sluiten
Home
Breda

Hypotheekadviseur Breda

Hypotheek Visie Breda

Maak een vrijblijvende afspraak

Welkom bij Hypotheek Visie in Breda. Je vindt ons aan de Willemstraat op geringe afstand van Stadspark Valkenberg. Binnen hebben we ons monumentale pand klassiek modern ingericht. Je krijgt bij ons onafhankelijk hypotheekadvies. We nemen graag de tijd om jou én je wensen te begrijpen, zodat we je het allerbeste hypotheekadvies kunnen geven. De koffie staat voor je klaar!

Wonen in Breda | Hypotheek Visie Breda
9,9
Advieskeuze logo

(131 beoordelingen)

5,0 in Google

(109 reviews)
Hypotheek Visie Breda

Hypotheek Visie Breda

 • Franchisenemer Thijs Spierenburg heet je samen met zijn team welkom in Breda.

 • Hypotheek Visie is al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Wij zijn onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Breda helpen we je graag verder bij het kopen van je woning en afsluiten van jouw hypotheek. Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. In het eerste gesprek leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
CFP

Adres

Willemstraat 23
4811 AJ Breda (Noord-Brabant)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
09:00 - 21:00

Vrijdag
09:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 14:00

Op zaterdag alleen op afspraak.

Let op: de Willemstraat is een straat met éénrichtingsverkeer. Voer de Emmastraat in op je navigatie en rijdt deze uit tot het station/Leonardo Hotel. Sla hier rechtsaf om de Willemstraat op te gaan. Ons kantoor bevindt zich na 50 meter aan de rechterkant.

Je kunt gebruik maken van ons parkeerterrein aan de achterzijde van ons pand. Deze is te bereiken vanaf de Willemstraat, via de poort direct naast ons pand. Bel naar 076-2070301 zodra je voor de slagboom staat, zodat wij deze voor je kunnen openen.

We helpen je graag met persoonlijk advies

Thijs Spierenburg

Franchisenemer, Financieel adviseur

Financieel Adviseur Breda | Thijs Spierenburg

Rob Verwijmeren

Erkend Hypotheekadviseur

Rob Verwijmeren | Erkend Hypotheekadviseur Breda

Laura van Boxtel

Managementassistente

Laura van Boxtel | Managementassistente Hypotheek Visie Breda

Malika Benhammou

Commercieel Assistent

Malika Benhammou

Sonja Sinot - de Bruin

Managementassistente

Sonja Sinot

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Hulp bij het vinden van een huis?

Ben je nog op zoek naar je droomwoning? We helpen je graag bij je zoektocht. Als we je droomwoning gevonden hebben, gaan we samen aan de slag om de kansen te vergroten dat jouw bod wordt geaccepteerd. Als dat zo is, sluiten we de meest passende hypotheek voor jou af. Zo heb je het gehele aankoopproces onder één dak. Wel zo gemakkelijk.

Een afspraak maken Meer weten over onze aankoopbegeleiding?

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies in Breda

Ons hypotheekadvies is niet alleen gebaseerd op de aanbieder met de laagste rente. Onze adviseurs vergelijken de premies, rentes en voorwaarden van bijna alle hypotheekverstrekkers en adviseren de aanbieder die het beste bij jouw situatie past. Wil je zelf alvast wat uitzoekwerk doen? Gebruik dan onze vergelijkingstool

Bij het afsluiten van een hypotheek wil je zeker weten dat je de juiste keuzes maakt. We kennen de kleine lettertjes en wegen de voor- en nadelen tegen elkaar af. Op deze manier vinden we de beste hypotheek die compleet bij jouw wensen aansluit. Ben je op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies in Breda? Onze financieel adviseurs helpen je graag. 

  Startershypotheek in Breda

  Als starter in Breda is het niet altijd makkelijk om een hypotheek te krijgen, maar er zijn zeker mogelijkheden. Veel gemeentes bieden bijvoorbeeld een starterslening aan waardoor je net wat meer kunt lenen. Ook kan het financieel voordelig zijn om van huur naar koop te gaan. Bij Hypotheek Visie Breda helpen we je graag bij het berekenen van je maximale hypotheek en het vinden van de beste hypotheek voor jouw situatie. Maak snel een afspraak!

  Verduurzamen in Breda

  Woon je in Breda of omgeving en wil je gaan verduurzamen?

  Er zijn veel mogelijkheden om energiebesparende voorzieningen (EBV) mee te financieren in je nieuwe of bestaande hypotheek en eventueel te profiteren duurzaamheidskortingen op de rente!

  Verduurzaming van de woning zorgt niet alleen voor lagere maandlasten, maar ook de waarde van de woning en het wooncomfort nemen hierdoor toe.

  Weet je niet hoe en waar je moet beginnen?

  Hypotheek Visie Breda kan een gratis energiescan t.w.v. € 185,- via de energiebespaarders.nl (aan huis!) regelen uitgevoerd door een expert. Je ontvangt een uitgebreid verduurzaamrapport van je woning en hebt direct inzicht in hoe rendabel verduurzamen in jouw situatie is in combinatie met uitgewerkte offertes en subsidies voor jouw zonnepanelen, kozijnen incl HR++ glas, warmtepomp of spouwmuurisolatie.

  Maak hier een vrijblijvende afspraak met de adviseurs Thijs Spierenburg en Rob Verwijmeren van Hypotheek Visie Breda om direct duidelijkheid te krijgen in hoe het verduurzamen van je woning te financieren.

  De gemeente Breda heeft daarnaast speciaal voor haar inwoners een website in het leven geroepen; duurzaamheidswijzer.nu. Op deze website zijn alle regelingen en subsidies speciaal voor onze gemeente in kaart gebracht.

  Hypotheek meeverhuizen

  Heb je al een eigen woning en hypotheek met lage rente?

  Dan kan het bij de aanschaf van een nieuw huis gunstig zijn om deze hypotheek rente en voorwaarden mee te verhuizen. Dit kan een aanzienlijk verschil maken in behoud van lage maandlasten en ook je maximale leencapaciteit op dit moment. Hypotheek Visie Breda heeft als onafhankelijk tussenpersoon aansluitingen met vrijwel alle geldverstrekkers waardoor wij de verhuisregeling en/of meeneemregeling van je huidige hypotheekverstrekker mogelijk kunnen maken voor je nieuwe woning. Door onze kennis en ervaring hierin realiseren wij voor je altijd de meest optimale financieringsconstructie tegen de meest gunstige maandlasten.

  Wat is het voordeel van een hypotheek met een lange rentevast periode?

  Het kiezen voor een hypotheek met een lange rentevaste periode biedt als voornaamste voordeel financiële zekerheid en stabiliteit over een langere periode. Wanneer je de hypotheekrente voor bijvoorbeeld 20 of 30 jaar vastzet, weet je precies wat je maandelijkse lasten zijn gedurende deze gehele periode. Dit maakt het eenvoudiger om je financiën te plannen en biedt bescherming tegen mogelijke rentestijgingen in de toekomst. Vooral in tijden van lage rentestanden kan dit aantrekkelijk zijn, omdat je dan langdurig profiteert van lage maandlasten.

  Het geeft een gevoel van rust en zekerheid, omdat je niet voor verrassingen komt te staan bij rentewijzigingen.

  Benieuwd naar je mogelijkheden van jouw hypotheek?

  Maak hier een vrijblijvende afspraak met de hypotheek adviseurs Thijs Spierenburg of Rob Verwijmeren van Hypotheek Visie Breda. Een eerste gesprek is kosteloos en zo weet je of het in jouw situatie gunstig is om je huidige hypotheekrente en voorwaarden mee te nemen naar een nieuwe woning. De koffie staat klaar!

  Hypotheekadvies gericht op jouw verhaal

  Hypotheek Visie geeft jou een deskundig en persoonlijk advies, geheel gericht op jouw financiële situatie en woonwensen. Als 100% onafhankelijke partij zorgen wij ervoor dat jij een passende hypotheek gaat vinden. Ben je benieuwd naar het bedrag dat je ongeveer kunt lenen? Bereken het op onze website met deze handige rekentool.

  Onze jarenlange ervaring leert ons dat geen enkele woonsituatie hetzelfde is. Daarom vinden wij het belangrijk om ons advies te baseren op jouw verhaal. Ga je een eerste huis kopen en wil je meer informatie over een starterslening? Of wil je meer weten over hypotheken voor senioren? Of lig je in scheiding en heb je vragen over wat dit voor jouw hypotheek betekent? Wat je situatie ook is: onze hypotheekadviseurs helpen je graag.

  Kan ik een hypotheek krijgen met een tijdelijk contract?

  Het is mogelijk om een hypotheek te krijgen met een tijdelijk contract, maar er zijn wel enkele voorwaarden waaraan voldaan moet worden. Banken kijken naar de stabiliteit en continuïteit van je inkomen bij het beoordelen van je hypotheekaanvraag.

  Een belangrijk document in dit proces is de werkgeversverklaring, waarin je werkgever aangeeft wat je huidige inkomen is en of er uitzicht is op een vast dienstverband. Soms wordt er ook om een intentieverklaring gevraagd, waarin de werkgever aangeeft de intentie te hebben om het tijdelijke contract om te zetten naar een vast contract, mits je blijft functioneren zoals verwacht.

  Hypotheek als je een studieschuld hebt

  De invloed van een studieschuld op je hypotheekaanvraag is een belangrijk aspect om rekening mee te houden wanneer je een huis wilt kopen. Hoewel een studieschuld minder zwaar weegt dan andere soorten schulden, verlaagt het wel het bedrag dat je maximaal kunt lenen. Dit komt doordat bij de berekening van je maximale hypotheek rekening wordt gehouden met je maandelijkse financiële verplichtingen, waaronder de aflossing van je studieschuld. De manier waarop de studieschuld wordt meegewogen, hangt af van het stelsel waarvan je hebt geleend (oude of nieuwe stelsel). Banken gebruiken een bepaald percentage van de oorspronkelijke studieschuld om de maandlasten te berekenen die invloed hebben op je leencapaciteit. Het is echter belangrijk om open te zijn over je studieschuld bij het aanvragen van een hypotheek, omdat dit vertrouwen schept bij de geldverstrekker.

