sluiten
Home
Hoofddorp

Hypotheekadviseur Hoofddorp

Hypotheek Visie Hoofddorp

Welkom bij Hypotheek Visie in Hoofddorp. Laat je auto lekker thuis, want het kantoor bevindt zich in een bedrijfsverzamelgebouw tegenover het centraal station. In de ontvangsthal staat een prachtige vleugelpiano en als ik het zou kunnen, zou ik je met muziek ontvangen.

Wonen en leven vlakbij schiphol? ontdek wat je mogelijkheden zijn met hypotheekadvies van hypotheek visie | By Ymblanter - Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=99183266
8,9
Advieskeuze logo

(12 beoordelingen)

5,0 in Google

(6 reviews)
Jeff Bolte staat voor je klaar bij Hypotheek Visie Hoofddorp voor persoonlijk financieel advies

Hypotheek Visie Hoofddorp

  • Franchisenemer Jeff Bolte heet je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Hoofddorp helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Hoofddorp ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Hypotheekadvies in Amstelveen

Wil je graag hypotheekadvies in Amstelveen? Dat kan. Hypotheek Visie heeft een spreekkamer in het pand van MKB Administratiekantoor Van der Eijk:
Dorpsstraat 86
1182 JG Amstelveen
023-7993083

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur

Adres

Saturnusstraat (Regusgebouw Azura) 46-62
2132 HB Hoofddorp (Noord-Holland)

Contact

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00

Dinsdag
09:00 - 21:00

Woensdag
09:00 - 17:00

Donderdag
09:00 - 21:00

Vrijdag
09:00 - 17:00

In avonduren en zaterdag op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Jeff Bolte

Franchisenemer, Financieel Adviseur

Jeff Bolte
Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Over Hypotheek Visie Hoofddorp

Wonen en leven in Hyde Park samen met Hypotheek Visie

Hyde Park. Een unieke nieuwbouwproject in Hoofddorp. Op de plek van kantorenpark Beukenhorst-West verschijnt een hypermoderne, duurzame en autoloze wijk. De oude kantoorpanden maken de komende tijd plaats voor ruim 3.800 appartementen en studio’s. Kenmerkend voor het unieke project is de moderne architectuur en de vele grote dakterrassen. Het wordt een levendig en veilige wijk waar je heerlijk kunt wonen en leven. Een stadswijk voor jong en oud. Door de fijne ligging, het internationale karakter en de vele voorzieningen zullen zowel alleenstaande, als stellen en gezinnen zich in Hyde Park thuis voelen.

Nieuwbouwwoning kopen Hyde Park Hoofddorp

Een nieuwbouwwoning kopen op Hyde Park is best spannend. Waarschijnlijk heb je veel vragen. Wat kan ik maximaal lenen? Wat worden mijn maandlasten? Wat is een bouwdepot? Kan ik meerwerk meefinancieren? Voor het antwoord op al deze vragen kun je bij Hypotheek Visie Hoofddorp terecht. Als hypotheekadviseur van Hypotheek Visie Hoofddorp ben ik op de hoogte van alle mogelijkheden, ken ik de producten en ik weet precies welke route we moeten doorlopen. Graag neem ik uitgebreid de tijd om jou en je wensen te leren kennen, zodat ik een verantwoord en financieel plan kan maken voor de aankoop van een woning in Hyde Park. Het resultaat? Een hypotheek die bij je past zonder de vervelende rompslomp.

Jouw mogelijkheden voor een nieuwbouwwoning in Hyde Park

Heb je interesse in een nieuwbouwwoning op Hyde Park en wil je weten wat je mogelijkheden zijn? Hypotheek Visie in Hoofddorp geeft je graag inzicht en denkt met je mee!

Hypotheekadvies op maat

Een hypotheek heeft een grote impact op je financiële situatie. Het is daarom belangrijk dat je een hypotheekadvies op maat krijgt als je een huis in omgeving Hoofddorp wilt kopen. Hiervoor kun je een afspraak maken met één van de hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Hoofddorp. Onze hypotheekadviseurs kijken niet alleen naar de laagste rentes, maar vergelijken de voorwaarden, de premie, de aflossingsmethode en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek krijgt die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Dit is het vertrekpunt van Hypotheek Visie Hoofddorp. Onze hypotheekadviseur zoekt de beste hypotheek die bij je past in omgeving Hoofddorp. Niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst.

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente staat momenteel nog steeds aan de lage kant. Bij Hypotheek Visie Hoofddorp weten we precies welke hypotheek het beste bij jou past. Ook als je al een hypotheek hebt kun je wellicht van deze rentes profiteren. Je kunt namelijk tussentijds je hypotheek oversluiten naar een hypotheek met een lagere rente. Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen. Wil je weten of jij kunt besparen op je maandlasten? Hypotheek Visie Hoofddorp maakt het graag inzichtelijk voor je.

Een hypotheek die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak een afspraak met Hypotheek Visie Hoofddorp. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Hoofddorp.

Leven in Hoofddorp

Vlakbij Amsterdam ligt de gemeente Haarlemmermeer, met als hoofdplaats Hoofddorp. Hoewel de naam anders doet vermoeden, is Hoofddorp een bruisende plek met veel stadse faciliteiten maar heeft het dorpse karakter wel weten te behouden. Geen wonder dat Hoofddorp een grote aantrekkingskracht heeft op veel mensen om er te gaan wonen. Door de Ring rond Hoofddorp is elke wijk in Hoofddorp prima te bereiken. Er zijn diverse busverbindingen en treinverbindingen naar Amsterdam, maar ook Haarlem of Zandvoort. Wie houdt van winkelen kan in Hoofddorp zijn of haar hart ophalen. Je vindt er een diversiteit aan winkels. In winkelcentrum Vier Meren kun je je prima vermalen. Bij een van de vele restaurantjes kun je gezellig lunchen of heerlijke dineren. Naar de bioscoop of theater? Ook dat kan. Wil je de rust op zoeken en genieten van de mooie natuur. Dan hoef je niet ver weg. Het Haarlemmermeerse bos of recreatiegebied Groene Weide biedt voldoende mogelijkheden.

Wonen in Hoofddorp

In 2020 telde Hoofddorp ruim 76.000 inwoners. De verwachting is dat dit de komende jaar groeit met 15.000. Daarom wordt er momenteel hard gebouwd aan nieuwe woningen. Vooral in het Tudorpark zijn ze volop aan het bouwen. Je vindt er woningen in verschillende maten en uitstralingen. De wijken in Hoofddorp kenmerken zich door verschillende bouwstijlen. Dichtbij het centrum vinden de wijken Kalorama en Graan voor Visch. In de wijken Pax, Overbos, Bornholm en Toolenburg vind je veel eengezinswoningen en kleine appartementengebouwen. Daarnaast kent hoofddorp de exclusieve villawijk Vrijschot Noord. En dan hebben we nog Floriande die vanaf 2000 voor uitbreiding van Hoofddorp heeft gezorgd. Hier vind je ook het ziekenhuis. Kortom, op het gebied van wonen zijn er veel mogelijkheden.

Wonen en leven in Amstelveen

Amstelveen is uitgegroeid tot een populaire woonplaats. Dat is ook niet zo gek. De stad heeft veel faciliteiten. Je kunt er goed shoppen onder anders in het Stadshart, heerlijk eten en genieten om een terrasje. De stad heeft een bibliotheek, musea en diverse sportvoorzieningen. Wat Amstelveen ook geliefd maakt is de aanwezig hij van veel groen. Je bent daarnaast binnen no time in Amsterdam. Amstelveen biedt voor elke woonwens wat wils. De stad heeft verschillende woonwijken met elk haar eigen karakter. Ook wordt er volop gebouwd. Wil je graag een huis kopen in Hoofddorp ? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Voor hypotheekadvies ben je bij Hypotheek Visie Hoofddorp aan het juiste adres. Onze adviseur maakt het graag voor jou inzichtelijk.  

Hypotheek Visie Hoofddorp is te vinden in het Regusgebouw Azura
voor een hypotheek advies op maat ben je bij onze vestiging in Hoofddorp op het goede adres
Je woont toch om te leven. Op de vestiging hangt deze prachtige foto van het wielerteam dat door Jeff Bolte wordt gesponsord

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren