sluiten
Home
Den Bosch

Hypotheekadviseur Den Bosch

Hypotheek Visie Den Bosch

Welkom bij Hypotheek Visie in Den Bosch. Je vindt ons in een majestueus, monumentaal pand aan de voet van de Wilhelminabrug in het centrum. Het pand is een rijksmonument gebouwd in 1898. Vroeger deed het dienst als stalhouderij en koetshuis. Vanuit dit pand kijken wij graag met je mee om de meest passende hypotheek voor je te vinden.

een week per jaar heet het Oeteldonk, altijd 's-Hertogenbosch en iedereen noemt de stad met de gouden draak gewoon Den Bosch | fotocredit Klaas50 - Eigen werk, CC BY-SA 3.0 nl, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=32070817
9,9
Advieskeuze logo

(479 beoordelingen)

5,0 in Google

(102 reviews)
Vestigingsleider John Remmen en zijn team heten je welkom.

We helpen je graag met persoonlijk advies

Jan Kees ten Wolde

Adviseur

Jan Kees ten Wolde

Daan Remmen

Managementassistent

Daan Remmen

Emel Yesiltas

Managementassistente

Emel Yesiltas

Helga Lamers

Commercieel Assistente

Helga Lamers

John Remmen

Gecertificeerd Financieel Planner

John Remmen

Hypotheek Visie Den Bosch

  • Vestigingsleider John Remmen en zijn team heten je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Den Bosch helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Den Bosch ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend hypothecair planner
CFP

Adres

Stationsweg 1
5211 TV Den Bosch (Noord-Brabant)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 21:30

Zaterdag
09:00 - 16:00
Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Vacature voor vestiging Den Bosch

Management assistent ’s-Hertogenbosch

Een vlekkeloze administratie voeren, goed luisteren en oog hebben voor de klant daarin herken je je als management assistent. Met jouw commerciële drive en inlevingsvermogen weet je klanten voor je te winnen en ben je de centrale spil in de winkel. Samen met je collega’s zorg je dat de winkel er representatief uitziet en goed draait. De vestiging is centraal gelegen in het centrum van de bourgondische hoofdstad van Brabant waar lekker eten en gezelligheid in de pauze altijd dichtbij is. Het team in ‘s-Hertogenbosch zet zich gezamenlijk in voor de klant en die voelt dat. Hierdoor kunnen wij groeien met iemand van jouw kaliber. Snel eens praten met elkaar?

Locatie: 's-Hertogenbosch

Geplaatst op: 5 december 2022

Over Hypotheek Visie Den Bosch

Vestigingsleider John Remmen

John Remmen is sinds vorig jaar als vestigingsmanager hét gezicht van Hypotheek Visie Den Bosch. Hij is allesbehalve een nieuweling. John was eerder al tien jaar franchisenemer van Hypotheek Visie Eindhoven Aalsterweg. Aan ervaring in de hypotheekbranche dus geen gebrek. Maak kennis met de gedreven hypotheekadviseur John Remmen.

Een hypotheek op maat

In grote steden zoals Den Bosch is de woningmarkt oververhit. Waar de vraag naar een woning toeneemt, neemt het aanbod langzaam af. Het gevolg hiervan is dat de prijzen van woningen stijgen. Met het advies van Hypotheek Visie ga je in Den Bosch goed voorbereid op pad. De hypotheekadviseur gaat samen met jou op zoek naar de hypotheek die het beste bij je past. Nu, maar ook in de toekomst. Niet alleen de laagste hypotheekrente, maar ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een belangrijke rol. Wij zorgen voor een hypotheek op maat die bij jouw wensen past. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Den Bosch.

Hypotheek oversluiten

Door je hypotheek over te sluiten kun je je maandlasten te verlagen. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan het oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. 

Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen. Hypotheek Visie Den Bosch helpt je graag verder om alles in kaart te brengen.

Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

Hypotheek voor iedereen

Bij Hypotheek Visie kan iedereen gebruik maken van een van onze hypotheekadviseurs in Den Bosch. Ga je scheiden of ben je onlangs gescheiden? Wij helpen je graag bij al je vragen rondom je hypotheek bij scheiding. Ben je 57 jaar of ouder? Meestal is het inkomen lager wanneer je met pensioen gaat, waardoor je minder kunt lenen. Wij adviseren je graag over jouw financiële mogelijkheden. Ben je een ZZP’er of zelfstandig ondernemer? De adviseurs van Hypotheek Visie Den Bosch geven je graag meer inzicht in jouw financiële mogelijkheden.

Wonen en leven in Den Bosch

Den Bosch staat bekend om de gastvrijheid en de bourgondische sfeer. De stad kent een rijke geschiedenis vol monumenten en prachtige bezienswaardigheden. Je kunt er goed shoppen, wandelen door de knusse straatjes en gezellig lunchen, borrelen of dineren op een van de vele pleinen of de Korte Putstraat.

Zoek je liever de rust op? Ook dat is zeker mogelijk in Den Bosch. Je kunt er heerlijk wandelen door de Jeroen Bosch Tuin of een bezoek brengen aan de Moerputten of Bossche Broek. Kortom, alles is aanwezig om fijn in deze stad te wonen.

Den Bosch biedt voor iedere woonwens wat wils: wonen in een historisch pand midden in de binnenstad of liever in een moderne wijk zoals Het Paleiskwartier of midden in het poldergebied in de Groote Wielen. Wie liever kiest voor een nieuwbouwwoning kan in Den Bosch ook prima terecht.

Hypotheekadvies in Den Bosch

Wil je een huis kopen in Den Bosch of omgeving en ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan voor financieel advies vrijblijvend een afspraak met één van de hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie.

Vestigingsleider John Remmen en zijn team heten je welkom.
het advies wordt in heldere begrijpelijke taal uitgelegd.
jouw advies is altijd persoonlijk en op maat

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren