sluiten
Home
Alkmaar

Hypotheekadviseur Alkmaar

Hypotheek Visie Alkmaar

Welkom bij Hypotheek Visie in Alkmaar. Aan de Noorderkade, op loopafstand van het historische oude centrum ligt het ruime, moderne kantoor. De glazen voorpui zorgt voor een open, vriendelijke uitstraling. Een goed hypotheekadvies is belangrijk. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie in Alkmaar helpen je graag bij het inzichtelijk maken van je financiële mogelijkheden.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wij nemen binnen 1-2 werkdagen contact met je op

Bel voor vragen: 072 - 520 73 73
Hypotheekadviseurs Alkmaar

4,8 in Google

Hypotheek Visie Alkmaar

 • Franchisenemer Chon Teh en zijn team heten je welkom.

 • Hypotheek Visie is al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend Financieel adviseur
Erkend hypotheekadviseur

Adres

Frieseweg 1 B
1823 CA Alkmaar (Noord-Holland)

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 21:30

Zaterdag
09:00 - 13:00

Buiten kantoortijden op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Chon Teh

Franchisenemer, Financieel Adviseur

Chon Teh

Jaap Brakeboer

Financieel adviseur

Jaap Brakeboer

Leonie Kruijver-Krom

Managementassistente

Leonie Kruijver-Krom

Tiana Tarry

Managementassistente

Tiana Tarry

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Hypotheekverstrekkers
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Starter in Alkmaar?

  Als starter is het vinden van een geschikte woning al lastig genoeg. Hypotheek Visie Alkmaar begrijpt dat het regelen van een hypotheek daarbij niet nog een zorg moet zijn. Wist je dat sommige gemeenten een starterslening aanbieden die kan helpen bij het financieren van je eerste huis? Onze adviseurs helpen je graag met het aanvragen van zo’n lening. Bovendien kan het, zeker op de lange termijn, voordeliger zijn om van huur naar koop te gaan. Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden? Bereken je maximale hypotheek op onze website!

  Hypotheekadvies op maat

  Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis in Alkmaar is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Niet alleen de laagste hypotheekrente belangrijk. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen.

  Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Alkmaar. Onze hypotheekadviseur zoekt precies uit welke hypotheek het beste bij je huidige situatie past, maar ook bij je toekomst.

  Wonen en leven in Alkmaar

  Alkmaar is een oude stad met veel gezellige straatjes en hofjes. De stad in de provincie Noord-Holland is vooral bekend om zijn kaasmarkt. Houd je van winkelen dan kun je in Alkmaar je hart ophalen. Naast bekende winkelketens vind je in de smalle steegjes veel leuke winkels. Maar er is meer dat Alkmaar aantrekkelijk maakt. De grachten, verborgen hofjes of het Waagplein. Op dit bekendste plein van Alkmaar vind je vele leuke cafeetjes en restaurant. Bovendien worden er regelmatig leuke evenementen georganiseerd zoals Alkmaar Ontzet. De omgeving van de stad is ook mooi. Je bent zo bij het strand of het Alkmaardermeer.

  Op het gebied van wonen zijn er veel mogelijkheden. In de historische stadskern vind je veel karakteristieke woningen. Heb je liever een nieuwbouwwoning? Ook dat vind je in Alkmaar. Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Alkmaar voor financieel advies.

  Hypotheek oversluiten

  Door je hypotheek over te sluiten kun je je maandlasten te verlagen. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan het oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. 

  Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen.

  Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Franchisenemer Chon Teh

  Sinds 15 jaar zit Franchisenemer Chon Teh bij Hypotheek Visie. In Alkmaar werkt Chon samen met Jaap, Leonie en Tiana. Voor Chon is er niets belangrijker dan de succesverhalen van hun klanten. “Het contact met mensen is leuk, dat ik verschillende mensen spreek en iets voor hen kan betekenen. Dat ik voor een oplossing kan zorgen. Dat maakt in de dienstverlening werken zo fijn.”

  Chon Teh is tevens eigenaar van Hypotheek Visie in Hoorn en Purmerend. Daarnaast heeft hij samen met Sander Volger de vestiging in Amsterdam Nieuw-West. In Alkmaar bevindt het pand van Hypotheek Visie zich tegenover de Kanaalkade, net aan de andere kant van de Friese brug. De Grote St. Laurenskerk ligt op ongeveer een kwartier wandelen.

  Hypotheek Visie Alkmaar
  Hypotheekadviseur Jaap Brakeboer
  Welkom bij Hypotheek Visie Alkmaar