sluiten
Home
Amsterdam Nieuw-West

Hypotheekadviseur Amsterdam Nieuw-West

Hypotheek Visie Amsterdam Nieuw-West

Welkom bij Hypotheek Visie in Amsterdam Nieuw-West. Het grootste en groenste stadsdeel van Amsterdam. Je vindt ons aan de "Tussen Meer 286", vlakbij tramhalte Baden Powellweg. We staan hier altijd klaar om je financiële vragen te beantwoorden.

Maak een vrijblijvende afspraak

Op werkdagen bellen we vaak binnen 4 uur al terug

Bel voor vragen: 020 - 6629866

4,6 in Google

Hypotheek Visie Amsterdam Nieuw-West

 • Franchisenemer Sander Volger en zijn team heten je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

Franchisenemer Sander Volger en zijn team onafhankelijke adviseurs helpen je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Amsterdam ligt of aan de andere kant van het land. Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur
CFP

Adres

Tussen Meer 286
1069 DZ Amsterdam (Noord-Holland)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:30

Op afspraak geopend.

Met tramlijn 17 of bus N83 kom je op een steenworp afstand van ons kantoor aan. Stap hiervoor uit op de Baden Powellweg. Er is daarnaast relatief veel parkeergelegenheid in de omgeving van het kantoor, waardoor het ook mogelijk is om met de auto te komen.

We helpen je graag met persoonlijk advies

Sander Volger

Financieel Adviseur

Sander Volger bureau Buikslotermeerplein

Tim Beentjes

Financieel adviseur

Tim Beentjes

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Hypotheekverstrekkers
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  De mogelijkheden voor starters

  Woon je momenteel in Amsterdam Nieuw-West en wil je graag een eerste woning kopen? Het verkrijgen van een hypotheek kan in deze tijd best een uitdaging zijn. Maar wist je dat sommige gemeentes startersleningen aanbieden? Zo kan je toch net dat extra stukje financiering krijgen dat je nodig hebt. Bovendien kan het voordeliger zijn om van huur naar koop over te gaan. Bereken hier jouw maximale hypotheek en ontdek de mogelijkheden. Kom gerust langs bij onze vestiging in Amsterdam Nieuw-West voor een persoonlijk advies op maat.

  Een groener huis en lagere maandlasten

  Vraag nu de Woonlastenverlager (€ 40,-) aan bij de adviseur. Hiermee krijg je inzicht in hoe je je nieuwe droomhuis op een slimme manier energiezuinig maakt. 

  • Met welke maatregelen kan ik het energielabel van mijn huis verbeteren?

  • Wat zijn de investeringen om de maatregelen uit te voeren?

  • Hoeveel kan ik besparen op mijn maandlasten als ik de maatregelen toepas?

  • Wat zijn de subsidie- en financieringsmogelijkheden?

  De Woonlastenverlager is een initiatief van Wij Wonen Duurzaam. 

  Wij wonen duurzaam

  Alles onder 1 dak

  Hypotheek Visie en Moerland Makelaars werken beide vanuit de vestiging Amsterdam Nieuw-West aan Tussen Meer 286 te Amsterdam. Door de nauwe samenwerking kan je hier niet alleen terecht voor vragen over financieringen, maar ook voor alle vragen met betrekking tot de aankoop of verkoop van uw woning. Hierdoor kan je al jouw vragen aan de juiste deskundige stellen.

  Moerland Makelaars is al meer dan 25 jaar actief als NVM makelaar in Amsterdam Nieuw-West.Zij werken met gecertificeerde makelaars, beschikken over een groot netwerk en hebben de juiste expertise. Daarom heten we je graag samen van harte welkom. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kost u niets.

  Moerland makelaardij

  Tussen Meer 286, 1069DZ Amsterdam 020-6103366 – info@moerland.nl – www.moerland.nl

  Hypotheek die het beste bij jou past

  Een goed hypotheekadvies is belangrijk aangezien het veel invloed op je hele financiële leven heeft. Een hypotheek afsluiten doe je dan ook niet zomaar. Maak daarom een afspraak met een hypotheekadviseur van Hypotheek Visie in Amsterdam Nieuw West. Wij kijken namelijk niet alleen naar de laagste hypotheekrente, maar ook naar de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het financieel advies van Hypotheek Visie Amsterdam Nieuw-West.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Wonen en leven in Amsterdam Nieuw-West

  Het grootste en groenste stadsdeel van Amsterdam is Nieuw-West. Kenmerkend voor dit stadsdeel is de Sloterplas en het Sloterpark. Hier is het heerlijk vertoeven: zwemmen, vissen, hardlopen of genieten van een heerlijke picknick. Ook vinden er leuke activiteiten plaats zoals het Loveland dancefestival, de Sloterplasloop of een film kijken in de openlucht. Daarnaast vind je in Nieuw-West leuke horecagelegenheden. Geen wonder dat veel mensen de weg naar dit mooie plekje weten te vinden.

  Wil jij graag een huis kopen in Amsterdam Nieuw-West of omgeving? en ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Voor onafhankelijk advies ben je bij Hypotheek Visie Amsterdam Nieuw-West aan het juiste adres.

  De adviseur voor hypotheekadvies op maat