sluiten
Home Actueel
Waardering en dankbaarheid
Blog

Waardering en dankbaarheid

Gisteren was het weer nationale Secretaressedag. Een jaarlijks terugkerende dag om secretaresses in het zonnetje te zetten. We werden natuurlijk al letterlijk in het zonnetje gezet door het prachtige weer van de afgelopen dagen en nu was mijn teamleider ook nog zo attent om een bloemetje en chocolade voor ons mee te nemen. Leuk om op deze manier de erkenning en waardering te voelen voor het werk dat je doet.

Laatst gewijzigd

zaterdag 31 maart 2018

Dat is ook wat mijn werk zo leuk maakt; de waardering en dankbaarheid die je krijgt van klanten. De aankoop van een woning is één van de meest belangrijke gebeurtenissen in je leven. Nederlanders verhuizen gemiddeld 7 keer in hun leven (bron CBS aug. 2016). Ik merk dat de mensen die een woning hebben aangekocht vaak nerveus zijn omdat er veel op ze afkomt. Dat is natuurlijk volkomen begrijpelijk. Een huis kopen is een emotioneel proces met grote financiële veranderingen tot gevolg. Het is voor ons iedere keer weer een leuke uitdaging om het voor de klant duidelijk te maken en om alle zorgen uit handen te nemen. Elke situatie en iedere aanvraag is weer anders. Dat houdt mijn werk ook uitdagend en interessant.

Nee, dit is geen promotie voor mijn vak. Middels mijn blogs wil ik jullie een kijkje ‘achter de schermen’ geven en handvatten geven. Mocht je op dit moment op zoek zijn naar een woning of heb

je een woning aangekocht en ervaar je stress, weet dat je niet de enige bent. Op dit moment spreken we van een verkopersmarkt. Er is een relatief grote vraag naar woningen tegen een relatief gering aanbod. Hierdoor ligt de ‘macht’ niet meer bij de koper maar bij de verkoper. De snelheid waarmee gehandeld moet worden, de hoogte van het uit te brengen bod en het risico dat er uiteindelijk iemand anders met de woning vandoor gaat zijn factoren waardoor mensen het nóg spannender vinden een woning aan te kopen.

Het is daarom belangrijk jezelf goed voor te bereiden. In mijn volgende blog ga ik je wat tips geven om goed voorbereid de woningmarkt te betreden.

Bonita Verberne is Casemanager bij Hypotheek Visie. Ze is verantwoordelijk voor de voortgang van de aanvragen en heeft dagelijks veel contact met klanten en maatschappijen. In haar blogs vertelt ze over haar ervaringen en werk als Casemanager.

Deel deze pagina:

Meer actueel

Meer actueel

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren