sluiten
Home
Breda

Hypotheekadviseur Breda

Hypotheek Visie Breda

Welkom bij Hypotheek Visie in Breda. Je vindt ons aan de Willemstraat op geringe afstand van Stadspark Valkenberg. Binnen hebben we ons monumentale pand klassiek modern ingericht. Je krijgt bij ons onafhankelijk hypotheekadvies. We nemen graag de tijd om jou én je wensen te begrijpen, zodat we je het allerbeste hypotheekadvies kunnen geven. De koffie staat voor je klaar!

9,9
Advieskeuze logo

(107 beoordelingen)

4,9 in Google

(65 reviews)

Hypotheek Visie Breda

 • Franchisenemer Thijs Spierenburg heet je samen met zijn team welkom in Breda.

 • Hypotheek Visie is al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Wij zijn onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Breda helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. In het eerste gesprek leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
CFP

Adres

Willemstraat 23
4811 AJ Breda (Noord-Brabant)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
09:00 - 21:00

Vrijdag
09:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 14:00

Op zaterdag alleen op afspraak.

Let op: de Willemstraat is een straat met éénrichtingsverkeer. Voer de Emmastraat in op je navigatie en rijdt deze uit tot het station/Leonardo Hotel. Sla hier rechtsaf om de Willemstraat op te gaan. Ons kantoor bevindt zich na 50 meter aan de rechterkant.

Je kunt gebruik maken van ons parkeerterrein aan de achterzijde van ons pand. Deze is te bereiken vanaf de Willemstraat, via de poort direct naast ons pand. Bel naar 076-2070301 zodra je voor de slagboom staat, zodat wij deze voor je kunnen openen.

We helpen je graag met persoonlijk advies

Thijs Spierenburg

Franchisenemer, Financieel adviseur

Thijs Spierenburg

Rob Verwijmeren

Erkend Hypotheekadviseur

Rob Verwijmeren

Laura van Boxtel

Managementassistente

Laura van Boxtel

Malika Benhammou

Commercieel Assistent

 

Sonja Sinot - de Bruin

Managementassistente

 
prijzen koopwoningen dalen

Uitgelicht

Prijzen bestaande koopwoningen 4,4% lager in april

Voor koopstarters en doorstromers: Hypotheek Visie houdt de prijsontwikkeling op de huizenmarkt goed in de gaten. Goede hypothecaire keuzes maken hangt namelijk niet alleen af van je persoonlijke financiële situatie, maar ook van hoe de markt beweegt. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) brengt maandelijks de huizenprijzen in kaart. We blikken terug op de prijzen van koopwoningen in april.

Leer meer

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies in Breda

Ons hypotheekadvies is niet alleen gebaseerd op de aanbieder met de laagste rente. Onze adviseurs vergelijken de premies, rentes en voorwaarden van bijna alle hypotheekverstrekkers en adviseren de aanbieder die het beste bij jouw situatie past. Wil je zelf alvast wat uitzoekwerk doen? Gebruik dan onze vergelijkingstool

We kennen de kleine lettertjes en wegen de voor- en nadelen tegen elkaar af. Op deze manier vinden we de beste hypotheek die compleet bij jouw wensen aansluit. Ben je op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies in Breda? Onze financieel adviseurs helpen je graag. 

  Startershypotheek in Breda

  Als starter in Breda is het niet altijd makkelijk om een hypotheek te krijgen, maar er zijn zeker mogelijkheden. Veel gemeentes bieden bijvoorbeeld een starterslening aan waardoor je net wat meer kunt lenen. Ook kan het financieel voordelig zijn om van huur naar koop te gaan. Bij Hypotheek Visie Breda helpen we je graag bij het berekenen van je maximale hypotheek en het vinden van de beste hypotheek voor jouw situatie. Maak snel een afspraak!

  Verduurzamen in Breda

  Woon je in Breda of omgeving en wil je gaan verduurzamen?

  Er zijn veel mogelijkheden om energiebesparende voorzieningen (EBV) mee te financieren in je nieuwe of bestaande hypotheek en eventueel te profiteren duurzaamheidskortingen op de rente!

  Verduurzaming van de woning zorgt niet alleen voor lagere maandlasten, maar ook de waarde van de woning en het wooncomfort nemen hierdoor toe.

  Weet je niet hoe en waar je moet beginnen?

  Hypotheek Visie Breda kan een gratis energiescan t.w.v. € 185,- via de energiebespaarders.nl (aan huis!) regelen uitgevoerd door een expert. Je ontvangt een uitgebreid verduurzaamrapport van je woning en hebt direct inzicht in hoe rendabel verduurzamen in jouw situatie is in combinatie met uitgewerkte offertes en subsidies voor jouw zonnepanelen, kozijnen incl HR++ glas, warmtepomp of spouwmuurisolatie.

  Maak hier een vrijblijvende afspraak met de adviseurs Thijs Spierenburg en Rob Verwijmeren van Hypotheek Visie Breda om direct duidelijkheid te krijgen in hoe het verduurzamen van je woning te financieren.

  De gemeente Breda heeft daarnaast speciaal voor haar inwoners een website in het leven geroepen; duurzaamheidswijzer.nu. Op deze website zijn alle regelingen en subsidies speciaal voor onze gemeente in kaart gebracht.

  Hypotheek Meeverhuizen

  Heb je al een eigen woning en hypotheek met lage rente?

  Dan kan het bij de aanschaf van een nieuw huis gunstig zijn om deze hypotheek rente en voorwaarden mee te verhuizen. Dit kan een aanzienlijk verschil maken in behoud van lage maandlasten en ook je maximale leencapaciteit op dit moment. Hypotheek Visie Breda heeft als onafhankelijk tussenpersoon aansluitingen met vrijwel alle geldverstrekkers waardoor wij de verhuisregeling en/of meeneemregeling van je huidige hypotheekverstrekker mogelijk kunnen maken voor je nieuwe woning. Door onze kennis en ervaring hierin realiseren wij voor je altijd de meest optimale financieringsconstructie tegen de meest gunstige maandlasten.

  Benieuwd naar je mogelijkheden van jouw hypotheek?

  Maak hier een vrijblijvende afspraak met de hypotheek adviseurs Thijs Spierenburg of Rob Verwijmeren van Hypotheek Visie Breda. Een eerste gesprek is kosteloos en zo weet je of het in jouw situatie gunstig is om je huidige hypotheekrente en voorwaarden mee te nemen naar een nieuwe woning. De koffie staat klaar!

  Meer hypotheek bij Duurhuur in Breda

  Ben je starter op de woningmarkt in Breda en omstreken en besteed je meer dan een derde van je inkomen aan huur?

  Dan ben je een zogenaamde ‘duurhuurder en kom je in aanmerking voor de pilot Duurhuur van NHG. Met individueel maatwerk zijn er ruimere mogelijkheden voor duurhuurders die al langere tijd een zeer groot deel van hun inkomen besteden aan huurlasten, en daarmee meer kans om een woning te kopen en te financieren. Een koopwoning is dan wellicht toch mogelijk ondanks dat je inkomen volgens de reguliere inkomenstoets ontoereikend is.

  Benieuwd naar je mogelijkheden van voor een hypotheek i.c.m. de duurhuur?

  Maak hier een vrijblijvende afspraak met de hypotheek adviseurs Thijs Spierenburg of Rob Verwijmeren van Hypotheek Visie Breda. Een eerste gesprek is kosteloos en zo weet je of er meer mogelijk op basis van je inkomen in combinatie met jouw huur situatie. De koffie staat klaar!

  Hypotheekadvies gericht op jouw verhaal

  Hypotheek Visie geeft jou een deskundig en persoonlijk advies, geheel gericht op jouw financiële situatie en woonwensen. Als 100% onafhankelijke partij zorgen wij ervoor dat jij een passende hypotheek gaat vinden. Ben je benieuwd naar het bedrag dat je ongeveer kunt lenen? Bereken het op onze website met deze handige rekentool.

  Onze jarenlange ervaring leert ons dat geen enkele woonsituatie hetzelfde is. Daarom vinden wij het belangrijk om ons advies te baseren op jouw verhaal. Ga je een eerste huis kopen en wil je meer informatie over een starterslening? Of wil je meer weten over hypotheken voor senioren? Of lig je in scheiding en heb je vragen over wat dit voor jouw hypotheek betekent? Wat je situatie ook is: onze hypotheekadviseurs helpen je graag.

  Overwaarde op je woning in of rondom Breda

  Wat kun je met overwaarde op uw woning in Breda ?

