sluiten
Home
Hoofddorp

Hypotheekadviseur Hoofddorp

Hypotheek Visie Hoofddorp

Welkom bij Hypotheek Visie in Hoofddorp. Ons kantoor bevindt zich aan de Wijkermeerstraat 3-7, waar wij recent heen verhuisd zijn. De koffie staat ook hier voor je klaar!

Maak een vrijblijvende afspraak

Op werkdagen bellen we vaak binnen 4 uur al terug

Bel voor vragen: 023–2210080
Wonen en leven vlakbij schiphol? ontdek wat je mogelijkheden zijn met hypotheekadvies van hypotheek visie | By Ymblanter - Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=99183266

5,0 in Google

Hypotheek Visie Hoofddorp

 • Franchisenemer Jeff Bolte heet je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Hoofddorp helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Hoofddorp ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Hypotheekadvies in Amstelveen

Wil je graag hypotheekadvies in Amstelveen? Dat kan. Hypotheek Visie heeft een spreekkamer in het pand van MKB Administratiekantoor Van der Eijk:
Dorpsstraat 86
1182 JG Amstelveen
023-7993083

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur

Adres

Wijkermeerstraat 3 (7)
2131 HB Hoofddorp (Noord-Holland)

Contact

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00

Dinsdag
09:00 - 21:00

Woensdag
09:00 - 17:00

Donderdag
09:00 - 21:00

Vrijdag
09:00 - 17:00

In avonduren en zaterdag op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Jeff Bolte

Franchisenemer, Financieel Adviseur

jeff-bolte

Dhiraj Kalapnat

Hypotheekadviseur

Dhiraj Kalapnat

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Hypotheekverstrekkers
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Hulp bij het vinden van een huis?

Ben je nog op zoek naar je droomwoning? We helpen je graag bij je zoektocht. Als we je droomwoning gevonden hebben, gaan we samen aan de slag om de kansen te vergroten dat jouw bod wordt geaccepteerd. Als dat zo is, sluiten we de meest passende hypotheek voor jou af. Zo heb je het gehele aankoopproces onder één dak. Wel zo gemakkelijk.

Een afspraak maken Meer weten over onze aankoopbegeleiding?

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Je eerste huis in Hoofddorp

  Als starter op de huizenmarkt kan het lastig zijn om een hypotheek te krijgen. Maar wist je dat sommige gemeentes een starterslening aanbieden? Dat kan net het extra zetje geven dat je nodig hebt om je droomhuis te kopen. Bovendien is het vaak voordeliger om van huur naar koop te gaan. Zo bouw je vermogen op in plaats van huur te betalen aan iemand anders. Bij Hypotheek Visie in Hoofddorp kunnen we je helpen bij het vinden van de juiste lening en de beste rente. Op onze website kun je ook je maximale hypotheek berekenen en meer informatie vinden over de mogelijkheden voor starters.

  Overwaarde op je huis in Hoofddorp

  De term overwaarde hoor je tegenwoordig steeds vaker. Wat houdt het precies in? De overwaarde van je huis is het verschil tussen de verkoopwaarde van je huis en je huidige hypotheek. Deze overwaarde kun je opnemen. Bijvoorbeeld om te besteden aan de verbouwing in of rondom je huis, of aan verduurzamingsmaatregelen. Ook is het gebruik ervan voor andere dingen dan de eigen woning vaak mogelijk. Zo kun je het investeren of deels schenken aan je (klein) kinderen. De WOZ waarde kan een indicatie geven van de waarde van je woning en de verwachte overwaarde.

  Woon je in gemeente Haarlemmermeer of omstreken? Dan is de kans groot dat jij ook overwaarde hebt op je huis. In Hoofddorp en omstreken is de WOZ-waarde in 2023 namelijk gemiddeld met 8,2% gestegen. In de gemeente Amstelveen was de stijging 6,3%.

  Meer weten wat er mogelijk is met jouw overwaarde? Hypotheek Visie Hoofddorp helpt je graag verder.

  Verduurzaming

  Woon je in Hoofddorp of omgeving en wil je verduurzamen? Er zijn diverse mogelijkheden om verduurzaming te financieren. Dit kan bijvoorbeeld met spaargeld, maar ook met het verhogen van je hypotheek. Je kunt hiermee je maandlasten verlagen, en de waarde van je huis verhogen. Hypotheek Visie Hoofddorp zet graag alle mogelijkheden voor je op een rij in een kosteloos kennismakingsgesprek.

  Weet je niet hoe en waar je moet beginnen? Hypotheek Visie Hoofddorp kan voor een kosteloze energiescan (aan huis!) zorgen. Dan weet je zo hoe rendabel verduurzamen in jouw situatie is, en krijg je meteen inzicht in facturen en subsidies voor jouw zonnepanelen, warmtepomp of spauwmuurisolatie.

  Maak hiervoor een afspraak met Jeff van Hypotheek Visie Hoofddorp.

  Hypotheek meeverhuizen

  Heb je een hypotheek in Hoofddorp of omgeving met lage rente? Dan kan het bij de aanschaf van een nieuw huis zinvol zijn om deze hypotheek mee te verhuizen. Dit is vaak bij je huidige hypotheekverstrekker mogelijk. Wij zetten dit voor je in gang. Wij hebben veel ervaring met de zogeheten verhuisregeling van diverse aanbieders, waarmee jij mogelijk veel op je maandlasten kunt besparen. Maak een afspraak met Jeff van Hypotheek Visie Hoofddorp. Een eerste gesprek is kosteloos en zo weet je of het in jouw situatie gunstig is om je contract mee te nemen naar een nieuwe woning. De koffie staat klaar!

  Verhuurhypotheek

  Denk je na over het investeren in vastgoed? Ook in de gemeente Haarlemmermeer kan het rendabel zijn om een verhuurhypotheek af te sluiten. Vaak is het bij een verhuurhypotheek mogelijk om een hypotheek op te nemen van 50% tot zelfs 90% van de waarde van de woning. De rente die je betaalt ligt vaak iets hoger dan bij een reguliere hypotheek. Daar staat tegenover dat je rendement maakt in de vorm van huurinkomsten. Er zijn diverse aanbieders met elk hun eigen voorwaarden.

  Wij kunnen je helpen met de eerste stappen. Voor informatie kun je een afspraak maken met Hypotheek Visie Hoofddorp.

  Expat and buying a house in the Netherlands

  You work in the Netherlands. You like it here and are keen to live here. As an expat working in the Netherlands, there is nothing to stop you buying a house here; however, it is important that you get yourself well prepared before you start looking. This will help avoid disappointment later on.

  Hypotheek Visie Hoofddorp is happy to explain the possibilities and what you need to look out for.

  Nieuwbouwwoning kopen Hyde Park Hoofddorp

  Een nieuwbouwwoning kopen op Hyde Park is best spannend. Waarschijnlijk heb je veel vragen. Wat kan ik maximaal lenen? Wat worden mijn maandlasten? Wat is een bouwdepot? Kan ik meerwerk meefinancieren? Voor het antwoord op al deze vragen kun je bij Hypotheek Visie Hoofddorp terecht. Als hypotheekadviseur van Hypotheek Visie Hoofddorp ben ik op de hoogte van alle mogelijkheden, ken ik de producten en ik weet precies welke route we moeten doorlopen. Graag neem ik uitgebreid de tijd om jou en je wensen te leren kennen, zodat ik een verantwoord en financieel plan kan maken voor de aankoop van een woning in Hyde Park. Het resultaat? Een hypotheek die bij je past zonder de vervelende rompslomp.

