sluiten
Home
Sneek

Hypotheekadviseur Sneek

Hypotheek Visie Sneek

Welkom in Sneek. Je vindt Hypotheek Visie in Sneek langs de Oosterkade in het centrum. Het betreft een voormalig woonpand dat is omgebouwd tot makelaarskantoor.

Maak een vrijblijvende afspraak

Op werkdagen bellen we vaak binnen 4 uur al terug

Bel voor vragen: 058 - 216 13 01
Hypotheekadvies direct vanuit het midden van het levendige Sneek

1,0 in Google

Hypotheek Visie Sneek

 • Vestigingsleider Iris Stevens heet je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Sneek helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Sneek ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur

Adres

2e Oosterkade 5A
8603 CK Sneek (Friesland)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:30

We helpen je graag met persoonlijk advies

Iris Stevens

Adviseur

Iris Stevens

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Hypotheekverstrekkers
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij werken samen met

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Starters in Sneek

  Als starter een hypotheek krijgen lijkt misschien onmogelijk, maar dat is het zeker niet. Wist je bijvoorbeeld dat sommige gemeentes een starterslening aanbieden? Wij weten precies welke gemeentes dit doen en kunnen je hiermee helpen. Daarnaast is het in veel situaties voordelig om van huur naar koop te gaan. Wij laten je graag zien wat de voordelen hiervan zijn en welke opties er zijn om dit te realiseren. Bovendien kunnen starters vaak aan extra financiering komen door bijvoorbeeld een familiehypotheek af te sluiten. Wij helpen je hier graag bij en zorgen ervoor dat je de hypotheek en rente vindt die bij jouw situatie past.

  Hypotheek oversluiten

  De hypotheekrente is nog steeds aan de lage kant. Jij kunt hier misschien wel van profiteren. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. De lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek.

  Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Hypotheek Visie Sneek maakt het graag inzichtelijk voor je. Maak een afspraak.

  Wonen en leven in Sneek

  Sneek. De derde stad van de provincie Friesland en de grootste plaats van de gemeente Súdwest-Fryslân. Maar ook de stad die bekend is als een van de Friese elf steden van de Elfstedentocht. Het is een prachtige stad met een rijke historie. Een echte waterstad gezien de ligging in het merengebied. Op het Sneekermeer kun je vele watersporten beoefenen. Elk jaar vindt in augustus ook de Sneekweek plaats. Een bekende zeilwedstrijd. Er is dan niet alleen op het water veel te beleven. In de stad vinden er vele festiviteiten plaatsen.
  Sneek (of Snit zoals ze in het Fries zeggen) is prima te bereiken. De stad ligt dichtbij de snelweg A7 die loopt van Groningen tot aan Noord-Holland. Daarnaast kent Sneek twee stations. Maar ook via bus en water bereik je de stad. Geen wonder dat Sneek een aantrekkelijke stad is om te wonen.

  De stad biedt voor elke woonwens wat wils. Wonen in een historisch pand in de binnenstad, een appartement aan het water of in een nieuwbouwwoning. Wil jij graag een huis kopen in Sneek? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Sneek voor financieel advies.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Binnenkijken in de spreekkamer voor Financieel advies