sluiten
Home Actueel
Is jouw huis klaar voor de herfst?
Blog

Is jouw huis klaar voor de herfst?

Laatst gewijzigd

donderdag 5 september 2019

Kan je energierekening goedkoper?

In de herfst is de kans groot dat je energierekening omhoog gaat. Je stookt meer om het warm te krijgen in huis en je lucht minder. Dit terwijl het juist goed is om je huis te ventileren. Dankzij de ventilatie wordt de lucht in huis droger. En droge lucht is makkelijker te verwarmen. Daarnaast is het een goed idee om je energierekening nog eens goed te bekijken. Misschien kan het bij een andere aanbieder goedkoper. Of zijn er

energiebesparende maatregelen

mogelijk waardoor de rekening omlaag kan.

Kijk ramen, deuren, kranen, tuinmeubelen en de dakgoot na

Sluiten ramen en deuren nog goed? Staan je tuinmeubelen goed vast, zodat ze tegen een windstootje kunnen? Is de dakgoot vrij van bladeren? En, is de buitenkraan afgetapt?

Je wilt natuurlijk niet dat de waterleidingen springen als het kouder wordt.

Najaarsschoonmaak

En dan heb ik het niet alleen over het schoonmaken van je woning, maar ook over het op orde brengen van je financiële papieren. Vind je in iedere la steeds nieuwe bankafschriften, belastingpapieren of ongeopende post? Dan is het hoog tijd voor een grondige najaarsschoonmaak.

Wil jij deze herfst of winter ook je eigen knusse stekkie betreden? Kijk samen met een

hypotheekadviseur

naar jouw mogelijkheden. Wie weet kun jij binnenkort ook met deze tips aan de slag.

Keyana de Waalis Casemanager bij Hypotheek Visie. Ze is verantwoordelijk voor de voortgang van de aanvragen en heeft dagelijks veel contact met klanten en maatschappijen. In haar blogs vertelt ze over haar ervaringen en werk als Casemanager.

Deel deze pagina:

Meer actueel

Meer actueel

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren