sluiten
Home
Nieuwsbrief januari 2023

Nieuwsbrief januari 2023

Verhuisplannen in 2023?

Het eerste kwartaal van 2023 is een gunstig kwartaal voor potentiële huizenkopers. De huizenprijzen zijn namelijk licht aan het dalen. In 2023 kan het gunstig zijn om te verhuizen en daarbij je huidige hypotheek mee te nemen. Plan hierover een afspraak met één van onze hypotheekadviseurs.

Wat is de renteverwachting voor de komende tijd? Hypotheek Visie vertelt het je graag

Renteverwachting

Hoe ontwikkelt de hypotheekrente zich de komende tijd? Gaat deze dalen, stijgen of blijft deze gelijk? 

Lees verder

Beleggen met een verhuurhypotheek in 2023

Geld op de spaarrekening levert tegenwoordig weinig meer op. Maar investeren met een verhuurhypotheek des te meer. Ben jij van plan om in 2023 te starten met een belegging in vastgoed?

Lees verder

Overwaarde van je huis? Een leuk extraatje.

De overwaarde van een huis is het verschil tussen de verkoopwaarde van je huis en je huidige hypotheek. Deze overwaarde kun je gebruiken voor bijvoorbeeld een verbouwing of als 'leuk extraatje'.

Lees verder
Een Financieel Visie Plus abonnement helpt je om het overzicht in je Hypotheek te bewaren.

Financieel Visie+ abonnement

We staan ook na het afsluiten van je hypotheek voor je klaar. Door middel van je persoonlijke digitale omgeving heb je inzicht in je financiële producten en krijg je een signaal als je kunt besparen. Een geruststellend idee! 

Lees verder

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren