sluiten
Home Actueel
Artikel AM Web: Joost van Rooy nu het nieuwe gezicht van Hypotheek Visie
Nieuws

Artikel AM Web: Joost van Rooy nu het nieuwe gezicht van Hypotheek Visie

Het zal even wennen zijn voor het intermediair, maar na een kwart eeuw heeft Hypotheek Visie een nieuw gezicht. Niet langer vertegenwoordigen de olijke blik met de onvermijdelijke vlinderstrik van Anton Vanden Bol de franchiseketen, maar is Joost van Rooy als nieuwe algemeen directeur nu het uithangbord. Vanden Bol verkocht zijn bedrijf eind januari aan een private equitybedrijf.

Hypotheek Visie

maandag 7 mei 2018

De benoeming van Van Rooy tot de nieuwe algemeen directeur en bestuurder maakt onderdeel uit van de vandaag geïntroduceerde nieuwe topstructuur van Hypotheek Visie. Van Rooy was al sinds 2008 in dienst van de franchiseketen, in de rol van financieel directeur.Daarvoor werkte hij 4 jaar bij de AFM.

Interim-basis

Tegelijkertijd is Raj Singh benoemd tot commercieel directeur en bestuurder van Hypotheek Visie. De functie van manager finance, voorheen één van de taken van Van Rooy, is vooralsnog ingevuld op interim-basis. Maureen Mitzer (Manager Compliance) en Suzanne van Hoek (Manager HRM) maken ook onderdeel uit van het managementteam.

Karel Schiffer

In de raad van commissarissen zwaait een oude bekende de voorzittershamer: Karel Schiffer. Hij was jarenlang directeur van het Waarborgfonds Eigen Woningen, verstrekker de Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

25-jarig jubileum

Hypotheek Visie werd per 31 januari 2018 overgenomen door de private investeerder J-Merce Holding. Vorig jaar vierde de hypotheekwinkel nog haar 25 -jarig jubileum.

Deel deze pagina:

Meer actueel

Meer actueel

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren