sluiten
Home Actueel
De online zoektocht naar de juiste financieel adviseur
Blog

De online zoektocht naar de juiste financieel adviseur

Bijna dagelijks gebruik ik Google voor het opzoeken van allerlei informatie. Van openingstijden van winkels tot schoonmaaktips en noem het maar op. Maar ook bij belangrijke beslissingen raadpleeg ik het internet. Zeker als het iets is wat mij flink wat geld kan kosten. Zoals laatst toen onze CV-ketel niet meer goed werkte. Ik wil dan graag weten wat ik kan verwachten en bij wie ik moet zijn voor goede service. Ook voor een verbouwing van ons huis heb ik een hele goede stukadoor gevonden via een aanbeveling op Facebook.

Laatst gewijzigd

vrijdag 2 maart 2018

Tijdens het zoeken naar een financieel adviseur raadplegen klanten vaak ook eerst het internet. Het zijn belangrijke beslissingen waar we een klant bij helpen. Logisch dus dat klanten zich eerst goed oriënteren op welke financieel adviseur ze willen vragen voor advies. Het is voor ons als financieel adviseur dus belangrijk dat we ons goed presenteren op internet. Wij geven op onze eigen website van Hypotheek Visie veel informatie en vertellen er alles over onze dienstverlening. Daarnaast vragen wij onze klanten, nadat zij bij ons zijn geweest, een referentie te geven op advieskeuze.nl.

Op advieskeuze.nl wordt een klant gevraagd een aantal sterren te geven van 1 tot 5 en een open toelichting over hoe zij de dienstverlening hebben ervaren. Al deze referenties worden per kantoor verzameld en omgezet naar een cijfer. Dit cijfer geeft een eerste indicatie hoe de ervaringen zijn, maar nog beter is het om ook de reacties te lezen.

Uiteraard lezen wij ook altijd met volle belangstelling de referenties op advieskeuze.nl. Het is ontzettend leuk om te lezen als een klant zich gehoord en geholpen voelt. Van alles wat er geschreven wordt kunnen wij ook leren en daarmee onze dienstverlening nog verder verbeteren.

Jij en ik zijn dus allebei geholpen met de referenties op Advieskeuze.

Els van Setten is Online Financieel Adviseur bij Hypotheek Visie en vertelt in haar blogs over haar werk als financieel adviseur.

Deel deze pagina:

Meer actueel

Meer actueel

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren