sluiten
Home
Purmerend

Hypotheekadviseur Purmerend

Hypotheek Visie Purmerend

Welkom bij Hypotheek Visie in Purmerend. In de buurt van het Eggert winkelcentrum hebben we een mooie vestiging waar we je graag voorzien van passend Hypotheekadvies. Kom gerust eens langs, de koffie staat voor je klaar.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wij nemen binnen 1-2 werkdagen contact met je op

Bel voor vragen: 0299 - 78 62 43
In de regio Purmerend staat de adviseur van Hypotheek Visie voor je klaar | Door Dqfn13 - Eigen werk, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=48022013

5,0 in Google

Hypotheek Visie Purmerend

 • Franchisenemer Chon Teh en zijn team heten je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Purmerend helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Purmerend ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend Financieel adviseur
Erkend hypotheekadviseur

Adres

Nieuwstraat 27
1441 CK Purmerend (Noord-Holland)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 21:30

Buiten kantoortijden op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Chon Teh

Franchisenemer, Financieel Adviseur

Chon Teh

Samantha de Graaf

Managementassistente

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Hypotheekverstrekkers
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Ben je een starter?

  Bij Hypotheek Visie in Purmerend staan we klaar voor starters die graag een eerste huis willen kopen. Het kan zijn dat jouw gemeente een starterslening aanbiedt, wij zoeken graag uit of dit ook in jouw situatie mogelijk is. We vertellen je graag over de voordelen van van huur naar koop gaan. Daarnaast kunnen we je adviseren over alle mogelijkheden met betrekking tot jouw financiering. Onze adviseurs helpen je bij het vergelijken van de hypotheek en rente die het beste bij jou passen.

  Overwaarde op je huis in Purmerend

  De overwaarde van een huis is het verschil tussen de verkoopwaarde van je huis en je huidige hypotheek. Deze overwaarde kun je opnemen. Bijvoorbeeld om te besteden aan de verbouwing van je huis, of aan verduurzamingsmaatregelen. Maar je kunt het ook gebruiken als extraatje. De woningwaardes in Purmerend zijn de afgelopen jaren alleen maar gestegen. Voor Senioren is er ook de zogeheten opeethypotheek, ook wel verzilverhypotheek genoemd.

  Wil jij ook op een slimme manier je overwaarde benutten of investeren? Neem dan contact op met één van onze financiële experts van hypotheek visie Purmerend, dan helpen wij je verder.

  Verduurzamen

  Woon je in gemeente Purmerend en denk je aan verduurzamen? Dan zijn er veel mogelijkheden. De gemeente Purmerend stelt namelijk subsidies beschikbaar voor hun inwoners. De subsidie helpt de bewoners om duurzaamheidsproducten aan te schaffen die helpen bij het verminderen van hun energieverbruik van hun huis.

  Denk hierbij aan zonnepanelen, warmtepomp, spouwmuurisolatie, en andere energiebesparende maatregelen. Voor zonnepanelen werken wij tevens samen met een aanbieder die binnen twee maanden de zonnepanelen komt plaatsen. Hiervoor maken wij voor jou een vrijblijvende offerte op.

  Meenemen van je hypotheek

  Heb je een hypotheek in Purmerend met een lage rente? En wil je graag verhuizen? Dan is het vaak verstandig om je hypotheek mee te nemen naar je nieuwe huis. Hier bestaan zogeheten verhuisregelingen voor. Het is in veel gevallen voordeliger om je hypotheek bij je huidige hypotheekverstrekker uit te breiden.

  Het is altijd een goed idee om een beslissing als deze te bespreken met je financieel adviseur. In ons kantoor in Purmerend helpen we je graag verder.

  Verhuurhypotheek

  In Purmerend kan het aantrekkelijk zijn om te investeren in vastgoed met een zogeheten verhuurhypotheek. Een verhuurhypotheek (of investeringshypotheek) geeft je de mogelijkheid om een woning te kopen en deze vervolgens te verhuren. Bij een verhuurhypotheek heb je doorgaans een iets hogere rente. Met een verhuurhypotheek kun je 50 tot 90% van de waarde van de woning lenen. Het is dus belangrijk dat je wat eigen middelen inbrengt.

  Verhuurhypotheek is één van de expertises van onze hypotheekadviseurs in Purmerend. Maak daarom snel een afspraak om de mogelijkheden voor jou te bekijken.

  Nieuwbouw in en rondom Purmerend

  In en rondom Purmerend wordt er momenteel veel ontwikkeld op het gebied van nieuwbouw. Onder andere de volgende vier nieuwbouwprojecten kunnen interessant voor je zijn. Kom gerust eens langs, dan kijken wij wat de mogelijkheden voor je zijn.

  - Kwadijkerpark

  - De nieuwe tuinderij (Zuidoostbeemster)

  - De Keyser

  - Brantjesover

  Hypotheek oversluiten

  Door je hypotheek over te sluiten kun je je maandlasten te verlagen. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan het oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. 

  Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Bij Hypotheek Visie Purmerend kunnen wij dit precies voor je uitzoeken. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen.

  Wil je weten of jij kunt besparen op je maandlasten? Maak dan een afspraak.

  Hypotheekadvies op maat

  Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Niet alleen de laagste hypotheekrente belangrijk. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen.

  Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Purmerend. Onze hypotheekadviseur zoekt precies uit welke hypotheek het beste bij je huidige situatie past, maar ook bij je toekomst.

  Wonen en leven in Purmerend

  Purmerend is een prima plaats om te wonen. De stad heeft een aantrekkelijk oud centrum waar het rondom de Koemarkt erg gezellig is met cafeetjes en restaurants. Ook biedt Purmerend veel voorzieningen op het gebied van winkels, cultuur, sport en onderwijs. Purmerend staat bekend als Marktstad. Vroeger werden hier veel markten georganiseerd zoals de kaasmarkt, schapenmarkt en paardenmarkt. Nog steeds vinden er elke week diversen markten plaats en worden en gedurende het hele jaar diverse themamarkten georganiseerd. In het polderlandschap rondom Purmerend of het Purmerbos kun je heerlijk wandelen of fietsen. Wil je graag een huis kopen in Purmerend? Op het gebied van wonen biedt de stad voor elke woonwens wat wils.

  Benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden? Maak dan voor hypotheekadvies een afspraak met Hypotheek Visie Purmerend. Een van onze adviseurs maakt het graag voor jou inzichtelijk.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.