sluiten
Home
Hypotheekadvies in Veendam

Hypotheekadviseur Hypotheekadvies in Veendam

Hypotheekadvies in Veendam

Heb je plannen om een huis te kopen in de regio Veendam? Dan is het fijn als je van te voren weet wat je financiële mogelijkheden zijn. Dit maakt de zoektocht een stuk makkelijker. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie helpen je graag.

Meer dan 50 vestigingen

Altijd bij jou in de buurt

Persoonlijk advies

We helpen je in begrijpelijke taal

40+ Hypotheekverstrekkers

Grootste aanbod en de scherpste prijs

Deze vestigingen zijn het meest dichtbij voor Veendam

We hebben helaas geen vestiging in Veendam. Hieronder staan de vestigingen die het meest dichtbij Veendam zijn.

Bij Hypotheek Visie in Zuidlaren staan Eric en Anneloes voor je klaar om opzoek te gaan naar de hypotheek die het beste bij jou past.

Zuidlaren

Stationsweg 2a, Zuidlaren

Hypotheek Visie Assen voor hypotheek en financieel advies

Assen

Hendrik de Ruiterstraat 5, Assen

Hypotheek Visie Groningen

Groningen

Westersingel 8, Groningen

Online hypotheekadvies

Het is bij Hypotheek Visie ook mogelijk om online hypotheekadvies. Het persoonlijk adviesgesprek op maat gaat via de webcam op de tablet of laptop. Waar en wanneer het jou uitkomt.

Op de dag van de online afspraak ontvang je een e-mail met een code waarmee je kunt inloggen op je persoonlijke online omgeving. De adviseur helpt je stap voor stap bij het voeren van het online gesprek. Bekijk het filmpje voor hoe online advies werkt.

Wil je weten wat onze online hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak een afspraak. Het eerste gesprek is gratis.

Je eerste huis kopen in Veendam

Je eerste huis kopen is leuk maar ook wel spannend. Er leven ongetwijfeld veel vragen bij je. Hoeveel hypotheek kan ik krijgen? Hoe zit het met de verschillende hypotheekvormen? Een huis kopen doe je stap voor stap. In het grote doolhof wijzen de hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie je graag de weg.

Hoeveel kun je lenen?
Voordat je de zoektocht naar een huis start, is het verstandig om eerst te weten hoeveel je kunt lenen. Zo kun je gericht zoeken in een bepaalde prijsklasse en voorkom je dat je verliefd wordt op een woning die je eigenlijk niet kunt betalen. Voor een ruwe indicatie kun je op onze site je maximale hypotheek berekenen.

Wil je exact weten wat je mogelijkheden zijn? Vraag een adviseur van Hypotheek Visie om advies.

Hypotheekadvies regio Veendam

Ben je op zoek naar hypotheekadvies omdat je je eerste huis wilt kopen, een ander huis wilt kopen, verbouwplannen hebt of lagere maandlasten wilt? De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie helpen je graag bij het inzichtelijk maken van jouw financiële mogelijkheden. Ook bij minder leuke gebeurtenissen als een scheiding of het overlijden van je partner kun je voor hypotheekadvies bij ons terecht.

Heb je geen vast contract of ben je ZZP’er? Neem gerust contact op. We kijken dan samen naar je financiële mogelijkheden.

Waarom Hypotheek Visie

  • Persoonlijk hypotheekadvies

  • Een hypotheek die past bij jouw wensen en mogelijkheden tegen een zo laag mogelijke maandlast

  • 100% onafhankelijk, we vergelijken meer dan 40 aanbieders

  • Deskundige en gediplomeerde adviseurs

  • Afspraak in de avond mogelijk

Wonen en leven in Veendam

Veendam is een mooie stad gelegen in Groningen. Het is een stad met nog volop ruimte om je heen. De stad staat ook bekend als Parkstad. Dit komt door de vele parken, groenstroken en vijverpartijen die Veendam rijk is. Daarnaast heeft de stad een mooi centrum waar oud en nieuw samen komen en kent het vele voorzieningen zoals een breed winkelaanbod, scholen en theater. Wie graag de drukte opzoekt is via de N33 zo in Groningen. Maar ook met de trein vanaf station Veendam is Groningen makkelijk te bereiken. Het is dus niet zo verwonderlijk dat Veendam een aantrekkelijke stad is om te wonen.

In Veendam kun je niet alleen terecht voor een jaren dertig woning of bestaande rijtjeswoning. Er zijn ook nieuwbouwprojecten.

Afspraak Hypotheek Visie

Heb je plannen om een huis te kopen in Veendam of omgeving? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Of wil je weten of je kunt besparen op je maandlasten? Voor onafhankelijk advies ben je bij Hypotheek Visie aan het juiste adres.