sluiten
Home
Emmen

Hypotheekadviseur Emmen

Hypotheek Visie Emmen

Maak een vrijblijvende afspraak

Welkom bij Hypotheek Visie in Emmen aan de Wilhelminastraat. Het nieuwe, frisse pand heeft een zeer open karakter dankzij haar ramen rondom. We nodigen je graag eens een keer uit om kennis te maken.

Wonen en leven in Emmen | Foto door Gouwenaar - Eigen werk, CC0
9,9
Advieskeuze logo

(230 beoordelingen)

4,9 in Google

(23 reviews)
Adviseur Remko Klein heet je welkom voor hypotheekadvies

Hypotheek Visie Emmen

 • Franchisenemer Remko Klein en zijn team heten je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Emmen helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Emmen ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Adres

Wilhelminastraat 58
7811 JG Emmen (Drenthe)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 21:00

Zaterdag
09:00 - 17:00

's avonds en op zaterdag op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Remko Klein

Franchisenemer, Financieel Adviseur

Remko Klein

Maurice Biard

Hypotheekadviseur

Maurice Biard

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij werken samen met

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Startersmogelijkheden

  Als starter een hypotheek afsluiten in Emmen? Hypotheek Visie Emmen helpt je graag bij het vinden van de juiste hypotheek voor jouw eerste huis. Wist je dat sommige gemeenten startersleningen aanbieden? Onze adviseurs kunnen je hier meer over vertellen. Wil je weten hoeveel je maximaal kunt lenen? Bereken het eenvoudig online en maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij Hypotheek Visie Emmen.

  Overwaarde op je huis in Emmen

  Je hebt overwaarde op je huis als je huis meer waard is dan je hypotheek. Ook als je geen verhuiswensen hebt, kan deze overwaarde ingezet worden.

  Hypotheek Visie Emmen kan je hiermee op weg helpen. Zo kunnen wij voor je bekijken of je je overwaarde kunt opnemen door een 2e  hypotheek af te sluiten. Je kunt met het extra geld bijvoorbeeld je woning verbouwen of je pensioen aanvullen. Er zijn ook speciale verzilverhypotheken; die het mogelijk maken om je overwaarde te benutten, zonder dat dit direct je maandlasten verhoogt.

  Plan snel een afspraak met één van onze financieel adviseurs – dan denken we graag met je mee.

  De mogelijkheden voor starters in Emmen

  Goed nieuws voor starters! Nu de woningmarkt in een iets rustigere fase is beland dan de afgelopen jaren, wordt het voor starters weer wat makkelijker om een woning te kopen. De prijs van een gemiddelde koopwoning in Drenthe is aan het dalen en je mag nog steeds maximaal 100% van de prijs van een woning lenen als je voldoende inkomen hebt. Ook telt een 2e inkomen sinds 2023 voor 100% mee in de berekeningen, wat bij tweeverdieners zorgt voor een mooie kans om juist nu die 1e eigen woning te kopen.

  Kom gerust eens langs om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

  Hypotheek meenemen naar een volgende woning

  Nu de rente stijgt, krijgen wij bij Hypotheek Visie in Emmen regelmatig de vraag of mensen kunnen verhuizen, maar de hypotheekafspraak van hun huidige woning kunnen meenemen. Bij veel geldverstrekkers kun je je hypotheek met een lage rente meeverhuizen naar je nieuwe huis. Dit wordt ook wel de verhuisregeling genoemd. Als je een lage rente of aantrekkelijke hypotheekvorm hebt, kan deze verhuisregeling interessant voor je zijn.

  Je kunt kiezen of je je hele hypotheek meeneemt, maar je kunt ook kiezen om alleen de rente mee te nemen. In beide gevallen zal de geldverstrekker opnieuw beoordelen of je de hypotheek kunt betalen op basis van je inkomen, uitgaven en de waarde van je nieuwe woning. De voorwaarden voor het meenemen van je hypotheek zijn bij elke geldverstrekker anders.

  Wil jij weten of jij jouw hypotheek mee kunt nemen naar een andere woning? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee. Vul het afspraakformulier in.

  Je huis verduurzamen in Emmen

  De energielasten lopen ook in Emmen op. Je wilt jouw woning misschien verduurzamen om de maandlasten te drukken, maar weet nog niet op welke manier en hoe je dat gaat betalen. Kom eens bij ons langs, in een gesprek nemen wij de mogelijkheden graag met je door.

  Om je woning te verduurzamen mag je extra geld opnemen via je hypotheek. Met dit geld kun je bijvoorbeeld een warmtepomp of zonnepanelen plaatsen of de woning beter isoleren. Allemaal maatregelen waarmee je energielasten omlaag gaan. Verduurzamen heeft ook nog eens een positief effect op de waarde van de woning, het klimaat en ben je beter voorbereid op het wonen zonder aardgas.

  Door onze samenwerking met de Energiebespaarders kunnen wij je een goed beeld geven van de mogelijkheden. Uiteraard bepaal jij zelf of en welke maatregelen jij wilt treffen. Wij kijken mee welke financiering hier het beste bij aansluit. Zo haal jij meer energie uit jouw hypotheek!

  Wellicht kom je ook in aanmerking voor het verkrijgen van subsidie bij verduurzaming. Zowel de gemeente Emmen als de gemeente Coevorden kennen hiervoor verschillende mogelijkheden.

  Nieuwsgierig? Maak een afspraak om te horen wat er in jouw situatie mogelijk is.

  Hypotheek oversluiten

  De hypotheekrente is op dit moment nog steeds aan de lage kant. Betaal je een hoge rente? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Je adviseur kan voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten.

  Of oversluiten verstandig is, is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Hypotheek Visie Emmen helpt je graag bij het inzichtelijk maken van de mogelijkheden.

  Een hypotheek die bij je past

  Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Hypotheek Visie Emmen helpt je graag verder. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Nu maar ook in de toekomst. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Nieuwbouw in Emmen

  In en rondom Emmen wordt er momenteel veel ontwikkeld op het gebied van nieuwbouw. Onder andere de volgende drie nieuwbouwprojecten kunnen interessant voor je zijn. We helpen je hiermee graag verder.

  Nieuwbouw Delftlanden, de jongste wijk van Emmen, is een nieuwbouwproject waar onder andere vrijstaande woningen en appartementen worden gebouwd. Circa 200 woningkavels worden opgeleverd.

  Ook aan de wijk Oude Meerdijk (in het zuidelijke deel van Emmen) worden kavels opgeleverd die nog beschikbaar zijn.

  De Doole in Klazienaveen wordt uitgebreid met maar liefst 28 woningen. Ook voor deze woningen kan het verstandig zijn om een hypotheekadviesgesprek aan te vragen.

  Het team van hypotheek Visie Emmen heet je welkom voor hypotheekadvies
  Interieurfoto van het kantoor voor hypotheekadvies
  Detail van het interieur in Emmen