  De overwaarde van je huis is het verschil tussen de verkoop- of marktwaarde van je huis en je resterende hypotheekschuld. Deze overwaarde kun je (gedeeltelijk) opnemen bijvoorbeeld voor de financiering van een verbouwing of verduurzaming van de eigen woning. Anderzijds kan je de overwaarde ook opnemen en laten uitkeren voor andere bestedingen dan de eigen woning, zoals aanvulling op je pensioen, schenken aan je (klein) kinderen, aankoop camper of investering in een tweede (vakantie)woning. De WOZ-waarde of calcasa marktwaarde rapport kan een indicatie geven van de waarde van je woning en de verwachte overwaarde.

  Woon je in gemeente Breda of omstreken?

  Dan is de kans groot dat jij ook overwaarde hebt op je huis. In Breda en omstreken is de WOZ-waarde in 2023 namelijk gemiddeld met bijna 30% gestegen in 5 jaar tijd! tot een gemiddelde WOZ-waarde van €336.000 in 2022!

  Hypotheek Visie Breda heeft als onafhankelijk tussenpersoon aansluitingen met vrijwel alle geldverstrekkers waardoor wij de verhoging van uw huidige hypotheek voor verbouwing, verduurzaming en/of consumptieve opname van uw overwaarde mogelijk kunnen maken.

  Benieuwd naar je mogelijkheden voor het opnemen van overwaarde door verhoging van uw hypotheek?

  Maak hier een vrijblijvende afspraak met de hypotheek adviseurs Thijs Spierenburg of Rob Verwijmeren van Hypotheek Visie Breda. Een eerste gesprek is kosteloos en zo weet je wat er mogelijk is met uw overwaarde, hoeveel u maximaal kan opnemen en tegen welke maandlasten. De koffie staat klaar!

  Hypotheek voor ZZP’ers en ondernemers

  Ben je zelfstandig ondernemer in Breda en twijfel je of je wel een hypotheek kunt krijgen? Dit is in veel gevallen gewoon mogelijk. Veel banken zijn de afgelopen tijd soepeler geworden, maar ze zijn nog steeds op zoek naar zekerheid. Een goede hypotheekadviseur in daarom geen overbodige luxe. De onafhankelijk adviseurs van Hypotheek Visie Breda vertellen je graag meer. Lees meer over hypotheken voor ZZP’ers of maak direct een afspraak met één van onze adviseurs.

  Jouw hypotheek oversluiten

  Wanneer de hypotheekrente laag is, kan oversluiten je mogelijk een voordeel opleveren. Ook kan het interessant zijn om je hypotheek over te sluiten naar een andere hypotheekvorm. Of het verstandig is om je hypotheek over te sluiten, is afhankelijk van jouw wensen en de mogelijkheden. Het is daarom belangrijk om je goed te laten adviseren door een onafhankelijk adviseur. Hypotheek Visie Breda helpt je graag verder.

  Wonen en leven in Breda

  Een bruisende stad met een gastvrij karakter. Dat is Breda. Je kunt er goed winkelen. En hou je van gezellige cafeetjes of lekker eten? Ook dan kun je je hart ophalen. Op de Grote Markt of de Havermarkt vind je een groot aantal horeca en uitgaansgelegenheden. Breda staat ook bekend om het Chassé Theater. Hier zijn veel grote theatershows te zien. Dat het een levendige stad is bewijst het groot aantal evenementen dat er wordt georganiseerd. Breda Live, Bourgondisch Breda, De Singelloop en wat te denken van 538 Koningsdag. Kortom, er valt genoeg te beleven. En dat maakt Breda een aantrekkelijke stad om te wonen.

  De stad biedt voor elke woonwens wat wils. Van karakteristieke jaren 30 woningen tot luxe appartementen en nieuwbouwwoningen.

  Een huis kopen in Breda

  Wil jij graag je eerste huis kopen in Breda? Of wil je verhuizen naar een andere woning en ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Voor hypotheekadvies op maat ben je bij Hypotheek Visie Breda aan het juiste adres. Onze adviseurs maken de mogelijkheden van een hypotheek in Breda inzichtelijk. Maak online een afspraak met onze adviseurs in Breda. We helpen je ook graag buiten kantoortijden.

  Het team voor hypotheekadvies in Breda staat voor je klaar
  Landelijk wonen in Breda
  Hypotheek Visie Breda

  Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

  Accepteren