sluiten
Home
Haarlem

Hypotheekadviseur Haarlem

Hypotheek Visie Haarlem

Maak een vrijblijvende afspraak

Welkom bij Hypotheek Visie in Haarlem. Je vindt ons op de Wagenweg vlakbij het Frederikspark. Een mooi, historisch pand in het centrum, waar we graag met jou op zoek gaan naar een passende hypotheek.

Hypotheek advies in het historische Haarlem | Door CT Snow from Hsinchu, Taiwan - Haarlem, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=2999771
10
Advieskeuze logo

(130 beoordelingen)

4,8 in Google

(14 reviews)
David Kuijsten heet je welkom bij Hypotheek Visie Haarlem

Hypotheek Visie Haarlem

 • Franchisenemer David Kuijsten en zijn team heten je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Haarlem helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Haarlem ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Expat and buying a house in the Netherlands

Are you an expat? And do you want to buy a house in Haarlem or somewhere else in the Netherlands?  It’s important that you get yourself well prepared before you start looking. Hypotheek Visie’s financial advisor is happy to explain the possibilities and what you need to look out for.  Do you want to buy a house in the Netherlands? Read more >

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur

Adres

Wagenweg 38
2012 NE Haarlem (Noord-Holland)

Openingstijden

Maandag en dinsdag
09:00 - 21:00

Woensdag
09:00 - 17:30

Donderdag
09:00 - 21:00

Vrijdag
09:00 - 17:00

Maandag-, dinsdag- en donderdagavond op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

David Kuijsten

Franchisenemer, Financieel Adviseur

David Kuijsten

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij werken samen met

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Vacature voor vestiging Haarlem

Managementassistent Hypotheek Visie Haarlem

In deze veelzijdige rol ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en een onmisbare schakel in het team van Hypotheek Visie Haarlem.

Locatie: Haarlem

Aantal uur: 32-40 uur

Opleidingsniveau: Minimaal MBO-4

Geplaatst op: 4 april 2024

  Starters in Haarlem

  Ben je starter en wil je graag een huis kopen in Haarlem? Bij Hypotheek Visie Haarlem weten we dat het vinden van de juiste hypotheek voor je eerste huis lastig kan zijn. Gelukkig zijn er mogelijkheden, zoals een starterslening die sommige gemeentes aanbieden. Wij vertellen je graag of deze ook in jouw gemeente beschikbaar is. Bereken hier jouw maximale hypotheek en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn. Bij Hypotheek Visie Haarlem helpen we je graag verder.

  Hypotheek oversluiten

  De hypotheekrente is op dit moment nog steeds aan de lage kant. Betaal je een hogere rente dan het huidige gemiddelde? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Je adviseur kan voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten.

  Of oversluiten verstandig is, is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Hypotheek Visie Haarlem maakt het graag inzichtelijk voor je.

  Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Een hypotheek die bij je past

  Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Hypotheek Visie Haarlem helpt je graag verder. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Nu maar ook in de toekomst. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies.

  Het team van Hypotheek Visie Haarlem staat voor je klaar
  Je woont toch om te leven. Hypotheekadvies bij Haarlem is altijd gebaseerd op jouw persoonlijke situatie
  klein detail van een tekening van het pand voor hypotheekadvies in Haarlem.