sluiten
Home
Over ons

Over Hypotheek Visie

Onze financieel adviseurs helpen je met het kiezen van een passende hypotheek, verzekeringspakket en pensioenplan. Jouw persoonlijke situatie is daarbij het uitgangspunt. Voor een compleet en begrijpelijk financieel plan kun je dus bij ons terecht. 

header-je-hypotheek-oversluiten
Hypotheek Visie 30 jaar

30+

jaar ervaring

Hypotheek Visie meer dan 60 vestigingen

Meer dan 50

vestigingen

Hypotheek Visie huis verduurzamen

40+

geldverstrekkers

Hypotheek Visie meer dan 100.000 hypotheken verstrekt

100.000+

hypotheken verstrekt

Waarom je voor Hypotheek Visie kiest

Wij nemen de tijd om jou én je wensen te begrijpen, zodat we je het allerbeste advies kunnen geven.

Onafhankelijk advies

We zijn onafhankelijk en krijgen géén provisie voor hypotheken. Je kunt er daarom op vertrouwen dat we altijd de beste hypotheek voor jou adviseren, tegen de scherpste prijs en met de beste voorwaarden. We hebben daarbij de keuze uit vrijwel alle financiële producten in de markt.

Kwaliteit

Wij leggen de lat hoog als het gaat om de kwaliteit van het advies dat je ontvangt. Natuurlijk voldoen alle ervaren financieel adviseurs aan de wettelijke deskundigheidseisen. Aanvullend worden vanuit Hypotheek Visie de adviseurs continu getraind, opgeleid, maar ook getoetst op een juiste uitvoering van het advies.

Compleet advies

Een hypotheek sluit je niet voor even, maar is van invloed op je hele financiële leven. Daarom kijken we naar meer dan alleen de hypotheek. Onze financieel adviseur brengt samen met jou in kaart wat lekker leven voor jou betekent. Om ervoor te zorgen dat je niet alleen prettig woont, maar óók nog steeds die dingen kunt doen die het leven zo leuk maken! Nu en in de toekomst.

Wettelijke eisen

Hypotheek Visie voldoet als financieel dienstverlener aan alle wettelijke eisen. In de Wet op het Financieel Toezicht (Wft) zijn nagenoeg alle regels en voorschriften voor de financiële markten en het toezicht daarop samengebracht. De regels en voorschriften uit deze wet zijn van toepassing op de activiteiten van Hypotheek Visie en alle in onze organisatie werkzame en/of betrokken personen. Hierbij moet je denken aan onderwerpen als deskundigheid, betrouwbaarheid en zorgplicht en de manier waarop de bedrijfsvoering geregeld is. De afdeling Kwaliteit en Volmacht van Hypotheek Visie Centrale zorgt voor het proactief en structureel monitoren van het financiële advies op alle vestigingen. Hiermee borgen wij dat de kwaliteit van het financiële advies op hoog niveau blijft. Dit past binnen onze visie om als betrouwbare kwaliteitsorganisatie te opereren.

Algemene voorwaarden

Beheerst Beloningsbeleid

Franchise

Hypotheek Visie Centrale is een franchise-organisatie. De vestigingen staan bekend onder de naam Hypotheek Visie. Vanuit het hoofdkantoor in Best vindt de ontwikkeling van de franchiseformule en de coördinatie, ondersteuning en begeleiding van alle vestigingen plaats. Zo maakt Hypotheek Visie Centrale als grote marktpartij op centraal niveau goede afspraken met financiële instellingen over hypotheekrente, premie, voorwaarden en acceptatie.

Franchisenemers en adviseurs kunnen altijd vertrouwen en bouwen op de kwaliteiten van het hoofdkantoor. De Centrale biedt ondersteuning op het gebied van: producten & arrangementen, automatisering, marketing & communicatie, opleiding & training, bedrijfsvoering, administratie, juridische zaken, compliance en kwaliteit. De professionals werkzaam binnen deze disciplines geven de franchisenemers en financieel adviseurs advies en nemen hen veel werk uit handen. Zij kunnen zich daardoor concentreren op hun core-business, het kwalitatief goed adviseren van jou als klant.

Hoe werkt een hypotheek aanvragen?

