sluiten
Home
Hillegom

Hypotheekadviseur Hillegom

Hypotheek Visie Hillegom

Maak een vrijblijvende afspraak

Welkom bij Hypotheek Visie in Hillegom. Vanaf de Horst ten Daallaan is Hessel Zondervan altijd bezig met het opstellen van gunstige hypotheekadviezen. Kom gerust eens langs voor een kop koffie om gratis en vrijblijvend te kijken wat Hessel voor je kan betekenen.

met de fiets door de bollenvelden bij Hillegom
8,7
Advieskeuze logo

(4 beoordelingen)

5,0 in Google

(3 reviews)

Hypotheek Visie Hillegom

 • Franchisenemer Hessel Zondervan heet je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Hillegom helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Hillegom ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Adres

Horst ten Daallaan 1
2181 GP Hillegom (Zuid-Holland)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 18:00

Buiten kantooruren en zaterdag op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Hessel Zondervan

Hypotheekadviseur

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Starters in Hillegom

  Een eigen huis kopen is voor veel starters een grote droom. Maar hoe financier je die droom? Gelukkig bieden sommige gemeenten een starterslening aan, waardoor het mogelijk is om toch die droomwoning te kopen. En wist je dat het vaak voordeliger is om van huur naar koop te gaan? Hierdoor bouw je vermogen op en betaal je uiteindelijk minder per maand. Daarnaast zijn er nog meer mogelijkheden voor starters, zoals bijvoorbeeld een duokoopconstructie of het kopen van een kluswoning. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Bereken je maximale hypotheek op onze website.

  Hypotheekadvies op maat

  Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft veel invloed op je hele financiële leven. Hypotheek Visie Hillegom helpt je graag verder. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies. Onze hypotheekadviseurs zoeken voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. 

  Hypotheek oversluiten

  De hypotheekrente staat momenteel nog steeds aan de lage kant. Ook als je al een hypotheek hebt kun je hiervan profiteren. Je kunt namelijk tussentijds je hypotheek oversluiten naar een hypotheek met een lagere rente.

  Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen.

  Wil je weten of jij kunt besparen op je maandlasten? Hypotheek Visie Hillegom maakt het graag inzichtelijk voor je.


  Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Voor financieel advies in de regio Hillegom kan je bij Hypotheek Visie terecht
  Kijkje in de werkkamer voor hypotheekadvies
  Interieurfoto van de spreekkamer van Hypotheek Visie Hillegom