatieve en vooruitstrevende intermediairsketen en speelt een cruciale rol in het vernieuwen van de branche. Daar draag ik graag aan bij.’

Deel deze pagina:

Meer actueel

Meer actueel

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren