sluiten
Home Actueel
Meer hypotheekmogelijkheden voor flexwerkers
Nieuws

Meer hypotheekmogelijkheden voor flexwerkers

Heb je al een jaar een flexibel arbeidscontract via een uitzendbureau? En wil je een huis kopen? Dan zijn er in 2017 meer mogelijkheden. Steeds meer uitzendbureaus verstrekken een perspectiefverklaring. Deze verklaring maakt het voor flexwerkers eenvoudiger om een hypotheek aan te vragen. Ook via Hypotheek Visie kun je een hypotheek afsluiten met een perspectiefverklaring.

Hypotheek Visie

maandag 9 januari 2017

Meer hypotheekmogelijkheden voor een flexwerker door perspectiefverklaring

Heb je al een jaar een flexibel arbeidscontract via een uitzendbureau? En wil je een huis kopen? Dan zijn er in 2017 meer mogelijkheden. Steeds meer uitzendbureaus gaan een perspectiefverklaring verstrekken. Deze verklaring maakt het voor flexwerkers eenvoudiger om een hypotheek aan te vragen. Ook via Hypotheek Visie kun je een hypotheek afsluiten met een perspectiefverklaring.

Meer aansluitingen uitzendondernemingen

Het is al enige tijd mogelijk om als flexwerker van Randstad, Tempo-Team of Yacht met een perspectiefverklaring een hypotheek via Hypotheek Visie af te sluiten. In 2017 bieden ook Adecco Group Nederland, Driessen HRM, Faber Personeelsdiensten, HappyNurse, Timinig uitzendteam, Young Capital, Actief Werkt!, OTTO Work Force en Manpower de mogelijkheid tot het aanvragen van een perspectiefverklaring. Na het eerste kwartaal in 2017 wordt de perspectiefverklaring verder geëvalueerd. Als de bevindingen positief zijn, sluiten nog meer Nederlandse uitzendbureaus zich aan.

Perspectiefverklaring

De perspectiefverklaring kijkt naar het perspectief van de flexwerker op de arbeidsmarkt. Wat zijn de kansen en mogelijkheden? Hoe zijn de vooruitzichten op werk. Er wordt gekeken naar opleiding, werkervaring, competenties, functieniveau, flexibiliteit en hoe de arbeidsmarkt er nu uit ziet.

Maak een afspraak

Ben je flexwerker met een perspectiefverklaring of wordt het aanvragen hiervan binnenkort mogelijk voor jou? En wil je meer weten over je mogelijkheden rondom het afsluiten van een hypotheek? Maak dan een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs. Samen kijken we naar de beste financiële oplossing en maken we een goede vergelijking van geldverstrekkers die een perspectiefverklaring accepteren.

Deel deze pagina:

Meer actueel

Meer actueel