sluiten
Home
Leiden

Hypotheekadviseur Leiden

Hypotheek Visie Leiden

Welkom bij Hypotheek Visie in Leiden aan de Doezastraat. Het stijlvolle, opgeknapte kantoor bevindt zich in de wijk tussen Rapenburg en Witte Singel. En hier gaan wij graag samen met jou opzoek naar de hypotheek die het beste bij jou past.

hypotheek advies voor de regio Leiden
10
Advieskeuze logo

(73 beoordelingen)

5,0 in Google

(54 reviews)
Maarten van Tongeren staat voor je klaar bij Hypotheek Visie Leiden

We helpen je graag met persoonlijk advies

Maarten van Tongeren

Erkend Hypothecair planner, Erkend Hypotheekadviseur

Maarten van Tongeren

Pim Weidema

Erkend Hypothecair Planner, Erkend Hypotheekadviseur

Pim Weidema

Hypotheek Visie Leiden

  • Franchisenemers Maarten van Tongeren en Pim Weidema heten je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Leiden helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Leiden ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Tailored mortgage advice for expats in the Leiden area

Are you an expat in the Leiden area? And are you interested in buying a house here? There’s a lot involved when taking out a mortgage in the Netherlands, especially as an expat. It is important that you are properly advised on taking out a mortgage. The independant advisors of Hypotheek Visie Leiden are happy to explain all the possibilities and what you need to look out for.

Making an appointment

If you are keen to know what Hypotheek Visie can do for you, make an appointment with one of our advisors.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend hypothecair planner

Adres

Doezastraat 21
2311 GZ Leiden (Zuid-Holland)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
09:00 - 21:00

Vrijdag
09:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:30

* Buiten kantooruren en zaterdag op afspraak

Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Over Hypotheek Visie Leiden

AFM
Hypotheekadviseurs moeten betrouwbaar en geschikt zijn voor het geven van hypotheekadvies. Voor het geven van hypotheekadvies heeft een hypotheekadviseur in Nederland daarom een AFM vergunning nodig. Hypotheek Visie Voorschoten heeft via de centrale Hypotheek Visie organisatie een AFM vergunning. Het WFT-vergunningnummer is 12011101. 

Kifid
Wij doen er alles aan om je in begrijpelijke taal uit te leggen wat de mogelijkheden zijn rondom de hypotheek en verwante financiële producten in jouw financiële situatie. Wij zijn overtuigd van ons goede advies en daarom ook aangesloten bij het Kifid. Hier kun je terecht als je niet tevreden bent over onze werkwijze. 

kifidHypotheek oversluiten

Door je hypotheek over te sluiten kun je je maandlasten te verlagen. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan het oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek.

Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Hypotheek Visie Leiden maakt het graag inzichtelijk voor je.

Een hypotheek die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak een afspraak met Hypotheek Visie Voorschoten. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Voorschoten.

Leven in Leiden

Leiden. De stad in Zuid-Holland kent een rijke historie. Dat bewijzen de vele monumenten, musea en wat te denken van de grachten en singels die samen 28 kilometer lang zijn. Na Amsterdam kent Leiden daarmee het meeste water binnen de stad. Leiden kun je dan ook prachtig beleven vanaf het water door een bootje te huren. Aan de grachten vind je diverse leuke horecagelegenheden. Er valt genoeg te beleven. Je kunt heerlijk slenteren door de vele knusse straatjes, uitgebreid winkelen of een bezoek brengen aan een van de theaters. Leiden, ook wel Sleutelstad genoemd, heeft daarnaast de oudste Universiteit van ons land

Op zoek naar iets meer rust? Ook dat kan. Zelfs midden in de drukke binnenstad, door een bezoekje te brengen aan een van de 35 hofjes. Houd je van natuur dan kun je eveneens je hart ophalen. Heerlijk wandelen door het Blekerspark, Bos van Bosman of De Bult.

Wonen in Leiden

De rijke geschiedenis, de ruime voorzieningen en de ligging in de Randstad, vlakbij Amsterdam, Schiphol, Den Haag en de kust, maken Leiden een aantrekkelijke stad om te wonen. En niet alleen voor studenten maar ook zeker voor jonge gezinnen en ouderen. Leiden kent verschillende wijken met elk haar eigen karakter. Een kleine greep uit alle wijken: Burgemeesterswijk, Haagweg, Havenwijk, Lage Mors, Pieterswijk, Professorenwijk, Raadsherenbuurt, Roomburg, Tuinstadwijk

Waar je ook een huis wilt kopen, Hypotheek Visie Voorschoten helpt je graag. Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Leiden voor financieel advies.

Hypotheek Visie Leiden is working closely with Expat Centre Leiden (ECL). They offer government services, information and they provide a network for internationals living or working in the Leiden region.

expatCentre

Het team van Hypotheek Visie Leiden staat voor je klaar
interieur foto van de ontvangstruimte
door dit bord aan de gevel herken je meteen de vestiging voor hypotheekadvies in Leiden

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren