sluiten
Home
Utrecht Binnenstad

Hypotheekadviseur Utrecht Binnenstad

Hypotheek Visie Utrecht Centrum

Welkom bij Hypotheek Visie in Utrecht Binnenstad. In het Centrum van Utrecht, aan de Smakkelaarshoek 18 bevinden wij ons in unit 5. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek.

9,7
Advieskeuze logo

(143 beoordelingen)

4,0 in Google

(18 reviews)

Hypotheek Visie Utrecht Binnenstad

  • Franchisenemer Peter ter Harmsel heet je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in de binnenstad van Utrecht helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Utrecht ligt of aan de andere kant van het land. Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis.

Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur

Adres

Smakkelaarshoek 18 unit 5
3511 EC Utrecht (Utrecht)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
10:00 - 20:00

Zaterdag
10:00 - 14:00

* In de avond en zaterdag op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Peter ter Harmsel

Franchisenemer, Financieel Adviseur

Peter ter Harmsel

Jolanda ter Harmsel

Managementassistente

Jolanda ter Harmsel

Mariska Verlaan

Managementassistente

prijzen koopwoningen dalen

Uitgelicht

Prijzen bestaande koopwoningen 4,4% lager in april

Voor koopstarters en doorstromers: Hypotheek Visie houdt de prijsontwikkeling op de huizenmarkt goed in de gaten. Goede hypothecaire keuzes maken hangt namelijk niet alleen af van je persoonlijke financiële situatie, maar ook van hoe de markt beweegt. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) brengt maandelijks de huizenprijzen in kaart. We blikken terug op de prijzen van koopwoningen in april.

Leer meer

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente staat momenteel nog steeds redelijk laag. Ook als je al een hypotheek hebt kun je hiervan profiteren. Je kunt namelijk tussentijds je hypotheek oversluiten naar een hypotheek met een lagere rente.
Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen.

Wil je weten of jij kunt besparen op je maandlasten? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Utrecht Cenrum.

Een hypotheek die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Het is belangrijk dat je goed wordt geadviseerd. Maak voor een onafhankelijk hypotheekadvies een afspraak met Hypotheek Visie Utrecht Binnenstad. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies.

Het kantoor voor hypotheekadvies in de binnenstad van Utrecht vind je bij de Noordertunnel van Hoog Catharijne

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren