sluiten
Home Actueel
Klusjes in en om het huis
Blog

Klusjes in en om het huis

We zijn grotendeels aan huis gekluisterd door het COVID-19 virus, wat ons land getroffen heeft. Dat zorgt naast veel onzekerheid ook voor gezellige taferelen: spelletjes spelen aan de keukentafel met het gezin, thuis lesgeven aan de kinderen of met je geliefde onder een dekentje kruipen. Het advies is vooral binnenblijven! Maar toch kan de verveling toeslaan. Is dit het geval en heb je tijd over? Maak van de nood een deugd en ga aan de slag met klusjes in en om het huis, die normaal altijd blijven liggen. Wij geven je wat klusjes-inspiratie!

Laatst gewijzigd

vrijdag 6 maart 2020

Lekkende kranen, een wandje verven of herinrichten

Dit is bij uitstek hét moment om alle kleine klusjes in huis aan te pakken. Zit je al lange tijd tegen een vloer zonder plinten aan te kijken? Of hebben de muren echt een nieuw likje verf nodig? Haal de plinten en verfblikken uit de schuur, stroop de mouwen op en ga aan de slag. Het is ook leuk om je tijd te besteden aan het herinrichten van je woning. Misschien staat je bank minstens zo leuk in een andere hoek. Met kleine aanpassingen oogt je huis als nieuw.

De grote voorjaarsschoonmaak

Deze periode doet je meer dan ooit beseffen dat een fijne woning van groot belang is. Nu je veel binnen zit, voel je je vooral prettig in een schone woning. Tijd dus voor de voorjaarsschoonmaak. Een aantal ideetjes: ramen zemen, gordijnen wassen, keukenkastjes poetsen etc. Of houd een financiële voorjaarsschoonmaak, zodat ook je administratie op orde is.

Tuinieren

Heb je

een tuin of een balkon? Fijn, dan kun je lekker een luchtje scheppen. Maar ook voor kinderen is een tuin op dit moment een uitkomst. Ze kunnen hier lekker ravotten. Jij houdt jezelf bezig met onkruid wieden, het gras maaien, vogelhuisjes ophangen en snoeien, zodat je tuin helemaal klaar is voor het voorjaar.

Opruimwoede!

De kasten in je woning bevatten toch stiekem wel veel spullen die je eigenlijk nooit gebruikt. Of die je niet meer nodig hebt. Als je iedere dag iets opruimt, heb je aan het einde van de week zeeën van ruimte in je woning. Opgeruimd staat netjes. En met de spullen die jij niet meer gebruikt, kun je op termijn hopelijk weer een ander blij maken.

Succes!

Keyana de Waalis Casemanager bij Hypotheek Visie. Ze is verantwoordelijk voor de voortgang van de aanvragen en heeft dagelijks veel contact met klanten en maatschappijen. In haar blogs vertelt ze over haar ervaringen en werk als Casemanager.

Deel deze pagina:

Meer actueel

Meer actueel

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren