sluiten
Home
Tilburg

Hypotheekadviseur Tilburg

Hypotheek Visie Tilburg

Welkom bij Hypotheek Visie in Tilburg. Je vindt ons aan de Besterdring buiten het centrum in het woon- en winkelcomplex Besterdpoort. Bij Hypotheek Visie Tilburg krijg je passend en onafhankelijk hypotheekadvies. Jouw persoonlijke situatie is daarbij het uitgangspunt. Onze hypotheekadviseurs nemen graag de tijd om jou én je wensen te begrijpen, zodat we je het allerbeste hypotheekadvies kunnen geven.

9,8
Advieskeuze logo

(361 beoordelingen)

4,8 in Google

(30 reviews)

Hypotheek Visie Tilburg

 • Franchisenemers Joyce Nijkamp - van Rixtel en Thijs Spierenburg en hun team heten je welkom.

 • Hypotheek Visie is al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Wij zijn onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Tilburg helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. 

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen. We beginnen bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie bij het afsluiten van een hypotheek. Het eerste gesprek met een hypotheekadviseur kan overdag, maar ook in de avonduren op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur
CFP

Adres

Besterdring 221
5014 HK Tilburg (Noord-Brabant)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:30

Zaterdag
10:00 - 14:00

We helpen je graag met persoonlijk advies

Joyce Nijkamp - van Rixtel

Franchisenemer, Financieel adviseur

Hypotheekadviseur in Tilburg

Thijs Spierenburg

Franchisenemer, Financieel adviseur

Thijs Spierenburg

Bart van den Oord

Erkend Hypotheekadviseur

Bart van den Oord

Ties van den Berg

Hypotheekadviseur

ties

Kelly van Dal

Managementassistente

Kelly van Dal

Sonja Sinot - de Bruin

Managementassistente

 
marktontwikkelingen hypotheek cijfers

Uitgelicht

Minder hypotheekaanvragen, meenemen hypotheek toegenomen

De invloed van de stijgende hypotheekrente is duidelijk merkbaar in de hypotheekmarkt. Hypotheek Visie informeert je over de recente ontwikkelingen in deze markt en presenteert de woningmarktcijfers van het eerste kwartaal van dit jaar, die afkomstig zijn van het Hypotheken Data Netwerk. Hierdoor krijg je inzicht in de actuele stand van zaken.

Leer meer

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij werken samen met

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek.

  Startersmogelijkheden

  Een eigen huis is een droom van veel starters. Maar hoe financier je deze droom? Wist je dat sommige gemeentes een starterslening aanbieden? Wij weten precies welke gemeentes dit doen en helpen je hier graag bij. Bovendien is het vaak voordeliger om van huur naar koop te gaan. Onze hypotheekadviseurs leggen je graag uit wat de voordelen hiervan zijn en welke mogelijkheden er zijn. Starters kunnen daarnaast aan extra financiering komen door projecten zoals Duurhuur. Wij helpen je graag met het vergelijken van hypotheek en rente, zodat jij de juiste keuze maakt.

  Hypotheekadvies op maat in Tilburg

  Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Bij het afsluiten van een hypotheek in Tilburg komt veel kijken. Een hypotheekadviseur van Hypotheek Visie helpt je graag verder. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente, maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Nu, maar ook in de toekomst. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies.

  Maximale hypotheek berekenen

  Wil jij je alvast voorbereiden op je eerste hypotheekadviesgesprek? Bereken op onze website alvast wat je ongeveer kunt lenen. Tijdens je afspraak met een hypotheekadviseur in Tilburg gaan we vervolgens jouw persoonlijke situatie bespreken. Ga je een eerste huis kopen, verhuizen of verbouwen? Iedere situatie leidt tot een ander advies. Dankzij de jarenlange van onze hypotheekadviseurs kunnen wij je als geen ander begeleiden, wat je situatie ook is.

  Verduurzamen

  We kunnen er niet omheen, bij elke nieuwe aankoop (verhuizing) of verbouwing bespreken wij uitgebreid de mogelijkheden tot verduurzamen van de woning. Met de juiste maatregelen kunnen we er voor zorgen dat je maandlasten worden gedrukt, terwijl het comfort en de waarde van de woning juist toenemen!
  Heb je ook wensen rondom verduurzamen (bijvoorbeeld zonnepanelen, warmtepomp, HR++ glas, spouwmuur isolatie)?
  Onze financieel adviseurs in Tilburg helpen je graag verder.

  De gemeente Tilburg heeft daarnaast speciaal voor haar inwoners een website in het leven geroepen; https://www.duurzamertilburg.nl/.
  Op deze website zijn alle regelingen en subsidies speciaal voor onze gemeente in kaart gebracht.

  Hypotheek meeverhuizen

  Afgelopen tijd zijn de rentes weer flink aan het stijgen. Dit houdt in dat het zomaar kan zijn dat de huidige hypotheekrente lager is dan wat de geldverstrekkers nu als tarief aanbieden. In dat geval kan het lucratief zijn om je huidige rente bij een verhuizing mee te verhuizen naar de nieuwe woning. Het is afhankelijk van de geldverstrekker of dit mogelijk is en wat de voorwaarden zijn, maar aangezien we voor vrijwel elke geldverstrekker mogen bemiddelen, ondersteunen we hierbij graag en hebben wij dit meteen inzichtelijk.

  Dus, is er nu sprake van een lage rente op je huidige hypotheek en ligt er een wens voor een nieuwe woning? We horen het graag, we kijken graag met je mee!

  Verhuurhypotheek

  Heb jij een wens tot verhuren van een woning of het aankopen van bijvoorbeeld een vakantiewoning? Bij Hypotheek Visie Tilburg helpen we je graag bij het vinden van de beste financiële oplossing voor jouw vastgoed. Onze financiële experts hebben ruime ervaring met het financieren van deze wens!

  Wil jij ook zorgeloos kunnen genieten van jouw investering?
  Neem contact met ons op voor meer informatie!

  Overwaarde

  Overwaarde houdt in dat de (markt)waarde van je woning hoger is dan de hypotheek schuld die er op rust. In Tilburg is er vaak spraak van overwaarde, soms zelfs zonder dat mensen hier van op de hoogte waren. We helpen dan ook bijna dagelijks onze klanten met vragen omtrent het gebruiken van de overwaarde. Je kunt dit geld (deze waarde) zelfs ook “uit de stenen halen”!

  Om je hypotheek te kunnen verhogen zijn er 2 dingen belangrijk;

  - Er moet ruimte zijn tussen de openstaande lening en de marktwaarde van de woning;

  - Er moet ruimte zijn tussen de gewenste hypotheek en de maximale hypotheek op inkomen.

   Let op! Dit kan niet bij elke geldverstrekker. Soms houdt het dus in dat het opnemen van de overwaarde hand in hand gaat met het oversluiten.


  Wat je met het geld kunt doen? Joyce, Bart of Ties bespreken graag de mogelijkheden!

  Situaties met invloed op je hypotheek

  In principe heeft iedere financiële situatie en woonsituatie invloed op jouw hypotheek. Toch zien wij dat er bij een aantal situaties meer vragen en onzekerheden zijn. Zo krijgen wij regelmatig vragen van ZZP’ers. Een hypotheek afsluiten is voor ZZP’ers zeker niet onmogelijk, maar er komt wel meer bij kijken.

  We zien ook vaak veel onzekerheid bij senioren die een hypotheek willen afsluiten. Vanaf 57 jaar en ouder houden geldverstrekkers namelijk rekening met je toekomstig pensioeninkomen. Meestal gaat je inkomen omlaag als je met pensioen gaat, waardoor je minder kunt lenen. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Tilburg geven je graag meer inzicht in de financiële mogelijkheden die passen bij deze situatie.

  Ook een scheiding zorgt voor veel vragen over hypotheken. Dan is het fijn als een onafhankelijk adviseur hebt die al deze vragen kan beantwoorden. Er komt waarschijnlijk al genoeg op je af. Bij Hypotheek Visie Tilburg ontvang je onafhankelijk hypotheekadvies. Wij helpen je graag bij al je vragen rondom je hypotheek bij scheiding.

  Kan ik mijn hypotheek oversluiten?

  Wanneer de hypotheekrente laag is, kan oversluiten je mogelijk voordeel opleveren. Ook kan het in sommige gevallen interessant zijn om je hypotheek over te sluiten naar een andere hypotheekvorm. Of het verstandig is om je hypotheek over te sluiten, is afhankelijk van jouw wensen en de mogelijkheden. Laat je daarom goed adviseren door één van onze adviseurs. Als onafhankelijk adviseur in Tilburg kijken wij naar jouw huidige situatie en bekijken of het voordelig is om je hypotheek over te sluiten en hoe lang het duurt voordat je hier profijt van ziet. Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

  Wonen en leven in Tilburg

  Tilburg is een gemoedelijke stad in het Brabantse land. De stad biedt vele mogelijkheden op het gebied van wonen en leven. Het levendige winkelgebied in het centrum, de Spoorzone, Veemarkt Kwartier en de Piushaven tonen de vele verschillende gezichten die Tilburg heeft. Het maakt het een aantrekkelijk stad om te wonen. Of je nu op zoek bent naar een starterswoning, een gezinswoning dichtbij het groen, een historisch huis midden in de stad of een nieuwbouwwoning. Je vindt het in Tilburg allemaal. Ben je benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden om een huis te kopen in Tilburg? Maak dan een afspraak met een financieel adviseur voor hypotheekadvies met Hypotheek Visie Tilburg.

  Binnenkijken bij een hypotheekadviseur in Tilburg
  Hypotheekadvies Tilburg
  Natuurlijk wonen in Tilburg

  Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

  Accepteren