sluiten
Home Actueel
'waar een wil is, is een weg.'
Blog

'waar een wil is, is een weg.'

Ik spreek veel klanten, maar sommige verhalen maken net iets meer indruk. Van die verhalen die je niet snel vergeet. Zo hebben we een tijd geleden een klant geholpen met een vervelende ziekte. Zijn ziekte zorgde ervoor dat hij arbeidsongeschikt werd verklaard. Dit had een grote impact. Zowel op hem als op zijn financiële situatie. Maar waar een wil is, is een weg. Dat blijkt wel uit dit inspirerende klantverhaal.

Laatst gewijzigd

woensdag 7 augustus 2019

Een aantaljaar geleden werd de klant ziek. De voorspelling was dat hij uiteindelijk in een rolstoel terecht zou komen. Deze verwachting heeft hem doen besluiten omzijn appartement te verruilen voor een gelijkvloerse woning. Door de ziekte is hij echter flink achteruitgegaan in inkomen. Gelukkig konden we vanuit Hypotheek Visie de hypotheek zo regelen dat het toch mogelijk was. Dankzij de verkoop van het appartement, de WIA-uitkering en spaargeld is het gelukt om de nieuwe woning mogelijk te maken. Hierdoor heeft hij ook straks een fijn thuis waar hij de zekerheid heeft dat hij daar zelfstandig kan

blijven wonen.

We kijken voor iedere specifieke situatie wat er mogelijk is. En vaak blijkt er na even zoeken meer mogelijk dan je in eerste instantie misschien dacht. Heb jij ook een bijzonderverhaal? Ook voor jou kijken onze adviseurs graag naar de mogelijkheden. Maak

hier

een afspraak

Bonita Verberne is Casemanager bij Hypotheek Visie. Ze is verantwoordelijk voor de voortgang van de aanvragen en heeft dagelijks veel contact met klanten en maatschappijen. In haar blogs vertelt ze over haar ervaringen en werk als Casemanager.

Deel deze pagina:

Meer actueel

Meer actueel

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren