sluiten
Home
Nieuwbouw in Breda

Nieuwbouw in Breda

Heb je interesse in een nieuwbouwproject in Breda? Wij helpen uitzoeken of je in aanmerking komt voor een hypotheek. Je vindt Hypotheek Visie Breda aan de Willemstraat op geringe afstand van Stadspark Valkenberg. Binnen hebben we ons monumentale pand klassiek modern ingericht. De koffie staat voor je klaar!

Nieuwbouw Breda

Hypotheek voor een nieuwbouwproject

Heb je interesse in een nieuwbouwproject in Breda? Wij helpen uitzoeken of je in aanmerking komt voor een hypotheek. Neem hiervoor ruim de tijd. Zorg dat je niet alleen weet wat de koopsom van je nieuwbouwwoning is, maar vraag ook alvast naar een meer- en minderwerklijst.

Maak ook alvast een inschatting van de grote kostenposten waar je nog mee te maken krijgt. Denk bijvoorbeeld aan kosten voor de keuken, de vloeren en de aanleg van de tuin. Zo vraag je een hypotheek aan die je de ruimte geeft om je huis helemaal naar wens te maken.

De voordelen van nieuwbouw in Breda

Het kopen van nieuwbouw in Breda heeft voordelen. Het huis bestaat namelijk alleen nog op papier. Daardoor heb je vaak nog invloed op de indeling. Wil je graag een extra kamertje voor de was, een grote badkamer of een open hal?

Een nieuwbouwhuis heeft nog een voordeel: alles aan een nieuwbouwwoning is natuurlijk nieuw. Daardoor zijn de onderhoudskosten de eerste jaren laag. Ook kun je nog een tijd aanspraak maken op garanties. Bovendien voldoet je nieuwbouwwoning aan de jongste milieu- en isolatie-eisen. Dat betekent genieten van een lage energierekening!

Nieuwbouwprojecten in Breda

Uit onderzoek blijkt dat er in 2030 zo'n 200.000 woningen te weinig zijn in Nederland. Ook Breda heeft een flink woningtekort. Er wordt dus flink gebouwd de komende jaren. Heb je interesse in Nieuwbouw in Breda? Neem eens een kijkje bij de volgende nieuwbouwprojecten.

  1. Park Langendijk

  2. Tuinen van Genta

  3. Eureka!

  4. De Pionier

Jouw mogelijkheden

Wil je een afspraak maken om de mogelijkheden voor een hypotheek voor nieuwbouw in Breda te bespreken? Het eerste gesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Overdag, maar ook in de avonduren of op zaterdag.

Maak een afspraak