sluiten
Home
Den Haag

Hypotheekadviseur Den Haag

Hypotheek Visie Den Haag

Maak een vrijblijvende afspraak

Welkom bij Hypotheek Visie Zevensprong in Den Haag. Het kantoor staat in een straat vol fraaie historische panden aan de langste laan van Den Haag, De Laan van Meerdervoort. Aan de Laan van Meerdervoort kijken wij graag met je mee om de meest passende hypotheek voor jou te vinden. Je krijgt bij ons onafhankelijk hypotheekadvies. We nemen graag de tijd om jouw wensen te begrijpen, zodat we je het beste hypotheekadvies kunnen geven.

Hypotheekadvies Groningen
9,8
Advieskeuze logo

(343 beoordelingen)

4,2 in Google

(29 reviews)
Hypotheek Visie Den Haag

Hypotheek Visie Den Haag

 • Franchisenemer Jenneke de Groot en haar team heten je welkom.

 • Hypotheek Visie is al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Wij zijn onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Den Haag helpen we je graag verder bij het kopen van je woning.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend Financieel adviseur
Erkend hypotheekadviseur

Adres

Laan van Meerdervoort 315 A
2563 AN Den Haag (Zuid-Holland)

Contact

We helpen je graag met persoonlijk advies

Jenneke de Groot

Franchisenemer, Financieel Adviseur

Jenneke de Groot

Harry de Groot

Financieel Adviseur

Harry de Groot

Niels de Groot

Adviseur / Makelaar

Kathleen van der Linden

Managementassistente

Kathleen van der Linden

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Starters en de mogelijkheden in Den Haag

  Als starter is het moeilijk om een eerste woning te kopen in Den Haag, maar het is zeker niet onmogelijk. Veel gemeentes bieden bijvoorbeeld een starterslening aan waardoor je net wat meer kunt lenen. Daarnaast kan het voordelig zijn om van huur naar koop te gaan. Bij Hypotheek Visie Den Haag helpen we je graag bij het berekenen van je maximale hypotheek en het vinden van de beste hypotheek voor jouw situatie. Kom snel langs om jouw droomhuis te financieren!

  Wonen en leven in Den Haag

  Den Haag. Stad van het Binnenhof, het Vredespaleis. Scheveningen en Madurodam. Een stad vol levendigheid. Maar ook een stad met groen. En of je nu op zoek bent naar een starterswoning, een grotere woning in een kindvriendelijke buurt of een huis in de historische binnenstad, Je vindt het allemaal in Den Haag. Wil jij graag een huis kopen in Den Haag? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden en naar wat er allemaal bij een hypotheek afsluiten komt kijken? Maak dan een afspraak voor hypotheekadvies met Hypotheek Visie Den Haag Zevensprong. Wij maken het graag voor jou inzichtelijk.

  Hypotheek oversluiten

  Door je hypotheek over te sluiten kun je je maandlasten te verlagen. Hypotheek Visie Den Haag kan jou hier in helpen. Als de hypotheekrente namelijk lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan het oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. En de kans bestaat dat dit voor jou ook voordelig kan zijn.

  Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen.

  Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Zevensprong Makelaardij

  Vanwege de samenwerking met familiebedrijf Hypotheek Visie Den Haag Zevensprong, is er altijd een financieel voordeel als verkoper van je woning. Wij weten bij een vermoedelijke koper van je woning, de juiste vragen te stellen om de slagingskans zo groot en zeker mogelijk te maken. Niels de Groot heeft als makelaar ook een financiële achtergrond als adviseur. De meeste makelaars hebben dat voordeel niet.

  Ook als aankoopmakelaar hebben wij een gedegen voorkennis hoe het zit met jouw eventuele hypotheek, om teleurstellingen te voorkomen. Ons kantoor maakt de bereidheid tot onderhandelingen voor jou en de verkopende makelaar een stuk vertrouwder en zekerder. Uiteraard begeleiden wij je niet alleen met de verkoop of aankoop. Wij willen en zullen je zoveel mogelijk ondersteunen en begeleiden tijdens het hele proces. Wij zijn ook altijd, samen met jou, aanwezig bij de notaris. De kosten? Die zijn lager dan gebruikelijk. Dat bespreken wij graag bij ons op kantoor tijdens een vrijblijvende en kosteloze afspraak.

  Hypotheekadviseur Jenneke de Groot
  Hypotheekadvies in Den Haag
  Vestiging Den Haag Zevensprong