sluiten
Home Actueel
Hypotheekadvies op afstand nu persoonlijker dan ooit
Blog

Hypotheekadvies op afstand nu persoonlijker dan ooit

Als Casemanager heb ik voornamelijk telefonisch contact met klanten over de voortgang van dossiers, maar hypotheekadviseurs krijgen deze klanten normaliter geregeld over de vloer. Nu gaat het allemaal nét even anders, maar dat mag de pret niet drukken: wij zijn online en bij de vestigingen goed ingericht om klanten op afstand te voorzien van deskundig én persoonlijk hypotheekadvies. Ja, je leest het goed: op afstand en toch persoonlijk.

Laatst gewijzigd

maandag 6 april 2020

Persoonlijk advies

Waarom we dat zo belangrijk vinden? Omdat een huis kopen niet hetzelfde is als een brood kopen. Bij een huis komt een hypothecaire lening kijken, wat van invloed is op je financiële situatie gedurende een groot deel van je leven. Het inschakelen van een hypotheekadviseur waar je een goed gevoel bij hebt, is geen overbodige luxe. Je deelt namelijk je financiële situatie met hem of haar.

In de maatschappij verandert er op dit moment veel, bij Hypotheek Visie gaan we hierin mee om de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten te waarborgen. Maar dat betekent niet dat er iets aan

onze service

verandert. Onze hypotheekadviseurs zijn allen hoogopgeleid en voorzien jou van deskundig hypotheekadvies. Zij zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt, kunnen meerdere geldverstrekkers vergelijken en lezen de kleine lettertjes. Alleen nu even op afstand óf telefonisch

of via de webcam. Zo lijkt het bijvoorbeeld met online advies net of de financieel expert bij jou aan de keukentafel zit.

Een klant over online advies van Hypotheek Visie

“Net toen de coronacrisis uitbrak, werd het bod op ons droomhuis geaccepteerd. Geweldig natuurlijk! Maar ik maakte me stiekem wel zorgen over hoe dit geregeld moest worden met de hypotheek, gezien de maatregelen van het RIVM. Gelukkig was daar hypotheekadviseur Rob via de webcam. Hij nam al mijn vraagtekens weg en heeft ons fantastisch geholpen. Het leek net of hij bij ons in de woonkamer zat. Ik ben super blij dat deze mogelijkheid er is. Alles loopt nu op rolletjes. We kunnen niet wachten om onze nieuwe woning te betreden!"

Keyana de Waalis Casemanager bij Hypotheek Visie. Ze is verantwoordelijk voor de voortgang van de aanvragen en heeft dagelijks veel contact met klanten en maatschappijen. In haar blogs vertelt ze over haar ervaringen en werk als Casemanager.

Deel deze pagina:

Meer actueel

Meer actueel

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren