sluiten
Home
LITE Ondernemerschap

Laagdrempelig zelfverzekerd

LITE Ondernemerschap

Je bent zelfstandig, ervaren en hebt een ondernemersgeest. Je wil graag laagdrempelig kunnen starten met jouw vestiging en hebt de ambitie om hier een groot succes van te maken. Jouw kennis, gebundeld met de naamsbekendheid, autoriteit en gereedschappen van Hypotheek Visie, zorgen er voor dat jij jouw klanten kunt voorzien van compleet en passend hypotheekadvies.

De volgende stap

Heb jij al enige ervaring als financieel adviseur in loondienst en wil je voor jezelf beginnen? Of heb je jouw eigen onderneming al staan als een huis, maar wil je graag genieten van de naamsbekendheid en expertise van Hypotheek Visie? Dan is het LITE ondernemerschap misschien iets voor jou.

1. Minimale afdracht


Geniet van een vliegende start door een lage afdracht.

2. Lage instapdrempel


De opstartkosten voor het LITE-model zijn laag.

3. Expertise dichtbij


Met meer dan 200 collega's kun jij met jouw vragen altijd ergens terecht.

"Ook wanneer jij al een succesvol makelaarskantoor of assurantiekantoor hebt, is het aansluiten bij Hypotheek Visie een waardevolle toevoeging."

Eric Neervoort Franchise Directeur

Voordelen LITE Ondernemerschap

Geniet van de voordelen van LITE Ondernemerschap.

  • Ontzorging door professionals vanuit ons hoofdkantoor in Best. Wij zorgen er voor dat je op de hoogte bent van de laatste product- en rentewijzigingen bij geldverstrekkers. Daarnaast helpen wij jou bij lokale marketing, fiscale-, advies-, en productvragen, nodigen we je uit voor trainingen en plannen afspraken in jouw agenda.

  • Directe toegang tot vrijwel alle maatschappijen. Met ons uitgebreide netwerk van hypotheekverstrekkers en maatschappijen weet je zeker dat jij jouw klant altijd kan voorzien van de meest passende hypotheek.

  • Korte lijntjes. Met financieel experts door het hele land heb en een wekelijkse online meeting heb je altijd mogelijkheid om jouw dossiers te bespreken met één van de 250 collega's. Daarnaast hebben we 4 keer per jaar regiobijeenkomsten met alle ondernemers. Met een heerlijk diner.

  • Mooie samenwerkingen en Fastlanes zorgen er voor dat jij de beste service aan jouw klant kan bieden. We werken samen met partijen zoals de Energiebespaarders. Daarnaast breng je schadeverzekeringen eenvoudig onder bij onze experts van RISK en zijn lange wachttijden bij geldverstrekkers voor jou verleden tijd door onze Fastlane.

  • Centrale AFM vergunning. Nog geen AFM vergunning? Geen probleem! Bij Hypotheek Visie kun je starten onder de centrale vergunning. Wel zo handig.

We zijn benieuwd om je te leren kennen

Contactinformatie vind je onder aan de pagina

Eric Neervoort

Franchise Directeur

Vanaf het eerste moment heb ik een goed gevoel bij Hypotheek Visie. Door de hulp en ondersteuning vanuit het hoofdkantoor kan ik me volledig focussen op mijn klanten en mijn onderneming. Dit geeft rust en vertrouwen.”