sluiten
Home
Den Bosch

Hypotheekadviseur Den Bosch

Hypotheek Visie Den Bosch

Welkom bij Hypotheek Visie in Den Bosch. Je vindt ons in een majestueus, monumentaal pand aan de voet van de Wilhelminabrug in het centrum. Het pand is een rijksmonument gebouwd in 1898. Vroeger deed het dienst als stalhouderij en koetshuis. Vanuit dit pand kijken wij graag met je mee om de meest passende hypotheek voor je te vinden.

Maak een vrijblijvende afspraak

Op werkdagen bellen we vaak binnen 4 uur al terug

Bel voor vragen: 073 - 610 06 77
Hypotheek Den Bosch

4,9 in Google

Hypotheek Visie Den Bosch

 • Het team van Hypotheek Visie Den Bosch heet je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Den Bosch helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Den Bosch ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend hypothecair planner
CFP

Adres

Stationsweg 1
5211 TV Den Bosch (Noord-Brabant)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 18:00

Een afspraak is ook mogelijk op de volgende tijden:
Maandag t/m vrijdag van 18:00 tot 21:30
Zaterdag van 09:00 tot 16:00

We helpen je graag met persoonlijk advies

Jan Kees ten Wolde

Adviseur

Jan Kees ten Wolde

Daan Remmen

Managementassistent

Daan Remmen

Helga Lamers

Commercieel Assistente

Helga Lamers

John Remmen

Gecertificeerd Financieel Planner

John Remmen

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Hypotheekverstrekkers
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Vacature voor vestiging Den Bosch

Managementassistent ’s-Hertogenbosch

Voor onze vestiging, gelegen in het centrum van Den Bosch zoeken wij een klantvriendelijke en bij voorkeur ervaren Management assistent!

Locatie: 's-Hertogenbosch

Aantal uur: Minimaal 32 uur per week

Opleidingsniveau: MBO

Geplaatst op: 9 april 2024

  Starters in Den Bosch

  Als starter is het lastig om een woning te kopen, maar met een goede hypotheek is het zeker mogelijk. Sommige gemeentes bieden bijvoorbeeld een starterslening aan waardoor je net wat meer kunt lenen. Bij Hypotheek Visie Den Bosch helpen we je graag bij het berekenen van je maximale hypotheek en het vinden van de beste hypotheek voor jouw situatie. Wacht niet langer en maak snel een afspraak om jouw droomhuis te financieren!

  Wonen en leven in Den Bosch

  Den Bosch staat bekend om de gastvrijheid en de bourgondische sfeer. De stad kent een rijke geschiedenis vol monumenten en prachtige bezienswaardigheden. Je kunt er goed shoppen, wandelen door de knusse straatjes en gezellig lunchen, borrelen of dineren op een van de vele pleinen of de Korte Putstraat.

  Zoek je liever de rust op? Ook dat is zeker mogelijk in Den Bosch. Je kunt er heerlijk wandelen door de Jeroen Bosch Tuin of een bezoek brengen aan de Moerputten of Bossche Broek. Kortom, alles is aanwezig om fijn in deze stad te wonen.

  Den Bosch biedt voor iedere woonwens wat wils: wonen in een historisch pand midden in de binnenstad of liever in een moderne wijk zoals Het Paleiskwartier of midden in het poldergebied in de Groote Wielen. Wie liever kiest voor een nieuwbouwwoning kan in Den Bosch ook prima terecht.

  Een hypotheek op maat

  In grote steden zoals Den Bosch is de woningmarkt oververhit. Waar de vraag naar een woning toeneemt, neemt het aanbod langzaam af. Het gevolg hiervan is dat de prijzen van woningen stijgen. Met het advies van Hypotheek Visie ga je in Den Bosch goed voorbereid op pad. De hypotheekadviseur gaat samen met jou op zoek naar de hypotheek die het beste bij je past. Nu, maar ook in de toekomst. Niet alleen de laagste hypotheekrente, maar ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een belangrijke rol. Wij zorgen voor een hypotheek op maat die bij jouw wensen past. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Den Bosch.

  Hypotheek oversluiten

  Door je hypotheek over te sluiten kun je je maandlasten te verlagen. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan het oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. 

  Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen. Hypotheek Visie Den Bosch helpt je graag verder om alles in kaart te brengen. Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

  Hypotheek voor iedereen

  Bij Hypotheek Visie kan iedereen gebruik maken van een van onze hypotheekadviseurs in Den Bosch. Ga je scheiden of ben je onlangs gescheiden? Wij helpen je graag bij al je vragen rondom je hypotheek bij scheiding. Ben je 57 jaar of ouder? Meestal is het inkomen lager wanneer je met pensioen gaat, waardoor je minder kunt lenen. Wij adviseren je graag over jouw financiële mogelijkheden. Ben je een ZZP’er of zelfstandig ondernemer? De adviseurs van Hypotheek Visie Den Bosch geven je graag meer inzicht in jouw financiële mogelijkheden.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Hypotheekadvies in Den Bosch

  Wil je een huis kopen in Den Bosch of omgeving en ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan voor financieel advies vrijblijvend een afspraak met één van de hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie.

  Team Den Bosch
  Hypotheekadvies Den Bosch
  Hypotheekgesprek