sluiten
Home Actueel
Zo kom je niet met eieren aan na Pasen
Blog

Zo kom je niet met eieren aan na Pasen

Een passende titel nu Pasen voor de deur staat, maar tevens een titel die de lading dekt van iets heel belangrijks: een goede voorbereiding. Zo liep een klant haar droomappartement mis, omdat ze eigenlijk niet wist of ze de vraagprijs financieel wel kon dragen. Ze klopte pas later in het aankoopproces bij Hypotheek Visie aan. Een andere geïnteresseerde bereidde zich beter voor en wist het huis te bemachtigen. Om ervoor te zorgen dat jij niet met eieren na Pasen aankomt als het gaat om het aankopen van een woning, heb ik wat handige tips!

Laatst gewijzigd

zondag 7 april 2019

Weet wat je kunt lenen voordat je op huizenjacht gaat

Om teleurstellingen te voorkomen, raad ik je aan contact te hebben met een hypotheekadviseur voordat je op huizenjacht gaat. Het is fijn om een indicatie te krijgen van wat je maximaal kunt lenen. Een eerste inschatting bereken je via de rekentool op onze website. Zo weet je meteen in welke prijsklasse je kunt zoeken. Een financieel adviseur kan je naast een inschatting van het te lenen bedrag ook op weg helpen met andere zaken. Denk aan: bieden zonder ontbindende voorwaarden, bieden boven de vraagprijs of het contact met een aankoopmakelaar. Handig als er meer kapers op de kust zijn!

Het Hypotheekbelofterapport

Wil jemet meer zekerheid weten wat je maximaal kunt lenen, dan kun je een Hypotheekbelofterapport aanvragen. In dit rapport vind je hoeveel hypotheek je kunt krijgen, gecheckt bij meerdere geldverstrekkers door een expert. Dit kan zowel met of zonder een droomhuis op het oog. Heb je het droomhuis gevonden? Dan kun je door middel van het Hypotheekbelofterapport zekerheid bieden aan de verkoper dat je het geboden bedrag daadwerkelijk kunt lenen. Dit geeft je een sterke onderhandelingspositie.

Een hypotheekadviseur van Hypotheek Visie helpt je graag voor, tijdens en na je zoektocht naar een woning. Voor nu rest mij nog één ding: vrolijk Pasen!

Keyana de Waalis Casemanager bij Hypotheek Visie. Ze is verantwoordelijk voor de voortgang van de aanvragen en heeft dagelijks veel contact met klanten en maatschappijen. In haar blogs vertelt ze over haar ervaringen en werk als Casemanager.

Deel deze pagina:

Meer actueel

Meer actueel

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren