sluiten
Home
Utrecht Leidsche Rijn

Hypotheekadviseur Utrecht Leidsche Rijn

Hypotheek Visie Utrecht Leidsche Rijn

Welkom bij Hypotheek Visie Utrecht Leidsche Rijn. Onze financieel expert kijkt graag met mee om te zien hoe jij de koop voor je droomwoning het beste rond kunt krijgen.

Lekker wonen en leven in Leidsche Rijn met het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Utrecht Leidsche Rijn | By Nanda Sluijsmans from Den Haag, Nederland - Centrum Leidsche Rijn, Utrecht, CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=94354810
8,7
Advieskeuze logo

(27 beoordelingen)

4,9 in Google

(14 reviews)
Hypotheek in Utrecht Leidsche Rijn

Hypotheek Visie Utrecht Leidsche Rijn

 • Het team van Hypotheek Visie Utrecht Leidsche Rijn heet je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

We helpen je graag verder bij het kopen van je droomwoning. Of deze woning nu in Utrecht ligt of aan de andere kant van het land. Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis.

Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Adres

Binnenkort meer informatie over ons nieuwe adres!
(Utrecht)

Contact

We helpen je graag met persoonlijk advies

Hans de Kruijf

Erkend Hypotheekadviseur

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Over Hypotheek Visie Utrecht Leidsche Rijn

  Hypotheekadvies op maat

  Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft veel invloed op je hele financiële leven. Hypotheek Visie Zeist helpt je graag verder. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies. Onze hypotheekadviseurs zoeken voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

  Overwaarde opnemen in Leidsche Rijn

  De overwaarde van een huis is het verschil tussen de marktwaarde van je huis en je huidige hypotheek. Deze overwaarde kun je opnemen. Denk daarbij aan een verbouwing van je woning, verduurzaming van je woning of zelfs voor consumptieve doeleinden. Voor Senioren zijn er zelfs speciale aantrekkelijke regelingen. Laat je hierover informeren door je hypotheekadviseur. Met Hypotheek Visie in Leidsche Rijn hebben wij een uitgebreide ervaring met het benutten van overwaarde voor onze klanten. Er is wellicht meer mogelijk dan je had verwacht.

  Verduurzamen huis in Utrecht

  Veel mensen investeren tegenwoordig in zonnepanelen, warmtepompen of isolatiemaatregelen. Met als doel natuurlijk, het terugbrengen van de energielasten en daarmee het drukken van je maandlasten. Samen met gespecialiseerde energie adviseurs komen wij me jou tot een goed verduurzamingsplan. We bekijken samen welke kosten daarmee gemoeid zijn, en welke regeling of regelingen het beste bij u passen. Laat je informeren door één van onze specialisten, er is meer mogelijk dan je denkt!

  Hypotheek meeverhuizen

  Heb je een woning in Utrecht (Leidsche Rijn) en wil je gaan verhuizen? En heb je een hypotheekrente die je eigenlijk niet kwijt wilt? Vaak is het verstandig om de hypotheek met bijbehorende rente mee te verhuizen naar de nieuwe woning. Veel hypotheekverstrekkers hebben hiervoor een verhuisregeling. Namens Hypotheek Visie in Utrecht Leidsche Rijn hebben wij al veel mensen mogen helpen met het meeverhuizen van de hypotheek.

  Verhuurhypotheek

  Ook veel van onze klanten in Leidsche Rijn vinden het aantrekkelijk om te investeren in vastgoed met een zogenaamde verhuurhypotheek.  Een verhuurhypotheek maakt het mogelijk om een woning te kopen en deze vervolgens te verhuren. Met een verhuurhypotheek kun je tot 90 % van de waarde van de woning lenen. Laat je informeren over de verhuurhypotheek. Daarnaast hebben wij een samenwerkingsverband lopen met een lokale makelaar die graag met je mee denkt.

  Hypotheek oversluiten in Utrecht

  De hypotheekrente is nog steeds aan de lage kant. Jij kunt hier misschien wel van profiteren. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. De lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek. Soms is het mogelijk om de boete mee te financieren in je hypotheek. Dit kan als je overwaarde hebt. Bij Hypotheek Visie in Utrecht Leidschendam kijken we graag met je mee.

  Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is?

  Maak een afspraak.

  Wonen en leven in Leidsche Rijn

  Leidsche Rijn is een van de bekendste vinexwijk in Nederland. Wonen in Leidsche Rijn had vroeger een negatieve lading. Onterecht. Inmiddels heeft Leidsche Rijn zich ontpopt tot een locatie waar het prettig wonen en leven is. En dat is ook niet zo gek. Je woont net buiten het centrum van Utrecht. Dat betekent meer rust en groen. En wil je de drukte van de stad opzoeken dan ben je er zo.
  Maar in Leidsche Rijn zelf is ook meer dan genoeg te beleven. Je kunt er heerlijk schoppen in Leidsche Rijn Centrum. Parkeren is hier geen probleem. Een hapje en een drankje doen? Ook dat kan. Rondom het Brusselplein, het hart van Leidsche Rijn centrum vind je veel horeca. Verder is er een bibliotheek, bioscoop en genoeg andere voorziening. In het Maximapark kun je heerlijk wandelen.

  Wil jij graag een huis kopen Leidsche Rijn of omgeving? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak voor onafhankelijk advies een afspraak met Hypotheek Visie Utrecht Leidsche Rijn.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  De werk- en spreekkamer van Utrecht Leidsche Rijn.
  Binnenkijken bij het kantoor voor hypotheekadvies in Utrecht Leidsche Rijn
  Het eerste gesprek is altijd gratis