sluiten
Home Actueel
Een goed einde van het jaar
Blog

Een goed einde van het jaar

We kijken bij Hypotheek Visie terug op een mooi jaar. Een jaar waarin we veel klanten blij hebben mogen maken met een woning. Ieder dossier is anders, iedere klant heeft een eigen verhaal. Dat is onder andere wat mijn werk als Casemanager zo leuk maakt. Ik ben verantwoordelijk voor de voortgang van de aanvragen en heb dagelijks contact met klanten en maatschappijen.

Laatst gewijzigd

zondag 9 december 2018

Persoonlijk contact

Dat persoonlijke contact wordt door de meeste klanten als prettig ervaren. Zo bleek ook vorige week. We kregen een prachtige bos bloemen bezorgd door twee tevreden klanten. Zij hadden hun vorige huis verkocht en sloten een hypotheek af voor hun nieuwe woning. Bij dit dossier zat enige haast. Gelukkig sluiten deze klanten het jaar 2018 af met goed nieuws, en wij eindigen het jaar met hele mooie woorden:

“Beste Dennis en Bonita, dank voor al het werk dat jullie in de afgelopen maanden verzet hebben om voor ons een hypotheek rond te krijgen!

Hartelijke groet.”

Een gelukkig nieuwjaar

Ook in 2019 beantwoorden we graag je financiële vragen.

Maak hier een afspraak bij een vestiging bij jou in de buurt. Namens alle medewerkers van Hypotheek Visie wensen we je een gelukkig en gezond nieuwjaar. Dat al je woonwensen uit mogen komen!

Keyana de Waalis Casemanager bij Hypotheek Visie. Ze is verantwoordelijk voor de voortgang van de aanvragen en heeft dagelijks veel contact met klanten en maatschappijen. In haar blogs vertelt ze over haar ervaringen en werk als Casemanager.

Deel deze pagina:

Meer actueel

Meer actueel

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren