sluiten
Home
Financiele check nieuwbouw

Financiële check nieuwbouw

Ieder jaar worden in Nederland ruim 70.000 nieuwbouwwoningen opgeleverd. Er is dus een grote kans dat jij jouw oog op zo’n project laat vallen. Bij het inschrijven op een nieuwbouwwoning is het steeds vaker nodig om vooraf te verklaren dat je een hypotheek kunt krijgen. Dit noemen wij de financiële check nieuwbouw. Aan de hand van deze financiële check bepaalt de projectontwikkelaar of je een geschikte kandidaat bent voor de betreffende nieuwbouwwoning. Heb jij het project van je dromen gevonden? Onze adviseurs helpen je verder met De Hypotheekbelofte.

Wat is een financiële check voor nieuwbouw?

Een financiële check is een document dat je moet aanleveren bij de inschrijving op een nieuwbouwwoning. Hierin verklaart de hypotheekverstrekker dat er geen problemen verwacht worden voor het rondkrijgen van de noodzakelijke financiering. Hypotheek Visie geeft deze zekerheid van financiering met het rapport Hypotheekbelofte.

Zo werkt de Hypotheekbelofte

Met de Hypotheekbelofte heb je snel een overzichtelijk rapport met jouw mogelijkheden. Je kunt online het Hypotheekbelofterapport kiezen dat past bij jouw situatie. Koop je bijvoorbeeld een eerste woning of ga je verhuizen? Vervolgens vul je jouw persoonlijke gegevens in en gaat onze expert aan de slag met de berekening. Na ontvangst van het rapport bellen we je uiteraard nog even op zodat je vragen kunt stellen. De aanvraag van De Hypotheekbelofte is gratis.

Hypotheek Visie zit ook bij jou in de buurt

Hypotheek Visie heeft ruim 65 vestigingen in Nederland. Je kunt dus ook bij een adviseur bij jou in de buurt een afspraak maken voor een financiële check voor het inschrijven op een nieuwbouwwoning. Het eerste gesprek is altijd gratis.

De Hypotheekbelofte

Met het Hypotheekbelofterapport heb je zekerheid over hoeveel je kunt lenen en bieden. Zo ga je op zoek naar een huis dat je ook echt kunt betalen en je hebt een sterke onderhandelingspositie in de huidige huizenmarkt. 

  • Snel een overzichtelijk rapport met jouw hypotheekmogelijkheden

  • Meer zekerheid van financiering met hulp van een expert

  • Een check bij meerdere geldverstrekkers

  • Sterke onderhandelingspositie tijdens de huizenjacht