sluiten
Home
Utrecht Leidsche Rijn

Hypotheekadviseur Utrecht Leidsche Rijn

Hypotheek Visie Utrecht Leidsche Rijn

Welkom bij Hypotheek Visie in Utrecht Leidsche Rijn. Ons kantoor ligt aan de Reykjavikstraat 1, om de hoek van de Vleutensebaan. We staan je graag te woord in ons prachtige kantoorpand.

Lekker wonen en leven in Leidsche Rijn met het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Utrecht Leidsche Rijn
9,7
Advieskeuze logo

(13 beoordelingen)

5,0 in Google

(5 reviews)
Hans de Kruijf en Michel Wouters heten je welkom in het Regusgebouw aan de Reykjavikstaat in Utrecht Leidsche Rijn

We helpen je graag met persoonlijk advies

Hans de Kruijf

Erkend Hypotheekadviseur

Hans de Kruijf

Michel Wouters

Commercieel Medewerker

Michel Wouters

Hypotheek Visie Utrecht Leidsche Rijn

  • Vestigingsleider Hans de Kruijf en zijn team heten je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Utrecht Leidsche Rijn helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Utrecht ligt of aan de andere kant van het land. Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis.

Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Adres

Reykjavikstraat 1 (Regus 0.04)
3543 KH Utrecht (Utrecht)

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 21:00

Zaterdag
09:00 - 17:00

* In de avond en zaterdag op afspraak

Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Over Hypotheek Visie Utrecht Leidsche Rijn

Hypotheekadvies op maat

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft veel invloed op je hele financiële leven. Hypotheek Visie Zeist helpt je graag verder. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies. Onze hypotheekadviseurs zoeken voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

Hypotheek oversluiten in Utrecht

De hypotheekrente is nog steeds aan de lage kant. Jij kunt hier misschien wel van profiteren. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. De lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek. Soms is het mogelijk om de boete mee te financieren in je hypotheek. Dit kan als je overwaarde hebt. Bij Hypotheek Visie in Utrecht Leidschendam kijken we graag met je mee.

Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is?

Maak een afspraak.

Wonen en leven in Leidsche Rijn

Leidsche Rijn is een van de bekendste vinexwijk in Nederland. Wonen in Leidsche Rijn had vroeger een negatieve lading. Onterecht. Inmiddels heeft Leidsche Rijn zich ontpopt tot een locatie waar het prettig wonen en leven is. En dat is ook niet zo gek. Je woont net buiten het centrum van Utrecht. Dat betekent meer rust en groen. En wil je de drukte van de stad opzoeken dan ben je er zo.
Maar in Leidsche Rijn zelf is ook meer dan genoeg te beleven. Je kunt er heerlijk schoppen in Leidsche Rijn Centrum. Parkeren is hier geen probleem. Een hapje en een drankje doen? Ook dat kan. Rondom het Brusselplein, het hart van Leidsche Rijn centrum vind je veel horeca. Verder is er een bibliotheek, bioscoop en genoeg andere voorziening. In het Maximapark kun je heerlijk wandelen.

Wil jij graag een huis kopen Leidsche Rijn of omgeving? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak voor onafhankelijk advies een afspraak met Hypotheek Visie Utrecht Leidsche Rijn.

De werk- en spreekkamer van Utrecht Leidsche Rijn.
Binnenkijken bij het kantoor voor hypotheekadvies in Utrecht Leidsche Rijn
Het eerste gesprek is altijd gratis

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren