sluiten
Home
Haarlem

Hypotheekadviseur Haarlem

Hypotheek Visie Haarlem

Welkom bij Hypotheek Visie in Haarlem. Je vindt ons op de Wagenweg vlakbij het Frederikspark. Een mooi, historisch pand in het centrum, waar we graag met jou op zoek gaan naar een passende hypotheek.

Hypotheek advies in het historische  Haarlem | Door CT Snow from Hsinchu, Taiwan - Haarlem, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=2999771
8,9
Advieskeuze logo

(129 beoordelingen)

4,8 in Google

(12 reviews)
David Kuijsten heet je welkom bij Hypotheek Visie Haarlem

Hypotheek Visie Haarlem

  • Franchisenemer David Kuijsten en zijn team heten je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Haarlem helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Haarlem ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Expat and buying a house in the Netherlands

Are you an expat? And do you want to buy a house in Haarlem or somewhere else in the Netherlands?  It’s important that you get yourself well prepared before you start looking. Hypotheek Visie’s financial advisor is happy to explain the possibilities and what you need to look out for.  Do you want to buy a house in the Netherlands? Read more >

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur

Adres

Wagenweg 38
2012 NE Haarlem (Noord-Holland)

Contact

Openingstijden

Maandag en dinsdag
09:00 - 21:00

Woensdag
09:00 - 17:30

Donderdag
09:00 - 21:00

Vrijdag
09:00 - 17:00

Maandag-, dinsdag- en donderdagavond op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

David Kuijsten

Franchisenemer, Financieel Adviseur

David Kuijsten
Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij werken samen met

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Over Hypotheek Visie Haarlem

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is op dit moment nog steeds aan de lage kant. Betaal je een hogere rente dan het huidige gemiddelde? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Je adviseur kan voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten.

Of oversluiten verstandig is, is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Hypotheek Visie Haarlem maakt het graag inzichtelijk voor je.

Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

Vacature Commercieel Assistent Hypotheken

Ben jij bezig om jouw eerste stappen in de hypotheekwereld te zetten of liggen jouw ambities bij de backoffice? Dan is dit een interessante uitdaging voor jou! Kom werken in het mooie Haarlem en maak samen met je collega’s elke dag weer tot een succes door de klanten op de juiste weg te helpen. Iemand mogen helpen met één van de grootste aankopen in hun leven, wat is er nou mooier dan dat?

Interesse?

Lees meer over de vacature Commercieel Assistent Hypotheken

Een hypotheek die bij je past

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Hypotheek Visie Haarlem helpt je graag verder. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Nu maar ook in de toekomst. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies.

Het team van Hypotheek Visie Haarlem staat voor je klaar
Je woont toch om te leven. Hypotheekadvies bij Haarlem is altijd gebaseerd op jouw persoonlijke situatie
klein detail van een tekening van het pand voor hypotheekadvies in Haarlem.

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren