sluiten
Home
Almere

Hypotheekadviseur Almere

Hypotheek Visie Almere

Welkom bij Hypotheek Visie in Almere. Je vindt ons op de hoek van de Bankierbaan en Schoutstraat in het centrum van deze bruisende stad. Als je binnen bent merk je dat het hier net zo gezellig druk is als buiten. Hier kijken we graag met je mee voor een hypotheek die bij jou past.

Het centrum van Almere, goede verbindingen met heel Nederland.
10
Advieskeuze logo

(36 beoordelingen)

4,7 in Google

(45 reviews)
Peter Vellinga heet je welkom bij Hypotheek Visie Almere

We helpen je graag met persoonlijk advies

Peter Vellinga

Franchisenemer, Erkend Hypotheekadviseur

Peter Vellinga

Erwin Smeink

Adviseur

Erwin Smeink

Nico Voshol

Adviseur Schadeverzekeringen

Nico Voshol

Rene Post

Financieel adviseur

 

Ruud van Veen

Adviseur

Ruud van Veen

Bianca Walda-Bötcher

Managementassistente

Bianca Walda-Bötcher

Evelien van Roekel

Managementassistente

Evelien van Roekel

Marieke de Bruijn-Koenraad

Managementassistente

 

Marjorie Benschop

Managementassistente

Marjorie Benschop

Hypotheek Visie Almere

  • Franchisenemer Peter Vellinga en zijn team heten je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Almere helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Almere ligt of aan de andere kant van het land. Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend Financieel adviseur
Erkend hypotheekadviseur

Adres

Schoutstraat 3
1315 EV Almere (Flevoland)

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00

Dinsdag t/m donderdag
09:00 - 21:00

Vrijdag
09:00 - 17:00

Zaterdag
09:00 - 15:00

In avonduren op dinsdag en woensdag op afspraak.
Het station van Almere zit om de hoek, slechts 3 minuten wandelen. Met de auto? Dan kan je parkeren in de P12 Schoutgarage of de Leerlinggarage. Daarnaast zijn er rondom ons kantoor ook enkele betaalde parkeerplaatsen te vinden.

Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie blogs over diverse onderwerpen rondom het kopen van een huis en een hypotheek.

Over Hypotheek Visie Almere

Hypotheek oversluiten

Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. De lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch is het in veel gevallen gunstig om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek. In Almere denken we graag met je mee over de mogelijkheden voor jou.

Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

Hypotheekadvies op maat

Een hypotheek heeft een grote impact op je financiële situatie. Het is daarom belangrijk dat je een hypotheekadvies op maat krijgt als je een huis in Almere wilt kopen. Hiervoor kun je een afspraak maken met één van de hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Almere. Onze hypotheekadviseurs kijken niet alleen naar de laagste rentes, maar vergelijken de voorwaarden, de premie, de aflossingsmethode en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek krijgt die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Dit is het vertrekpunt van Hypotheek Visie Almere. Onze hypotheekadviseur zoekt de beste hypotheek die bij je past in omgeving Almere. Niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst.

Zelfstandige ondernemers 

Wil je als zelfstandig ondernemer een huis in Almere of omgeving kopen? Dan is het in veel gevallen mogelijk om een hypotheek te krijgen. Banken zijn wat soepeler geworden naar ZZP’ers, maar ze zijn nog altijd op zoek naar voldoende zekerheid. Daarom is een samenwerking met een goede en ervaren hypotheekadviseur in Almere erg prettig. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Almere staan voor je klaar. Maak online een afspraak bij onze vestiging.

Wonen en leven in Almere

Als je op zoek bent naar een fijne woon- en leefomgeving dan is Almere de juiste stad voor jou. Naast het feit dat het fijn wonen is, is er een breed aanbod bestaande woningen, van starterswoningen, appartementen tot vrijstaande villa’s. In Almere vind je het allemaal. Ook zijn er mogelijkheden om je eigen woning te bouwen.

Almere heeft voor iedereen iets te bieden. Een modern winkelcentrum, groen, ruimte en voldoende recreatiemogelijkheden. Er worden veel evenementen en festivals georganiseerd. Daarnaast zijn de jachthavens een goede uitvalbasis voor zeiltochten of rondvaarten.

Wil jij in Almere wonen? Dan is een passende hypotheek belangrijk. Een hypotheekadviseur van Hypotheek Visie Almere vindt graag de passende hypotheek bij jouw wensen en mogelijkheden.

Nieuwbouw in Almere

Almere groeit! Ieder jaar komen er dus ook verschillende nieuwbouwprojecten bij. Zo staan in 2022 onder andere de nieuwbouwprojecten NXT Urban Almere, de Groene Eem en Boss op de planning. Ga jij je inschrijven voor een nieuwbouwproject in Almere in 2022? Dan geven we je graag een advies op maat. Er komt veel kijken bij het afsluiten van een hypotheek voor een nieuwbouwproject. Daarom is het aan te raden om een hypotheekadviseur in te schakelen die je kan voorzien van een deskundig en persoonlijk advies.

De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Almere hebben veel ervaring met hypotheken voor nieuwbouw en kunnen je dus uitstekend helpen bij het afsluiten van een passende hypotheek. Zo kan jij zorgeloos genieten van de voorpret van het kopen van een nieuwbouwwoning.

De medewerkers in Almere die zorgdragen voor jouw persoonlijke advies
De spreekkamer in Almere geeft genoeg privacy om al je financiele vraagstukken uitgebreid te bespreken
Ieder leven is anders, daarom is elk hypotheekadvies 100 procent persoonlijk

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren