sluiten
Home
Hilversum

Hypotheekadviseur Hilversum

Hypotheek Visie Hilversum

Welkom bij Hypotheek Visie in Hilversum. We staan voor je klaar om je te helpen aan de hypotheek die het beste past bij jouw situatie. De koffie staat voor je klaar.

Maak een vrijblijvende afspraak

Op werkdagen bellen we vaak binnen 4 uur al terug

In het hart van de mediastad vind je Hypotheek Visie Hilversum

4,9 in Google

Hypotheek Visie Hilversum

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In Hilversum helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Hilversum ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur
CFP

Adres

Binnenkort meer informatie!
Hilversum (Noord-Holland)

Contact

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Hypotheekverstrekkers
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Eerste huis kopen

  Een eerste huis kopen is voor veel starters een grote stap. Maar wist je dat sommige gemeenten een starterslening aanbieden waardoor het toch mogelijk is om die droomwoning te kopen? Ook is het vaak voordeliger om van huur naar koop te gaan. Hierdoor bouw je vermogen op en betaal je uiteindelijk minder per maand. En als starter zijn er nog meer mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een hypotheek met hulp van je ouders. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Bereken je maximale hypotheek op onze website.

  Expat and buying a house in the Netherlands

  Are you an expat? And do you want to buy a house in Hilversum or somewhere else the Netherlands?  It’s important that you get yourself well prepared before you start looking. Hypotheek Visie’s financial advisor is happy to explain the possibilities and what you need to look out for.  Do you want to buy a house in the Netherlands? Read more >

  Hypotheek oversluiten

  Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. De lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek.

  Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Hypotheek Visie Hilversum maakt het graag inzichtelijk voor je.

  Hypotheekadvies op maat

  Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft veel invloed op je hele financiële leven. Daarbij is niet alleen de laagste hypotheekrente belangrijk. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Hilversum. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

  Wonen en leven in Hilversum

  Hilversum is de mediastad van Nederland. De stad dankt deze naam aan de aanwezigheid van de vele radio- en televisiestudio’s. Ook het museum Beeld en Geluid is hier gevestigd. Door het gebruik van de vele kleuren valt dit gebouw direct op. Maar Hilversum is natuurlijk veel meer dan de mediastad.  In de binnenstad kun je goed winkelen in het overdekte winkelgedeelte Hilvertshof of de Gooise Brink. Er zijn genoeg horecagelegenheden om onder andere te genieten van een heerlijk diner. Wie van de natuur houdt, kan zijn of haar hart ophalen in één van de gebieden van het Goois Natuurreservaat. Hier kun je heerlijk wandelen, fietsen of paardrijden over de heide. Tel daar nog eens de centrale ligging van de stad bij op en alle ingrediënten zijn aanwezig om fijn te wonen. Wil jij graag een huis kopen in Hilversum? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Hilversum.