sluiten
Home
Hoorn

Hypotheekadviseur Hoorn

Hypotheek Visie Hoorn

Welkom bij Hypotheek Visie in Hoorn. Het pand met de hoofdzakelijk moderne glazen pui ligt middenin een gezellige, knusse winkelstraat vol historische gebouwen uit de gouden eeuw. Vanuit dit pand gaan wij samen met jou graag op zoek naar de hypotheek die het beste bij je past. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Hoorn helpen je graag.

Maak een vrijblijvende afspraak

Op werkdagen bellen we vaak binnen 4 uur al terug

Bel voor vragen: 0229 - 76 89 61
Hypotheek Visie Hoorn

5,0 in Google

Hypotheek Visie Hoorn

  • Franchisenemer Chon Teh en zijn team heten je welkom.

  • Hypotheek Visie is al sinds 1992 expert in financi√ęle dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Hoorn helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Hoorn ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financi√ęle situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur

Adres

Muntstraat 1
1621 GB Hoorn (Noord-Holland)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
09:00 - 21:00

Vrijdag
09:00 - 17:00

Zaterdag
10:00 - 14:00

Avonden en zaterdag op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Chon Teh

Franchisenemer, Financieel Adviseur

Chon Teh

Tim Beentjes

Financieel adviseur

Tim Beentjes

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Hypotheekverstrekkers
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Starters: de mogelijkheden in Hoorn

Als starter op de woningmarkt is het vaak lastig om een hypotheek te krijgen. Gelukkig bieden sommige gemeentes een starterslening aan, waardoor je meer kunt lenen dan je eigenlijk zou kunnen. Bij Hypotheek Visie Hoorn kunnen we je helpen om te bekijken of jouw gemeente deze regeling ook aanbiedt. Ook is het vaak voordeliger om van huur naar koop te gaan. Wij kunnen je adviseren over de verschillende hypotheekvormen en mogelijkheden. Ook kun je op onze website eenvoudig je maximale hypotheek berekenen.

Hypotheekadvies in Hoorn

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft veel invloed op je hele financi√ęle leven. Daarbij is niet alleen de laagste hypotheekrente belangrijk. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico‚Äôs die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Hoorn. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

Wonen en leven in Hoorn

Hoorn is een stad met een historisch centrum in de regio West-Friesland. De ligging vlakbij Amsterdam en de snelweg A7 en de prima voorzieningen maken het een aantrekkelijke stad om te wonen. Je vindt er een gevarieerd winkelaanbod, gezellige restaurants, cafés en theaters. Hoorn is ook een waterrijke stad. Er zijn verschillende havens met vaste ligplaatsen. Wonen kan in de historische binnenstad, een kindvriendelijke woonwijk of kies je liever voor een nieuwbouwwijk? In Hoorn vind je het allemaal. Een huis kopen in Hoorn? Wat komt er bij kijken? Hoe zit het met de hypotheek? Voor hypotheekadvies ben je bij Hypotheek Visie Hoorn aan het juiste adres.

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is op dit moment nog steeds aan de lage kant. Betaal je een hoge rente? Dan is het misschien slim om je hypotheek over te sluiten en zo je maandlasten verlagen. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Maar bij Hypotheek Visie Hoorn weten we precies wanneer het voordelig voor je kan zijn om te oversluiten. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Je adviseur kan voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten.

Of oversluiten verstandig is, is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Laat je goed informeren. Hypotheek Visie Hoorn maakt het graag inzichtelijk voor je.

Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

Hypotheekadvies in Hoorn
Balie Hypotheek Visie Hoorn
Binnenkijken bij Hypotheek Visie Hoorn