Veel van onze klanten willen weten hoe het hypotheekproces werkt. De belangrijkste stappen:

Jouw hypotheekadviseur plant graag een vrijblijvende afspraak met je op het kantoor van jouw keuze.

1. Afspraak met een van onze hypotheekadviseurs

In een gratis en vrijblijvend gesprek bespreken we uitgebreid jouw situatie. Als voorbereiding kun je je maximale hypotheek berekenen.
Je hypotheekadviseur bekijkt samen met jou wat de gunstigste voorwaarden van jouw hypotheek zijn.

2. Je adviseur zoekt de beste hypotheek voor jouw situatie.

De adviseur kijkt hierbij niet alleen naar de situatie nú maar houdt ook rekening met zaken die pas in de toekomst kunnen gaan spelen zoals pensioen of huwelijk.
Samen met je hypotheekadviseur kijk je welke hypotheek het beste bij jou past. Je hypotheekadviseur neemt contact met ze op.

3. Kies samen de beste hypotheek

Samen met je adviseur kies je uiteindelijk welke hypotheek het beste bij jou past. De adviseur regelt vervolgens het afsluiten voor je. Ook eventuele aanvullende verzekeringen.
Gefeliciteerd! Je hypotheek is rond.

4. Gefeliciteerd!

Je adviseur houdt je constant op de hoogte van het proces en we zijn er voor al je vragen. Ook als je hypotheek rond is. Gefeliciteerd met je nieuwe huis!

Hoogtepunten in de historie

Als je op zoek bent naar een hypotheek, of hulp nodig hebt bij het uitzoeken hiervan, is het belangrijk om te kunnen vertrouwen op de expertise van een gevestigde adviseur. Met meer dan 30 jaar geschiedenis, is Hypotheek Visie een bedrijf waar je op kunt vertrouwen. We vertellen je graag meer.

Hypotheek Visie 30 jaar!

In April 2022 bestaat Hypotheek Visie 30 jaar. We hebben op dat moment meer dan 60 winkels, wat ons één van de grotere organisaties maakt op het gebied van financiële dienstverlening. En daar zijn we trots op.

2022

Afschaffing provisieregeling

De provisieregeling wordt wettelijk afgeschaft. Deze afschaffing zorgt er voor dat financieel adviseurs geen provisie meer mogen ontvangen bij het afsluiten van een hypotheek voor een klant. De afschaffing zorgt er voor dat de onafhankelijkheid van financieel dienstverleners altijd wordt gewaarborgd. Zo ook van Hypotheek Visie.

2013

Kredietcrisis 2008

Op de bankencrisis van de jaren '30 na, is er in Nederland geen grotere financiële crisis geweest als de kredietcrisis van 2008. Een moeilijke tijd voor ons land en voor onze organisatie. Mede door de kwaliteit van ons product en het doorzettingsvermogen van de organisatie, komt Hypotheek Visie door deze crisis heen.

2008

Hypotheek Visie krijgt een centrale AFM-vergunning

De vergunning "Autoriteit Financiële Markten" (AFM-vergunning genoemd), is een vergunning die iedere organisatie in de financiële dienstverlening nodig heeft om financieel advies te mogen verlenen. Hypotheek Visie krijgt op 31 augustus 2007 als eerste financiële franchiseorganisatie een centrale vergunning voor al haar winkels.

2007

Hypotheek Visie 10 jaar!

In April 2002 bestaat Hypotheek Visie 10 jaar. Een mooie mijlpaal!

2002

Hypotheek Visie verhuist naar Best

Het hoofdkantoor van Hypotheek Visie verhuist in 1997 naar Best. Het vorige kantoor, in Veldhoven, werd te klein. Deze verhuizing zorgt er voor dat er mogelijkheid is om in de loop der jaren uit te breiden naar 60 werknemers op het hoofdkantoor.

1997

Hypotheek Visie opent haar deuren

Hyptheek Visie opent in 1992 haar deuren. 15 Deuren om precies te zijn, aangezien er op dat moment 15 winkels gevestigd zijn door het hele land. Het eerste hoofdkantoor is een portacabin in Veldhoven, maar al snel verhuist het hoofdkantoor naar een groter pand in Veldhoven.

1992