sluiten
Home
Leiden

Hypotheekadviseur Leiden

Hypotheek Visie Leiden

Welkom bij Hypotheek Visie in Leiden aan de Doezastraat. Het stijlvolle, opgeknapte kantoor bevindt zich in de wijk tussen Rapenburg en Witte Singel. En hier gaan wij graag samen met jou op zoek naar de hypotheek die het beste bij jou past.

Maak een vrijblijvende afspraak

Op werkdagen bellen we vaak binnen 4 uur al terug

Bel voor vragen: 071 - 529 21 40
hypotheek advies voor de regio Leiden

5,0 in Google

Hypotheek Visie Leiden

 • Franchisenemers Maarten van Tongeren en Pim Weidema heten je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Leiden helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Leiden ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Tailored mortgage advice for expats in the Leiden area

Are you an expat in the Leiden area? And are you interested in buying a house here? There’s a lot involved when taking out a mortgage in the Netherlands, especially as an expat. It is important that you are properly advised on taking out a mortgage. The independant advisors of Hypotheek Visie Leiden are happy to explain all the possibilities and what you need to look out for.

Making an appointment

If you are keen to know what Hypotheek Visie can do for you, make an appointment with one of our advisors.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend hypothecair planner

Adres

Doezastraat 21
2311 GZ Leiden (Zuid-Holland)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
09:00 - 21:00

Vrijdag
09:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:30

* Buiten kantooruren en zaterdag op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Maarten van Tongeren

Erkend Hypotheekadviseur / Mortgage Advisor

Maarten van Tongeren

Pim Weidema

Erkend Hypothecair Planner, Erkend Hypotheekadviseur

Pim Weidema

Julia van Tongeren

Managementassistente

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Hypotheekverstrekkers
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij werken samen met

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Starters in Leiden

  Als starter op de woningmarkt kan het lastig zijn om een geschikte hypotheek te vinden. Maar geen zorgen, wij helpen je graag bij het vinden van de hypotheek en rente die het beste bij jouw situatie past. Daarnaast kunnen wij je ook informeren over de mogelijkheden van een starterslening die sommige gemeentes aanbieden. Dit kan een grote financiële steun in de rug zijn bij het kopen van je eerste huis. Bovendien kan het voordelig zijn om van huur naar koop te gaan. Wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden.

  Overwaarde van je woning in Leiden

  De overwaarde is het verschil tussen de marktwaarde van je woning en je huidige hypotheek. In Leiden zijn de woningprijzen de afgelopen jaren flink in waarde gestegen. Misschien heb je jouw woning inmiddels al voor een deel afgelost, en zou je het fijn vinden om de overwaarde die je hebt opgebouwd te investeren. Bijvoorbeeld in verduurzaming van je huis, of voor consumptieve doeleinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de aanschaf van een nieuw auto, een camper, of een andere grote aankoop/investering. Vaak zijn er meer mogelijkheden dan je denkt. Neem vrijblijvend contact met ons op om die mogelijkheden eens te laten bekijken. Het eerste gesprek is vrijblijvend.

  Verduurzamen: een goed idee

  Woon je in Leiden of omgeving en denk je aan verduurzamen? Het verduurzamen van je woning levert verschillende voordelen op. Door het plaatsen van bijvoorbeeld zonnepanelen, een warmtepomp of spouwmuurisolatie verminder je het energieverbruik. Dit zorgt in de praktijk vaak voor een vermindering van je maandlasten. Wist je dat veel geldverstrekkers ook een korting op de rente geven als je naar een A of B label gaat? Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

  Hypotheek meenemen

  Als je in Leiden een nieuwe woning wil gaan kopen, maar je hebt momenteel een aantrekkelijke hypotheek waarvan je de voorwaarden mee wil nemen, dan kan het interessant zijn om je rente en je hypotheek mee te verhuizen. Veel geldverstrekkers hebben een zogenaamde verhuisregeling. Het is verstandig om je hier goed over te laten voorlichten door een expert. Een expert kent namelijk alle mogelijkheden en kan goed inschatten welke situatie het beste aansluit bij jouw wensen en behoeften. Bij Hypotheek Visie in Leiden kijken we graag met je mee. Plan een vrijblijvende afspraak, dan zien we elkaar snel.

  Nieuwbouw in Leiden

  De ambitie van het kabinet is groot. Als het goed is, komen er een hoop nieuwbouwhuizen bij de komende jaren.
  Ook de provincie Zuid-Holland wil meer huizen bouwen. Je kunt kijken op de woningkaart van gemeente Leiden welke projecten er zijn, zoals de Lammenschansdriehoek in de buurt van ons kantoor. https://gemeente.leiden.nl/inwoners-en-ondernemers/wonen-en-bouwen/woningbouw-in-leiden/

  Hypotheek oversluiten

  Door je hypotheek over te sluiten kun je je maandlasten verlagen. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan het oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek.

  Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Hypotheek Visie Leiden maakt het graag inzichtelijk voor je.

  Een hypotheek die bij je past

  Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak een afspraak met Hypotheek Visie Leiden. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Leiden.

  AFM
  Hypotheekadviseurs moeten betrouwbaar en geschikt zijn voor het geven van hypotheekadvies. Voor het geven van hypotheekadvies heeft een hypotheekadviseur in Nederland daarom een AFM vergunning nodig. Hypotheek Visie Leiden heeft via de centrale Hypotheek Visie organisatie een AFM vergunning. Het WFT-vergunningnummer is 12011101. 

  Kifid
  Wij doen er alles aan om je in begrijpelijke taal uit te leggen wat de mogelijkheden zijn rondom de hypotheek en verwante financiële producten in jouw financiële situatie. Wij zijn overtuigd van ons goede advies en daarom ook aangesloten bij het Kifid. Hier kun je terecht als je niet tevreden bent over onze werkwijze. 

  kifid

  Leven in Leiden

  Leiden, de stad in Zuid-Holland kent een rijke historie. Dat bewijzen de vele monumenten, musea en wat te denken van de grachten en singels die samen 28 kilometer lang zijn. Na Amsterdam kent Leiden daarmee het meeste water binnen de stad. Leiden kun je dan ook prachtig beleven vanaf het water door een bootje te huren. Aan de grachten vind je diverse leuke horecagelegenheden. Er valt genoeg te beleven. Je kunt heerlijk slenteren door de vele knusse straatjes, uitgebreid winkelen of een bezoek brengen aan een van de theaters. Leiden, ook wel Sleutelstad genoemd, heeft daarnaast de oudste Universiteit van ons land

  Op zoek naar iets meer rust? Ook dat kan. Zelfs midden in de drukke binnenstad, door een bezoekje te brengen aan een van de 35 hofjes. Houd je van natuur dan kun je eveneens je hart ophalen. Heerlijk wandelen door het Blekerspark, Bos van Bosman of De Bult.

  Wonen in Leiden

  De rijke geschiedenis, de ruime voorzieningen en de ligging in de Randstad vlakbij Amsterdam, Schiphol, Den Haag en de kust maken Leiden een aantrekkelijke stad om te wonen. En niet alleen voor studenten maar ook zeker voor jonge gezinnen en ouderen. Leiden kent verschillende wijken met elk haar eigen karakter. Een kleine greep uit alle wijken: Burgemeesterswijk, Haagweg, Havenwijk, Lage Mors, Pieterswijk, Professorenwijk, Raadsherenbuurt, Roomburg, Tuinstadwijk

  Waar je ook een huis wilt kopen, Hypotheek Visie Leden helpt je graag. Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak.met Hypotheek Visie Leiden voor financieel advies.

  Hypotheek Visie Leiden is working closely with Leiden International Centre (formally known as the Expat Centre Leiden). They offer government services, information and they provide a network for internationals living or working in the Leiden region.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Het team van Hypotheek Visie Leiden staat voor je klaar
  interieur foto van de ontvangstruimte
  door dit bord aan de gevel herken je meteen de vestiging voor hypotheekadvies in Leiden