sluiten
Home
Almelo

Hypotheekadviseur Almelo

Hypotheek Visie Almelo

Welkom bij Hypotheek Visie in Almelo. Onze hypotheekadviseur Erlin van Brandwijk staat voor je klaar. Als financieel expert helpen we je graag verder met de hypotheek voor je eerste woning of je volgende woning. Je vindt ons aan de Boddenstraat. De omgeving is vriendelijk. De koffie staat voor je klaar.

Maak een vrijblijvende afspraak

Op werkdagen bellen we vaak binnen 4 uur al terug

Bel voor vragen: 0546 - 53 97 77
Landgoed Huize Almelo

5,0 in Google

Hypotheek Visie Almelo

 • Franchisenemer Erlin van Brandwijk heet je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs.

In ons kantoor in Almelo helpen we je graag verder bij het kopen van je woning.  Of deze woning nu in Almelo ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend Financieel adviseur
Erkend hypotheekadviseur

Adres

Boddenstraat 20 A
7607 BM Almelo (Overijssel)

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00

Op afspraak ook buiten kantooruren

We helpen je graag met persoonlijk advies

Erlin van Brandwijk

Franchisenemer, Financieel Adviseur

Erlin van Brandwijk

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Hypotheekverstrekkers
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Starters in Almelo: de mogelijkheden

  Als starter lijkt het soms bijna onmogelijk om een eerste huis te kunnen kopen. Maar wist je dat er verschillende mogelijkheden zijn om jouw droomhuis toch te kunnen financieren? Zo bieden sommige gemeentes een starterslening aan. Onze hypotheekadviseurs helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing. Bovendien kan het verstandig zijn om van huur naar koop over te stappen. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Bereken je maximale hypotheek op onze website en kom langs bij Hypotheek Visie Almelo!

  Hypotheek oversluiten

  Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. De lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek. In Almelo denken we graag met je mee over de mogelijkheden voor jou.

  Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

  Hypotheekadvies op maat in Almelo

  Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Hypotheek Visie Almelo helpt je graag verder. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek kiest, die aansluit bij jouw wensen, tegen zo laag mogelijke maandlasten. De hypotheekadviseur zoekt precies uit welke hypotheek het beste bij je huidige situatie past, maar ook bij je toekomst. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Almelo.

  Wonen en leven in Almelo

  Almelo is een stad met vele gezichten. Wie door de stad heen loopt ontdekt de rijke historie van de stad in de Twentse textielindustrie. Veel panden uit de tijd zijn bewaard gebleven. In Almelo is altijd wat te doen. Gedurende het jaar worden veel evenementen georganiseerd. Voor een leuke voorstelling ga je naar Theater hof 88 of het Theatherhotel. Liever een terrasje pakken of naar een café? Ook dat kan allemaal in de groene Overijsselse stad. Qua wonen zijn er genoeg mogelijkheden. In de binnenstad, wijken met bungalows of buurten met typische jaren 20 en 30 woningen. Maar ook nieuwbouwwijken als Indië, Weggeler en Almelo NoordOost.  Ben je benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden om een huis te kopen? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Almelo.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Franchisenemer Erlin van Brandwijk

  Erlin van Brandwijk heeft al sinds 1998 zijn Hypotheek Visie in Almelo. Hij ervaart nog steeds de kracht en de kunde van Hypotheek Visie. Erlin heeft een geschiedenis in de financiële dienstverlening, en weet met deze geschiedenis zijn klanten altijd van doeltreffend advies te voorzien. “Klanten reageren verrast als ik een oplossing heb en dat geeft voldoening. Enkel het belang van de klant staat voorop en als ik het reëel vind en ik zie mogelijkheden om dat creatief op te lossen dan doe ik dat.”

   De vestiging van Hypotheek Visie in Almelo ligt op 5 minuten lopen van het centrum, en om de hoek van parkeergarage StadsBaken, in de buurt van het stadhuisplein en de Bibliotheek Almelo.

  Hypotheekgesprek Almelo
  Winnaar Hypotheek Visie Award 2021
  Hypotheekadvies in Almelo