sluiten
Home Hypotheek en rente
Hypotheekrente vergelijken

Hypotheekrente vergelijken

Hypotheekrente vergelijken?  In dit hypotheekrente overzicht vind je de meest actuele rentestanden. Hypotheek Visie is 100% onafhankelijk en kan daarom de hypotheekproducten van vrijwel alle banken en geldverstrekkers in Nederland met elkaar vergelijken en daarom scherpe rentetarieven bedingen.

Persoonlijk advies?

De tarieven zijn van toepassing op aanvragen voor nieuwe hypotheken. Hoewel deze rentelijst met de grootste zorg is samengesteld, kunnen de werkelijke rentes afwijken. De beschikbaarhied van de rentetarieven kan dagelijks wijzigen en is niet in bovenstaande tabel verwerkt. Aan de hierboven getoonde rentes kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Maximale hypotheek berekenen

Wil je weten hoeveel je kunt lenen? Je kunt snel en eenvoudig je maximale hypotheek berekeken met onze rekentool.

Maximale hypotheek berekenen

Het voordeel van een onafhankelijk adviseur

Het grote voordeel van een onafhankelijke hypotheekadviseur ten opzichte van een adviseur van een bank, is dat hij of zij in het grote aanbod op zoek gaan naar het product dat het beste past bij jouw wensen en mogelijkheden. De adviseur vergelijkt uitgebreid premies, rentes en voorwaarden van aanbieders, leest de kleine en weegt de voor- en nadelen tegen elkaar af. Het resultaat? Een hypotheek die het beste bij jou past met de laagst mogelijke maandlast. 

Ga shoppen

Als je een nieuwe televisie wilt kopen, dan win je waarschijnlijk ook eerst advies in over welke merk en welk type het beste bij je past. Je vergelijkt, wikt en weegt en kiest uiteindelijk de tv die aansluit bij je wensen en budget. Waarom zou je dit dan ook niet doen bij het afsluiten van een hypotheek? Een hypotheek is tenslotte één van de grootste financiële beslissingen in je leven. Ga daarom shoppen bij een onafhankelijke hypotheekadviseur. Die maakt voor jou de vergelijking zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Waarom Hypotheek Visie?

  • Persoonlijk hypotheekadvies

  • Een hypotheek die past bij jouw wensen en mogelijkheden tegen zo laag mogelijke maandlasten

  • 100% onafhankelijk, we vergelijken meer dan 40 aanbieders

  • Deskundige en gediplomeerde adviseurs

  • Altijd dichtbij: een vestiging bij jou in de buurt of via online webcam advies