sluiten
Home
Groningen

Hypotheekadviseur Groningen

Hypotheek Visie Groningen

Welkom bij Hypotheek Visie Groningen aan de Westersingel. Het woonwinkelblok waarin ons kantoor zich bevindt is in 1939 ontworpen door Joseph Crouwel. We nodigen je uit om eens een keer kennis te komen maken.

Maak een vrijblijvende afspraak

Op werkdagen bellen we vaak binnen 4 uur al terug

Bel voor vragen: 050 - 313 13 14
Hypotheekadvies Groningen

5,0 in Google

Hypotheek Visie Groningen

 • Franchisenemer Erik de Wiljes en zijn team heten je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Groningen helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Groningen ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur

Adres

Westersingel 8
9718 CK Groningen (Groningen)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m woensdag
09:00 - 17:30

Donderdag
09:00 - 21:00

Vrijdag
09:00 - 17:30

We helpen je graag met persoonlijk advies

Erik de Wiljes

Franchisenemer, Financieel Adviseur

Erik de Wiljes

Anneloes Bossina

Hypotheekadviseur

Anneloes Bossina

Sandro Pillitu

Hypotheekadviseur

Sandro Pillitu

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Hypotheekverstrekkers
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Starters in Groningen

  Als starter een huis kopen in Groningen? Bij Hypotheek Visie Groningen weten we dat het lastig kan zijn om de juiste hypotheek te vinden. Gelukkig zijn er mogelijkheden, zoals een starterslening die sommige gemeentes aanbieden. Wij vertellen je graag of deze ook in jouw gemeente beschikbaar is. Bereken hier jouw maximale hypotheek en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn. Bij Hypotheek Visie Groningen helpen we je graag verder.

  Wat kun je met je overwaarde in Groningen?

  De huizenprijzen zijn in de regio Groningen de afgelopen jaren enorm gestegen. Wist je dat er veel mogelijk is om met je overwaarde te doen? Je kan bijvoorbeeld extra geld lenen om je woning te verbouwen of te verduurzamen. Maar je kan de overwaarde ook gebruiken om de kinderen of kleinkinderen financieel te helpen. Er is meer mogelijk dan je denkt! Wil je meer weten? Plan snel een vrijblijvende afspraak met één van de adviseurs van Hypotheek Visie in Groningen.

  Verduurzamen van je woning

  Duurzaam, verduurzamen, energiecrisis, zonnepanelen, allemaal woorden die tegenwoordig vaker en vaker terugkomen als het gaat om financieel advies. Vaak wordt er gedacht dat er een enorme investering gedaan moet worden om verduurzaming te realiseren. Maar gelukkig is er tegenwoordig veel mogelijk om je verduurzamingsplannen te verwezenlijken. Dit kan onder andere door je hypotheek te verhogen. Banken bieden ruimere leennormen aan zodat veel mensen de mogelijkheid hebben om hier gebruik van te maken. Daarnaast zijn er subsidies te verkrijgen voor zonnepanelen, warmtepompen en isolatie. Het kan lastig zijn om deze regelingen en subsidies inzichtelijk te maken, dus daarom doen wij dit voor je.

  Om precies te bekijken wat in jouw woonsituatie nodig of handig is, brengen wij je graag in contact met de Energiebespaarders die vrijblijvend een advies geven. Wil je meer weten over het verduurzamen van je huis of een duurzaamheidshypotheek plan dan snel een afspraak in met een van de adviseurs van Hypotheek Visie Groningen.

  Meeneemhypotheek in Groningen

  Wist je dat er gemiddeld om de 7 jaar verhuisd wordt? Misschien denk je er ook wel over na, maar zet je de stap niet omdat je een lage rente hebt en die graag wilt houden. Veel banken en verzekeraars hebben een verhuisregeling/meeneemhypotheek, maar de voorwaarden kunnen enorm verschillen. Maak dus snel een afspraak met één van de adviseurs van Hypotheek Visie Groningen. Ze bekijken en vergelijken alle voorwaarden en berekenen de beste hypotheek die past bij jou. Zo kun jij op zoek naar jouw droomhuis met de hypotheek die bij jou past. Voor deze zoektocht brengen we je graag in contact met Wildveen Makelaars die samen met jou op zoek gaan naar je nieuwe droomhuis.

  Verhuurhypotheek

  Groningen kent veel huizen en appartementen in verhuurde staat. Wil je graag investeren in vastgoed, dan zijn er een paar punten waar je op moet letten. Voor verhuurde objecten sluit je een vastgoed hypotheek af. Hierbij is belangrijk om te weten dat een vastgoedbank tussen de 50% en 90% wil financieren, het overige gedeelte zal uit eigen middelen betaald moeten worden. Nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak met Hypotheek Visie Groningen om je opties te bespreken. Daarna kun je met Wildveen Makelaars op zoek naar een geschikt beleggingsobject.

  Nieuwbouwwijken in of nabij Groningen

  In en rondom Groningen wordt er volop gebouwd. Denk bijvoorbeeld aan Meerstad aan de oostkant van de stad Groningen. Parkhoven , Parkrand, de Zeilen , voor elk wat wils. Van appartementen tot vrijstaande woningen. Prijzen vanaf 329.500 euro. Of aan de noordwest kant van de stad wordt de Held 3 gebouwd. Meer informatie hierover volgt in de loop van 2023. Naast deze projecten zijn er ook in de provincie en stad genoeg nieuwbouwprojecten te vinden. Wil je meer informatie over een hypotheek voor een nieuwbouwwoning? Plan dan snel een afspraak in met een adviseur van Hypotheek Visie Groningen.

  Hypotheek oversluiten

  Door je hypotheek over te sluiten kun je je maandlasten te verlagen. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan het oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. 

  Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen.

  Wil je weten of jij kunt besparen op je maandlasten? Hypotheek Visie Groningen maakt inzichtelijk voor je.
  Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

  Een hypotheek die bij je past

  Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak een afspraak met Hypotheek Visie Groningen. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Groningen.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Wonen en leven in Groningen

  Groningen is een stad met vele gezichten. De stad heeft haar inwoners veel te bieden. Op de Grote markt, met de Martinitoren, is het goed vertoeven op een van de vele terrasjes of in de cafés. Het is ook een stad waar veel wordt georganiseerd. Jaarlijks vindt er in het Stadspark het Bevrijdingsfestival plaatst. Hier is er normaal gesproken ook al goed vertoeven. Liever iets meer rust en natuur om je heen? Ook dat kan. Het is dan ook niet gek dat Groningen een fijne stad is om te wonen. Waar in Groningen je wilt wonen is afhankelijk van je wensen. Wijken als Oosterpoort, Korrewegwijk, De Rivierenbuurt, Helpman, Paddepoel of Lewenborg hebben allemaal hun unieke karakteristieken. Wil je een huis kopen in Groningen en wil je meer weten over je financiële mogelijkheden? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Groningen aan de Westersingel.

  Team Hypotheek Visie in Groningen
  Hypotheek Visie Groningen
  Hypotheekadvies in Groningen