sluiten
Home
Tilburg

Hypotheekadviseur Tilburg

Hypotheek Visie Tilburg

Welkom bij Hypotheek Visie in Tilburg. Je vindt ons aan de Besterdring buiten het centrum in het woon- en winkelcomplex Besterdpoort. Ons kantoor heeft een open uitstraling dankzij de glazen pui. Je krijgt bij ons passend en onafhankelijk hypotheekadvies. Jouw persoonlijke situatie is daarbij het uitgangspunt. We nemen graag de tijd om jou én je wensen te begrijpen, zodat we je het allerbeste hypotheekadvies kunnen geven.

Hypotheekadvies Tilburg | Door Gijs Franken - Eigen werk, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=94048160
9,8
Advieskeuze logo

(287 beoordelingen)

4,8 in Google

(27 reviews)
Hypotheek Tilburg

Hypotheek Visie Tilburg

  • Franchisenemers Joyce Nijkamp - van Rixtel en Thijs Spierenburg en hun team heten je welkom.

  • Hypotheek Visie is al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Wij zijn onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Tilburg helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. 

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen. We beginnen bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Het eerste gesprek kan overdag, maar ook in de avonduren op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur
CFP

Adres

Besterdring 221
5014 HK Tilburg (Noord-Brabant)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:30

Zaterdag
10:00 - 14:00

We helpen je graag met persoonlijk advies

Joyce Nijkamp - van Rixtel

Franchisenemer, Financieel adviseur

 

Thijs Spierenburg

Franchisenemer, Financieel adviseur

Thijs Spierenburg

Bart van den Oord

Erkend Hypotheekadviseur

Bart van den Oord

Ties van den Berg

Hypotheekadviseur

 

Kelly van Dal

Managementassistente

Kelly van Dal

Sonja Sinot - de Bruin

 
Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij werken samen met

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek.

Hypotheekadvies op maat in Tilburg

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Bij het afsluiten van een hypotheek in Tilburg komt veel kijken. Hypotheek Visie helpt je graag verder. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente, maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Nu, maar ook in de toekomst. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies.

Maximale hypotheek berekenen

Wil jij je alvast voorbereiden op je eerste hypotheekadviesgesprek? Bereken op onze website alvast wat je ongeveer kunt lenen. Tijdens je afspraak in Tilburg zullen we vervolgens jouw persoonlijke situatie bespreken. Ga je een eerste huis kopen, verhuizen of verbouwen? Iedere situatie leidt tot een ander advies. Dankzij de jarenlange van onze adviseurs kunnen zij je als geen ander begeleiden, wat je situatie ook is.

Situaties met invloed op je hypotheek

In principe heeft iedere financiële situatie en woonsituatie invloed op jouw hypotheek. Toch zien wij dat er bij een aantal situaties meer vragen en onzekerheden zijn. Zo krijgen wij regelmatig vragen van ZZP’ers. Een hypotheek afsluiten is voor ZZP’ers zeker niet onmogelijk, maar er komt wel meer bij kijken.

We zien ook vaak veel onzekerheid bij senioren die een hypotheek willen afsluiten. Vanaf 57 jaar en ouder houden geldverstrekkers namelijk rekening met je toekomstig pensioeninkomen. Meestal gaat je inkomen omlaag als je met pensioen gaat, waardoor je minder kunt lenen. De adviseurs van Hypotheek Visie Tilburg geven je graag meer inzicht in de financiële mogelijkheden die passen bij deze situatie.

Ook een scheiding zorgt voor veel vragen over hypotheken. Dan is het fijn als een onafhankelijk adviseur hebt die al deze vragen kan beantwoorden. Er komt waarschijnlijk al genoeg op je af. Bij Hypotheek Visie Tilburg ontvang je onafhankelijk hypotheekadvies. Wij helpen je graag bij al je vragen rondom je hypotheek bij scheiding.

Kan ik mijn hypotheek oversluiten?

Wanneer de hypotheekrente laag is, kan oversluiten je mogelijk voordeel opleveren. Ook kan het in sommige gevallen interessant zijn om je hypotheek over te sluiten naar een andere hypotheekvorm. Of het verstandig is om je hypotheek over te sluiten, is afhankelijk van jouw wensen en de mogelijkheden. Laat je daarom goed adviseren door één van onze adviseurs. Als onafhankelijk adviseur kijken wij naar jouw huidige situatie en bekijken of het voordelig is om je hypotheek over te sluiten en hoe lang het duurt voordat je hier profijt van ziet. Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

Wonen en leven in Tilburg

Tilburg is een gemoedelijke stad in het Brabantse land. De stad biedt vele mogelijkheden op het gebied van wonen en leven. Het levendige winkelgebied in het centrum, de Spoorzone, Veemarkt Kwartier en de Piushaven tonen de vele verschillende gezichten die Tilburg heeft. Het maakt het een aantrekkelijk stad om te wonen. Of je nu op zoek bent naar een starterswoning, een gezinswoning dichtbij het groen, een historisch huis midden in de stad of een nieuwbouwwoning. Je vindt het in Tilburg allemaal. Ben je benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden om een huis te kopen in Tilburg? Maak dan een afspraak met een financieel adviseur voor hypotheekadvies met Hypotheek Visie Tilburg.

Binnenkijken bij een hypotheekadviseur in Tilburg
Hypotheekadvies Tilburg
Natuurlijk wonen in Tilburg

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren