sluiten
Home
Full-Franchise

The sky is the limit

Full-Franchise Ondernemerschap

Ben jij ondernemend, een ware leider en wil je volledig in de formule stappen als Franchisenemer? Dan is Full-Franchise misschien iets voor jou. Open je eigen vestiging of neem een bestaande vestiging over en zet de volgende stap.

De touwtjes in handen

Als Franchisenemer bij Hypotheek Visie ga je aan de slag met een hoge mate van zelfstandigheid, terwijl je geniet van de voordelen van een succesvolle franchiseformule. Met de steun van meer dan 200 collega's kun jij altijd zorgen dat jouw klanten en medewerkers goed geholpen worden.

1. Centraal geregeld


Zowel de AFM vergunning als de benodigde gereedschappen worden centraal geregeld.

2. Goed ondernemersinkomen


Maak je eigen businessplan waar en genereer een (zeer) goed ondernemersinkomen.

3. Jouw rayon


Met mogelijkheid tot uitbreiding van jouw rayon zijn er weinig beperkingen tot je groei.

"Ook wanneer jij al een succesvol makelaarskantoor of assurantiekantoor hebt, is het aansluiten bij Hypotheek Visie een waardevolle toevoeging."

Eric Neervoort Franchise Directeur

Voordelen voor jou

Als franchisenemer bij Hypotheek Visie word je volledig ontzorgd. Daarom kun jij je altijd focussen op datgene waar jij goed in bent. Het geven van passend en persoonlijk hypotheekadvies.

Geniet van de voordelen die Hypotheek Visie jou biedt.

  • Ontzorging door professionals vanuit ons hoofdkantoor in Best. Wij zorgen er voor dat je op de hoogte bent van de laatste product- en rentewijzigingen bij geldverstrekkers. Daarnaast helpen wij jou bij lokale marketing, fiscale-, advies-, en productvragen, nodigen we je uit voor trainingen en plannen afspraken in jouw agenda.

  • Directe toegang tot vrijwel alle maatschappijen. Met ons uitgebreide netwerk van hypotheekverstrekkers en maatschappijen weet je zeker dat jij jouw klant altijd kan voorzien van de meest passende hypotheek.

  • Korte lijntjes. Met financieel experts door het hele land heb en een wekelijkse online meeting heb je altijd mogelijkheid om jouw dossiers te bespreken met één van de 250 collega's. Daarnaast hebben we 4 keer per jaar regiobijeenkomsten met alle ondernemers. Met een heerlijk diner.

  • Mooie samenwerkingen en Fastlanes zorgen er voor dat jij de beste service aan jouw klant kan bieden. We werken samen met partijen zoals de Energiebespaarders. Daarnaast breng je schadeverzekeringen eenvoudig onder bij onze experts van RISK en zijn lange wachttijden bij geldverstrekkers voor jou verleden tijd door onze Fastlane.

  • Centrale AFM vergunning. Nog geen AFM vergunning? Geen probleem! Bij Hypotheek Visie kun je starten onder de centrale vergunning. Wel zo handig.

Een bestaande vestiging overnemen?

Rotterdam Weena


In Weena staat een prachtige vestiging ter overname.
Meer weten?

Dordrecht


In Dordrecht staat een prachtige vestiging ter overname.
Meer weten?

Utrecht Binnenstad


In de binnenstad van Utrecht staat een prachtige vestiging ter overname.
Meer weten?

We zijn benieuwd om je te leren kennen

Contactinformatie vind je onder aan de pagina

Eric Neervoort

Franchise Directeur

Vanaf het eerste moment heb ik een goed gevoel bij Hypotheek Visie. Door de hulp en ondersteuning vanuit het hoofdkantoor kan ik me volledig focussen op mijn klanten en mijn onderneming. Dit geeft rust en vertrouwen.”