sluiten
Home
Almere

Hypotheekadviseur Almere

Hypotheek Visie Almere

Welkom bij Hypotheek Visie in Almere. Je vindt ons op de hoek van de Bankierbaan en Schoutstraat in het centrum van deze bruisende stad. Als je binnen bent merk je dat het hier net zo gezellig druk is als buiten. Hier kijken we graag met je mee voor een hypotheek die bij jou past. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Almere helpen je graag bij het inzichtelijk maken van je financiële mogelijkheden.

10
Advieskeuze logo

(37 beoordelingen)

4,8 in Google

(69 reviews)

Hypotheek Visie Almere

 • Franchisenemer Peter Vellinga en zijn team heten je welkom.

 • Hypotheek Visie is al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Almere helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Almere ligt of aan de andere kant van het land. Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend Financieel adviseur
Erkend hypotheekadviseur

Adres

Schoutstraat 3
1315 EV Almere (Flevoland)

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00

Dinsdag t/m donderdag
09:00 - 21:00

Vrijdag
09:00 - 17:00

In avonduren op dinsdag en woensdag op afspraak.
Het station van Almere zit om de hoek, slechts 3 minuten wandelen. Met de auto? Dan kan je parkeren in de P12 Schoutgarage of de Leerlinggarage. Daarnaast zijn er rondom ons kantoor ook enkele betaalde parkeerplaatsen te vinden.

We helpen je graag met persoonlijk advies

Peter Vellinga

Franchisenemer, Erkend Hypotheekadviseur

Peter Vellinga

Erwin Smeink

Adviseur

Erwin Smeink

Nico Voshol

Adviseur Schadeverzekeringen

Nico Voshol

Rene Post

Financieel adviseur

 

Ruud van Veen

Adviseur

Ruud van Veen

Bianca Walda-Bötcher

Managementassistente

Bianca Walda-Bötcher

Evelien van Roekel

Managementassistente

Evelien van Roekel

Marieke de Bruijn-Koenraad

Managementassistente

 

Marjorie Benschop

Managementassistente

Marjorie Benschop
marktontwikkelingen hypotheek cijfers

Uitgelicht

Minder hypotheekaanvragen, meenemen hypotheek toegenomen

De invloed van de stijgende hypotheekrente is duidelijk merkbaar in de hypotheekmarkt. Hypotheek Visie informeert je over de recente ontwikkelingen in deze markt en presenteert de woningmarktcijfers van het eerste kwartaal van dit jaar, die afkomstig zijn van het Hypotheken Data Netwerk. Hierdoor krijg je inzicht in de actuele stand van zaken.

Leer meer

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie blogs over diverse onderwerpen rondom het kopen van een huis en een hypotheek.

  Eerste huis kopen  Ben jij als starter op zoek naar je eerste koopwoning in Almere? Dan ben je bij Hypotheek Visie Almere aan het juiste adres. Wist je bijvoorbeeld dat sommige gemeentes een starterslening aanbieden? Onze adviseurs kennen de mogelijkheden en helpen je graag bij het vinden van de juiste financiering. Ook kan het, zeker op de lange termijn, voordeliger zijn om van huur naar koop over te stappen. Bereken je maximale hypotheek op onze website en maak een afspraak bij Hypotheek Visie Almere!

  Meer informatie voor starters

  Overwaarde in Almere  Heb je een eigen woning in Almere en ben je benieuwd naar de mogelijkheden met je overwaarde? Overwaarde is het verschil tussen de marktwaarde van je woning en je huidige hypotheek. Door de stijgende woningprijzen in Almere is de kans groot dat je inmiddels overwaarde hebt opgebouwd. Je kunt deze overwaarde bijvoorbeeld inzetten voor verduurzaming van je woning of voor consumptieve doeleinden. Bij Hypotheek Visie in Almere bespreken we graag de mogelijkheden met je tijdens een kennismakingsgesprek.

  Meer weten over overwaarde?

  Duurzaam wonen in Almere  Wil je in Almere je woning verduurzamen? Dit heeft erg veel voordelen. Door het plaatsen van bijvoorbeeld zonnepanelen, een warmtepomp of spouwmuurisolatie vermindert het energieverbruik van je woning en dit leidt vaak tot lagere maandlasten. Daarnaast geven veel geldverstrekkers korting op de rente als je naar een hoger energielabel gaat. Voor meer informatie en advies over verduurzaming van je woning, neem vrijblijvend contact op met Hypotheek Visie in Almere.

  Wil je ook verduurzamen?

  Hypotheek meeverhuizen in Almere  Als je in Almere een nieuwe woning wilt kopen en je hebt een aantrekkelijke hypotheek met goede voorwaarden, dan is het wellicht interessant om je rente en hypotheek mee te verhuizen. Veel geldverstrekkers bieden een verhuisregeling aan en het is verstandig om hierover goed geïnformeerd te worden. Onze hypotheekadviseurs Peter en Marcel kunnen je alle mogelijkheden laten zien en kunnen je helpen om de situatie te vinden die het beste bij jouw wensen en behoeften past.

  Meer over hypotheek meeverhuizen

  Pilot Duurhuur in Almere  Als starter kan het lastig zijn om een hypotheek te krijgen voor je eerste huis. Dit kan oneerlijk zijn, helemaal in een tijd dat de huurprijzen ook aan het stijgen zijn. Als je al drie jaar of langer huurt en meer dan een derde van je maandinkomen aan huur uitgeeft, kan de Duurhuurpilot een oplossing zijn. Deze pilot biedt onder specifieke voorwaarden mogelijkheden voor een hypotheek, zelfs als je eerder niet in aanmerking kwam. Maak snel een afspraak met Peter of Marcel, onze ervaren adviseurs van Hypotheek Visie Almere, om te kijken of je in aanmerking komt voor de pilot.

  Alles over de Duurhuurpilot

  Verhuurhypotheken in Almere  Wil je investeren in vastgoed in Almere? Dan is het belangrijk om te weten dat je voor verhuurde panden een vastgoed hypotheek moet afsluiten. Een vastgoedbank wil meestal tussen de 50% en 90% van het pand financieren, waardoor je het resterende gedeelte uit eigen middelen moet betalen. Dit zijn belangrijke zaken om rekening mee te houden voordat je besluit te investeren. Onze adviseurs van Hypotheek Visie Almere hebben de kennis en expertise om je te helpen bij het vinden van de beste hypotheekopties voor jouw investering. Maak snel een afspraak om je opties te bespreken.

  Meer weten over verhuurhypotheken?

  Wonen en leven in Almere

  Als je op zoek bent naar een fijne woon- en leefomgeving, dan is Almere de juiste stad voor jou. Naast het feit dat het fijn wonen is, is er een breed aanbod bestaande woningen, van starterswoningen, appartementen tot vrijstaande villa’s. In Almere vind je het allemaal. Ook zijn er mogelijkheden om je eigen woning te bouwen.

  Almere heeft voor iedereen iets te bieden. Een modern winkelcentrum, groen, ruimte en voldoende recreatiemogelijkheden. Er worden veel evenementen en festivals georganiseerd. Daarnaast zijn de jachthavens een goede uitvalbasis voor zeiltochten of rondvaarten.

  Wil jij in Almere wonen? Dan is een passende hypotheek belangrijk. Een hypotheekadviseur van Hypotheek Visie Almere vindt graag de passende hypotheek bij jouw wensen en mogelijkheden.

  Hypotheekadvies op maat

  Een hypotheek heeft een grote impact op je financiële situatie. Het is daarom belangrijk dat je hypotheekadvies op maat krijgt als je een huis in Almere wilt kopen. Hiervoor kun je een afspraak maken met één van de hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Almere. Onze hypotheekadviseurs kijken niet alleen naar de laagste rentes, maar vergelijken de voorwaarden, de premie, de aflossingsmethode en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek krijgt die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Dit is het vertrekpunt van Hypotheek Visie Almere. Onze hypotheekadviseur zoekt de beste hypotheek die bij je past in omgeving Almere. Niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst.

  Zelfstandige ondernemers 

  Wil je als zelfstandig ondernemer een huis in Almere of omgeving kopen? Dan is het in veel gevallen mogelijk om een hypotheek te krijgen. Banken zijn wat soepeler geworden naar ZZP’ers, maar ze zijn nog altijd op zoek naar voldoende zekerheid. Daarom is een samenwerking met een goede en ervaren hypotheekadviseur in Almere erg prettig. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Almere staan voor je klaar. Maak online een afspraak bij onze vestiging.

  Nieuwbouw in Almere

  Almere groeit! Ieder jaar komen er dus ook verschillende nieuwbouwprojecten bij. Zo staan in 2022/2023 onder andere de nieuwbouwprojecten NXT Urban Almere, de Groene Eem en Boss op de planning. Ga jij je inschrijven voor een nieuwbouwproject in Almere in 2023? Dan geven we je graag een advies op maat. Er komt veel kijken bij het afsluiten van een hypotheek voor een nieuwbouwproject. Daarom is het aan te raden om een hypotheekadviseur in te schakelen die je kan voorzien van een deskundig en persoonlijk advies.

  De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Almere hebben veel ervaring met hypotheken voor nieuwbouw en kunnen je dus uitstekend helpen bij het afsluiten van een passende hypotheek. Zo kan jij zorgeloos genieten van de voorpret van het kopen van een nieuwbouwwoning.

  Hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Almere
  Hypotheek Visie Almere
  Vestiging Hypotheek Visie Almere

  Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

  Accepteren