  Hypotheekadvies op maat

  Een hypotheek heeft een grote impact op je financiële situatie. Het is daarom belangrijk dat je een hypotheekadvies op maat krijgt als je een huis in omgeving Hoofddorp wilt kopen. Hiervoor kun je een afspraak maken met één van de hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Hoofddorp. Onze hypotheekadviseurs kijken niet alleen naar de laagste rentes, maar vergelijken de voorwaarden, de premie, de aflossingsmethode en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek krijgt die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Dit is het vertrekpunt van Hypotheek Visie Hoofddorp. Onze hypotheekadviseur zoekt de beste hypotheek die bij je past in omgeving Hoofddorp. Niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst.

  Leven in Hoofddorp

  Vlakbij Amsterdam ligt de gemeente Haarlemmermeer, met als hoofdplaats Hoofddorp. Hoewel de naam anders doet vermoeden, is Hoofddorp een bruisende plek met veel stadse faciliteiten maar heeft het dorpse karakter wel weten te behouden. Geen wonder dat Hoofddorp een grote aantrekkingskracht heeft op veel mensen om er te gaan wonen. Door de Ring rond Hoofddorp is elke wijk in Hoofddorp prima te bereiken. Er zijn diverse busverbindingen en treinverbindingen naar Amsterdam, maar ook Haarlem of Zandvoort. Wie houdt van winkelen kan in Hoofddorp zijn of haar hart ophalen. Je vindt er een diversiteit aan winkels. In winkelcentrum Vier Meren kun je je prima vermalen. Bij een van de vele restaurantjes kun je gezellig lunchen of heerlijke dineren. Naar de bioscoop of theater? Ook dat kan. Wil je de rust op zoeken en genieten van de mooie natuur. Dan hoef je niet ver weg. Het Haarlemmermeerse bos of recreatiegebied Groene Weide biedt voldoende mogelijkheden.

  Wonen in Hoofddorp

  In 2020 telde Hoofddorp ruim 76.000 inwoners. De verwachting is dat dit de komende jaar groeit met 15.000. Daarom wordt er momenteel hard gebouwd aan nieuwe woningen. Vooral in het Tudorpark zijn ze volop aan het bouwen. Je vindt er woningen in verschillende maten en uitstralingen. De wijken in Hoofddorp kenmerken zich door verschillende bouwstijlen. Dichtbij het centrum vinden de wijken Kalorama en Graan voor Visch. In de wijken Pax, Overbos, Bornholm en Toolenburg vind je veel eengezinswoningen en kleine appartementengebouwen. Daarnaast kent hoofddorp de exclusieve villawijk Vrijschot Noord. En dan hebben we nog Floriande die vanaf 2000 voor uitbreiding van Hoofddorp heeft gezorgd. Hier vind je ook het ziekenhuis. Kortom, op het gebied van wonen zijn er veel mogelijkheden.

  Wonen en leven in Amstelveen

  Amstelveen is uitgegroeid tot een populaire woonplaats. Dat is ook niet zo gek. De stad heeft veel faciliteiten. Je kunt er goed shoppen onder anders in het Stadshart, heerlijk eten en genieten om een terrasje. De stad heeft een bibliotheek, musea en diverse sportvoorzieningen. Wat Amstelveen ook geliefd maakt is de aanwezig hij van veel groen. Je bent daarnaast binnen no time in Amsterdam. Amstelveen biedt voor elke woonwens wat wils. De stad heeft verschillende woonwijken met elk haar eigen karakter. Ook wordt er volop gebouwd. Wil je graag een huis kopen in Hoofddorp ? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Voor hypotheekadvies ben je bij Hypotheek Visie Hoofddorp aan het juiste adres. Onze adviseur maakt het graag voor jou inzichtelijk.  

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Je woont toch om te leven. Op de vestiging hangt deze prachtige foto van het wielerteam dat door Jeff Bolte wordt gesponsord
  voor een hypotheek advies op maat ben je bij onze vestiging in Hoofddorp op het goede adres