  Daarnaast zijn er mogelijkheden om ondanks een studieschuld toch een passende hypotheek te vinden, waarbij wij je kunnen adviseren over de beste opties voor jouw situatie.

  Overwaarde op je woning in of rondom Breda

  Wat kun je met overwaarde op je woning in Breda ?

  De overwaarde van je huis is het verschil tussen de verkoop- of marktwaarde van je huis en je resterende hypotheekschuld. Deze overwaarde kun je (gedeeltelijk) opnemen bijvoorbeeld voor de financiering van een verbouwing of verduurzaming van de eigen woning. Anderzijds kan je de overwaarde ook opnemen en laten uitkeren voor andere bestedingen dan de eigen woning, zoals aanvulling op je pensioen, schenken aan je (klein) kinderen, aankoop camper of investering in een tweede (vakantie)woning. De WOZ-waarde of calcasa marktwaarde rapport kan een indicatie geven van de waarde van je woning en de verwachte overwaarde.

  Woon je in gemeente Breda of omstreken?

  Dan is de kans groot dat jij ook overwaarde hebt op je huis. In Breda en omstreken is de WOZ-waarde namelijk gemiddeld met bijna 30% gestegen in 5 jaar tijd tot een gemiddelde WOZ-waarde van €336.000 in 2022!

  Hypotheek Visie Breda heeft als onafhankelijk tussenpersoon aansluitingen met vrijwel alle geldverstrekkers waardoor wij de verhoging van uw huidige hypotheek voor verbouwing, verduurzaming en/of consumptieve opname van uw overwaarde mogelijk kunnen maken.

  Benieuwd naar je mogelijkheden voor het opnemen van overwaarde door verhoging van uw hypotheek?

  Maak hier een vrijblijvende afspraak met de hypotheek adviseurs Thijs Spierenburg of Rob Verwijmeren van Hypotheek Visie Breda. Een eerste gesprek is kosteloos en zo weet je wat er mogelijk is met uw overwaarde, hoeveel u maximaal kan opnemen en tegen welke maandlasten. De koffie staat klaar!

  Hypotheek voor ZZP’ers en ondernemers

  Ben je zelfstandig ondernemer in Breda en twijfel je of je wel een hypotheek kunt krijgen? Dit is in veel gevallen gewoon mogelijk. Veel banken zijn de afgelopen tijd soepeler geworden, maar ze zijn nog steeds op zoek naar zekerheid. Een goede hypotheekadviseur in daarom geen overbodige luxe. De onafhankelijk adviseurs van Hypotheek Visie Breda vertellen je graag meer. Lees meer over hypotheken voor ZZP’ers of maak direct een afspraak met één van onze adviseurs.

  Jouw hypotheek oversluiten

  Wanneer de hypotheekrente laag is, kan oversluiten je mogelijk een voordeel opleveren. Ook kan het interessant zijn om je hypotheek over te sluiten naar een andere hypotheekvorm. Of het verstandig is om je hypotheek over te sluiten, is afhankelijk van jouw wensen en de mogelijkheden. Het is daarom belangrijk om je goed te laten adviseren door een onafhankelijk adviseur. Hypotheek Visie Breda helpt je graag verder.

  Wonen en leven in Breda

  Een bruisende stad met een gastvrij karakter. Dat is Breda. Je kunt er goed winkelen. En hou je van gezellige cafeetjes of lekker eten? Ook dan kun je je hart ophalen. Op de Grote Markt of de Havermarkt vind je een groot aantal horeca en uitgaansgelegenheden. Breda staat ook bekend om het Chassé Theater. Hier zijn veel grote theatershows te zien. Dat het een levendige stad is bewijst het groot aantal evenementen dat er wordt georganiseerd. Breda Live, Bourgondisch Breda, De Singelloop en wat te denken van 538 Koningsdag. Kortom, er valt genoeg te beleven. En dat maakt Breda een aantrekkelijke stad om te wonen.

  De stad biedt voor elke woonwens wat wils. Van karakteristieke jaren 30 woningen tot luxe appartementen en nieuwbouwwoningen.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Een huis kopen in Breda

  Wil jij graag je eerste huis kopen in Breda? Of wil je verhuizen naar een andere woning en ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Voor hypotheekadvies op maat ben je bij Hypotheek Visie Breda aan het juiste adres. Onze adviseurs maken de mogelijkheden van een hypotheek in Breda inzichtelijk. Maak online een afspraak met onze adviseurs in Breda. We helpen je ook graag buiten kantoortijden.

  Hypotheek Visie Breda team
  Landelijk wonen in Breda
  Hypotheek Visie Breda