sluiten
Home
Breda

Hypotheekadviseur Breda

Hypotheek Visie Breda

Welkom bij Hypotheek Visie in Breda. Je vindt ons aan de Willemstraat op geringe afstand van Stadspark Valkenberg. Binnen hebben we ons monumentale pand klassiek modern ingericht. De koffie staat voor je klaar!

Wonen in de regio Breda? Bespreek met je adviseur wat er voor jou situatie mogelijk is.
9,9
Advieskeuze logo

(91 beoordelingen)

4,9 in Google

(49 reviews)
Thijs Spierenburg heet je welkom bij Hypotheek Visie Breda

We helpen je graag met persoonlijk advies

Wim Wolfs

Franchisenemer

Wim Wolfs

Rob Verwijmeren

Erkend Hypotheekadviseur

Rob Verwijmeren

Thijs Spierenburg

Hypotheekadviseur

Thijs Spierenburg

Laura van Boxtel

Managementassistente

Laura van Boxtel

Sonja Sinot - de Bruin

 

Hypotheek Visie Breda

  • Franchisenemer Wim Wolfs en Thijs Spierenburg heten je samen met hun team welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Breda helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Breda ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
CFP

Adres

Willemstraat 23
4811 AJ Breda (Noord-Brabant)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
09:00 - 21:00

Vrijdag
09:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 14:00

Op zaterdag alleen op afspraak.

Let op: de Willemstraat is een straat met éénrichtingsverkeer. Voer de Emmastraat in op je navigatie en rijdt deze uit tot het station/Leonardo Hotel. Sla hier rechtsaf om de Willemstraat op te gaan. Ons kantoor bevindt zich na 50 meter aan de rechterkant.

Je kunt gebruik maken van ons parkeerterrein aan de achterzijde van ons pand. Deze is te bereiken vanaf de Willemstraat, via de poort direct naast ons pand. Bel naar 076-2070301 zodra je voor de slagboom staat, zodat wij deze voor je kunnen openen.

Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Over Hypotheek Visie Breda

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies in Breda

Ons hypotheekadvies is niet alleen gebaseerd op de aanbieder met de laagste rente. Onze adviseurs vergelijken de premies, rentes en voorwaarden van bijna alle hypotheekverstrekkers en adviseren de aanbieder die het beste bij jouw situatie past. Wil je zelf alvast wat uitzoekwerk doen? Gebruik dan onze vergelijkingstool

We kennen de kleine lettertjes en wegen de voor- en nadelen tegen elkaar af. Op deze manier vinden we de beste hypotheek die compleet bij jouw wensen aansluit. Ben je op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies in Breda? Onze financieel adviseurs helpen je graag. 

Hypotheekadvies gericht op jouw verhaal

Hypotheek Visie geeft jou een deskundig en persoonlijk advies, geheel gericht op jouw financiële situatie en woonwensen. Als 100% onafhankelijke partij zorgen wij ervoor dat jij een passende hypotheek gaat vinden. Ben je benieuwd naar het bedrag dat je ongeveer kunt lenen? Bereken het op onze website met deze handige rekentool.

Onze jarenlange ervaring leert ons dat geen enkele woonsituatie hetzelfde is. Daarom vinden wij het belangrijk om ons advies te baseren op jouw verhaal. Ga je een eerste huis kopen en wil je meer informatie over een starterslening? Of wil je meer weten over hypotheken voor senioren? Of lig je in scheiding en heb je vragen over wat dit voor jouw hypotheek betekent? Wat je situatie ook is: onze hypotheekadviseurs helpen je graag.

Hypotheek voor ZZP’ers en ondernemers

Ben je zelfstandig ondernemer in Breda en twijfel je of je wel een hypotheek kunt krijgen? Dit is in veel gevallen gewoon mogelijk. Veel banken zijn de afgelopen tijd soepeler geworden, maar ze zijn nog steeds op zoek naar zekerheid. Een goede hypotheekadviseur in daarom geen overbodige luxe. De onafhankelijk adviseurs van Hypotheek Visie Breda vertellen je graag meer. Lees meer over hypotheken voor ZZP’ers of maak direct een afspraak met één van onze adviseurs.

Jouw hypotheek oversluiten

Wanneer de hypotheekrente laag is, kan oversluiten je mogelijk een voordeel opleveren. Ook kan het interessant zijn om je hypotheek over te sluiten naar een andere hypotheekvorm. Of het verstandig is om je hypotheek over te sluiten, is afhankelijk van jouw wensen en de mogelijkheden. Het is daarom belangrijk om je goed te laten adviseren door een onafhankelijk adviseur. Hypotheek Visie Breda helpt je graag verder.

Wonen en leven in Breda

Een bruisende stad met een gastvrij karakter. Dat is Breda. Je kunt er goed winkelen. En hou je van gezellige cafeetjes of lekker eten? Ook dan kun je je hart ophalen. Op de Grote Markt of de Havermarkt vind je een groot aantal horeca en uitgaansgelegenheden. Breda staat ook bekend om het Chassé Theater. Hier zijn veel grote theatershows te zien. Dat het een levendige stad is bewijst het groot aantal evenementen dat er wordt georganiseerd. Breda Live, Bourgondisch Breda, De Singelloop en wat te denken van 538 Koningsdag. Kortom, er valt genoeg te beleven. En dat maakt Breda een aantrekkelijke stad om te wonen.

De stad biedt voor elke woonwens wat wils. Van karakteristieke jaren 30 woningen tot luxe appartementen en nieuwbouwwoningen.

Een huis kopen in Breda

Wil jij graag je eerste huis kopen in Breda? Of wil je verhuizen naar een andere woning en ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Voor hypotheekadvies op maat ben je bij Hypotheek Visie Breda aan het juiste adres. Onze adviseurs maken de mogelijkheden van een hypotheek in Breda inzichtelijk. Maak online een afspraak met onze adviseurs in Breda. We helpen je ook graag buiten kantoortijden.

Het team voor hypotheekadvies in Breda staat voor je klaar
het pand waar de hypotheekgesprekken plaatsvinden zit vol verborgen pareltjes
binnenkijken in Breda

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren