sluiten
Home Actueel
Verhuis je ook je lopende contracten mee?
Blog

Verhuis je ook je lopende contracten mee?

Laatst gewijzigd

maandag 9 maart 2020

Verzekeren!

In de praktijk zie ik dat klanten niet vaak omkijken naar hun verzekeringen. Ze hebben ooit een verzekering afgesloten en gaan ervan uit dat het goed is. Toch is het belangrijk je

verzekeringen

te bekijken. Helemaal als je binnenkort een nieuwe woning betrekt. Niet alleen omdat het wellicht goedkoper kan, maar ook om zeker te weten dat je niet over – of onderverzekerd bent.

Hoe zit het met je energierekening?

Een energierekening kan flink oplopen. Loopt je energiecontract binnenkort af? Dan is het een goed idee verschillende energieleveranciers met elkaar te vergelijken. Het is bijna altijd slimmer om over te stappen naar een andere energiemaatschappij. Zij hebben vaak aantrekkelijke voorwaarden voor nieuwe klanten. Ook een optie om je energierekening omlaag te krijgen:

energiebesparende

maatregelen doorvoeren in je nieuwe woning. Dit kun je in veel gevallen meefinancieren in de hypotheek.

Internet, tv en bellen!

Het lijkt een kleine kostenpost, maar als je de bedragen bij elkaar optelt, ben je jaarlijks toch best wat kwijt aan internet, televisie en bellen. Ook op dit gebied kun je eenvoudig aanbieders vergelijken. Want, waarom zou je meer betalen dan nodig?

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij een hypotheekadviseur

en ontdek of jij ook kunt besparen. Zo houd je wellicht maandelijks geld over om te besteden aan andere 'leukere' zaken. En dat vinden wij belangrijk. Je woont toch om te leven!

Keyana de Waal is Casemanager bij Hypotheek Visie. Ze is verantwoordelijk voor de voortgang van de aanvragen en heeft dagelijks veel contact met klanten en maatschappijen. In haar blogs vertelt ze over haar ervaringen en werk als Casemanager.

Deel deze pagina:

Meer actueel

Meer actueel

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren