sluiten
Home
Purmerend

Hypotheekadviseur Purmerend

Hypotheek Visie Purmerend

Welkom bij Hypotheek Visie in Purmerend. In de buurt van het Eggert winkelcentrum hebben we een mooie vestiging waar we je graag voorzien van passend Hypotheekadvies. Kom gerust eens langs, de koffie staat voor je klaar.

In de regio Purmerend staat de adviseur van Hypotheek Visie voor je klaar
9,9
Advieskeuze logo

(120 beoordelingen)

4,7 in Google

(13 reviews)
Chon Teh

We helpen je graag met persoonlijk advies

Chon Teh

Franchisenemer, Financieel Adviseur

Chon Teh

Jaap Brakeboer

Financieel adviseur

Jaap Brakeboer

Leonie Kruijver-Krom

Managementassistente

Leonie Kruijver-Krom

Tiana Tarry

Managementassistente

Tiana Tarry

Hypotheek Visie Purmerend

  • Franchisenemer Chon Teh en zijn team heten je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Purmerend helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Purmerend ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend Financieel adviseur
Erkend hypotheekadviseur

Adres

Nieuwstraat 27
1441 CK Purmerend (Noord-Holland)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 21:30

Buiten kantoortijden op afspraak

Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Over Hypotheek Visie Purmerend

Hypotheek oversluiten

Door je hypotheek over te sluiten kun je je maandlasten te verlagen. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan het oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. 

Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Bij Hypotheek Visie Purmerend kunnen wij dit precies voor je uitzoeken. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen.

Wil je weten of jij kunt besparen op je maandlasten? Maak dan een afspraak.

Hypotheekadvies op maat

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Niet alleen de laagste hypotheekrente belangrijk. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen.

Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Purmerend. Onze hypotheekadviseur zoekt precies uit welke hypotheek het beste bij je huidige situatie past, maar ook bij je toekomst.

Wonen en leven in Purmerend

Purmerend is een prima plaats om te wonen. De stad heeft een aantrekkelijk oud centrum waar het rondom de Koemarkt erg gezellig is met cafeetjes en restaurants. Ook biedt Purmerend veel voorzieningen op het gebied van winkels, cultuur, sport en onderwijs. Purmerend staat bekend als Marktstad. Vroeger werden hier veel markten georganiseerd zoals de kaasmarkt, schapenmarkt en paardenmarkt. Nog steeds vinden er elke week diversen markten plaats en worden en gedurende het hele jaar diverse themamarkten georganiseerd. In het polderlandschap rondom Purmerend of het Purmerbos kun je heerlijk wandelen of fietsen. Wil je graag een huis kopen in Purmerend? Op het gebied van wonen biedt de stad voor elke woonwens wat wils.

Benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden? Maak dan voor hypotheekadvies een afspraak met Hypotheek Visie Purmerend. Een van onze adviseurs maakt het graag voor jou inzichtelijk.

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren