sluiten
Home
Ondernemen bij Hypotheek Visie

Ondernemen bij Hypotheek Visie

Als financieel adviseur op zoek naar een nieuwe uitdaging? Met meer vrijheden en verantwoordelijkheden. Of je hebt een eigen onderneming, maar je wilt meer rendement? Kijk dan eens naar de LITE-formule van Hypotheek Visie. Een unieke formule binnen de financiële branche.   

Franchisenemer Hypotheek Visie LITE: ondernemerschap en kwaliteit komen samen

Met Hypotheek Visie LITE is het voor jou mogelijk om tegen lage kosten, de afdracht van 15% is de laagste in de markt, je eigen bedrijf te runnen. Je kunt ondernemer zijn, én genieten van een concept dat voor jou werkt, Hypotheek Visie LITE. Als franchisenemer geniet je van de voordelen van een partnership met een gerenommeerde naam in de hypotheekadviesmarkt, je deelt mee met de vooruitstrevende fin-tech-ontwikkelingen van het merk.

We werken bij Hypotheek Visie om jou succesvol te laten zijn in omzet, klantbediening, kwaliteit en deskundigheid. Samen met ons team van professionals wordt ondernemen eenvoudiger, leuk en rendabel.

Waarom aansluiten bij Hypotheek Visie?

  • Laag afdrachtmodel

  • Ontzorging door professionals vanuit centrale organisatie

  • Directe toegang tot producten van vrijwel alle maatschappijen

  • Afspraken ingepland in je agenda

  • Een van de grootste financieel adviesketens van NL

  • Bewezen succesvol. Al 30 jaar

  • Informele organisatie met korte lijntjes

Jij en Hypotheek Visie

Zodra je een Hypotheek Visie winkel betreedt, voel jij je er thuis, we hebben iets van een familie. Iedereen is welkom. Van klant tot medewerker. Stilzitten doen we niet graag, we zetten als team onze schouders onder commerciële doelstellingen en houden van ons werk. Innovatie gaan we niet uit de weg, we willen voorloper zijn met fin-tech-oplossingen. Technologie en data zetten we slim in en voor inspirerende ideeën staan we open.

Als franchisenemer krijg je de ruimte die je nodig hebt om jouw vestiging te laten groeien met jouw ondernemerschap. Tegelijkertijd staan de specialisten vanuit Hypotheek Visie Service Center voor je klaar om je te ondersteunen met productkennis, innovatie, marketing, de juridische aspecten en administratie. Zo kan jij je blijven focussen en zó blijf je in je kracht.

Als geen ander weet jij de wensen van de klant te vertalen naar financiële producten die het leven van de klant beter of eenvoudiger maken. Een advies via Hypotheek Visie is namelijk meer dan een hypotheek advies, wij gaan een relatie aan met de klant voor lange tijd. Financiële duidelijkheid en zekerheid staan namelijk voor een droomwoning, een nieuw begin, een mijlpaal. Jij, de ondernemer, bent een belangrijke schakel in deze relatie en straalt dit met al je deskundigheid en integriteit uit. 

Eigenaar van een sterk merk: Hypotheek Visie

Compleet financieel advies
Bij Hypotheek Visie gaan we voor een lange-termijn-relatie en we kunnen iedere klant van passend en onafhankelijk advies voorzien met producten van vrijwel alle banken en geldverstrekkers, de klant heeft nauwelijks meer omkijken naar de eigen financiële situatie. 

Kosten en baten 
Lokale ondernemerschap gecombineerd met het merk Hypotheek Visie maken van jouw vestiging een groot succes. Je behaalt optimaal rendement met jouw vestiging met de laagste afdracht in de markt. 

Kwaliteit, betrouwbaar en deskundig 
Met Hypotheek Visie op de gevel van jouw kantoor heb je een naam die staat als een huis. Met meer dan 60 vestigingen door het hele land is Hypotheek Visie reeds 27 jaar een betrouwbaar, solide en toekomstbestendig bedrijf te noemen. Klanten zien dit, zij beoordelen Hypotheek Visie gemiddeld met een 9,5. 

Innovatie is het heden 
Innovatie is in onze ogen niet de toekomst, maar het heden. Als organisatie staan we niet stil en grijpen vernieuwingen, nieuwe kansen en manieren om de klant te bedienen met beide handen aan. Als franchisenemer lift je mee. 

Alles-onder-een-dak 
Met 40 professionals vanuit Best, Noord-Brabant, en 259 collega’s door het land is er altijd iemand die je kan helpen. We doen het tenslotte samen. We bieden ondersteuning op veel verschillende vlakken, zoals wet- en regelgeving, software, communicatie en administratie. 

Het Hypotheek Visie-gevoel 
Hoe we het Hypotheek Visie-gevoel omschrijven? Als warm en dichtbij. We vinden het belangrijk dat jij je als franchisenemer thuis voelt binnen de organisatie. Als team bouwen we en maken we commerciële doelstellingen waar.

Ervaring franchisenemers Hypotheek Visie LITE

Enkele van onze LITE franchisenemers vertellen je graag meer over hun ervaringen met Hypotheek Visie en de LITE formule.

“Interessant aan Hypotheek Visie LITE is dat ik tegen lage kosten al een vestiging kan beginnen en dat Hypotheek Visie zorgt voor leads. Met het Service Center in Best heb ik erg fijn contact. Vanaf het eerste moment is er een klik. Ze luisteren naar mijn wensen en gaan na hoe ze mij echt kunnen helpen.”

Pim Weidema Franchisenemer Hypotheek Visie Voorschoten

Enthousiast?

Ben je inmiddels enthousiast geworden? En benieuwd of er een klik is tussen jou en Hypotheek Visie? 
Bel me of stuur een WhatsApp: 06 - 55 39 33 69
Mailen mag ook: ericneervoort@hypotheekvisie.nl

Ik vind het leuk om van je te horen!

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren