sluiten
Home
Haarlem Noord

Hypotheekadviseur Haarlem Noord

Hypotheek Visie Haarlem Noord

Welkom bij Hypotheek Visie Haarlem Noord. Je vindt ons op de hoek van de Vergierdeweg en de Vondellaan, schuin aan de overzijde van de sportvelden. Vanuit dit pand gaan we graag met jou opzoek naar de hypotheek die het beste die bij je past.

Maak een vrijblijvende afspraak

Op werkdagen bellen we vaak binnen 4 uur al terug

Bel voor vragen: 023 - 200 10 47
Via de Schoterbrug kan je de vestiging in Haarlem-Noord bereiken voor hypotheekadvies op maat | Door S. Meijer at nl.wikipedia, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=7510266

5,0 in Google

Hypotheek Visie Haarlem Noord

 • Franchisenemer Hans Hein en zijn team heten je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Haarlem Noord helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Haarlem ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Adres

Vergierdeweg 288
2026 ZK Haarlem (Noord-Holland)

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:30

Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:30

Buiten kantooruren en zaterdag op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Hans Hein

Adviseur / Makelaar / Taxateur

Hans Hein

Ineke Kruidenberg-Stiphout

Managementassistente

Ineke Kruidenberg-Stiphout

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Hypotheekverstrekkers
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Starters en de mogelijkheden

  Als starter een hypotheek krijgen kan lastig lijken, maar bij Hypotheek Visie Haarlem Noord helpen we je graag op weg. Wist je bijvoorbeeld dat sommige gemeentes een starterslening aanbieden? Wij weten precies of dat in jouw gemeente ook het geval is. Bereken hier jouw maximale hypotheek en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn. Bij Hypotheek Visie Haarlem Noord vinden we het belangrijk dat jij met een goed gevoel een hypotheek afsluit.

  Hypotheekadvies op maat

  Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft namelijk veel invloed op je hele financiële leven. Een hypotheek afsluiten doe je dan ook niet zomaar. Maak daarom een afspraak met een hypotheekadviseur van Hypotheek Visie in Haarlem Noord. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar ook naar de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het financieel advies van Hypotheek Visie Haarlem Noord. Onze adviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

  Hypotheek oversluiten

  Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. De lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je namelijk vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek.

  Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? We denken bij Hypotheek Visie Haralem noord graag met je mee. Maak een afspraak.

  Leven in Haarlem

  Haarlem. Hoofdstad van Noord-Holland. Een stad die al een paar keer de titel beste winkelstad van Nederland gekregen. Maar Haarlem heeft veel meer te bieden. De stad ademt historie. Je vindt er veel monumenten en musea. Aan de Grote Markt, Botermarkt en Oude Groenmarkt vind je vele cafés, restaurants en terrasjes waar het goed vertoeven is.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Wonen in Haarlem Noord

  Een huis in jaren-30 stijl, een nieuwbouwwoning, midden in de stad of juist in een buitenwijk. Je vindt het allemaal in Haarlem. Ook in Haarlem Noord vind je een breed scala aan woning. Kies je voor een woning in Te het Te Zaanenkwartier of ga je voor het pittoreske dorp Spaarndam-West wat ook bij Haarlem Noord hoort. Waar je ook een huis wilt kopen in Haarlem Noord, de adviseur van Hypotheek Visie Haarlem-Noord geeft je graag onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies.

  Het team van Haarlem noord staat voor je klaar voor hypotheekadvies op maat
  De hypotheekadviseur helpt je mee om grip te krijgen op je hypotheek
  Hypotheekadvies is altijd persoonlijk maatwerk