sluiten
Home
Zuidlaren

Hypotheekadviseur Zuidlaren

Hypotheek Visie Zuidlaren

Welkom bij Hypotheek Visie in Zuidlaren. Het prachtige pand aan de Stationsweg is de ideale locatie voor ons kantoor. We helpen je graag aan de best passende hypotheek voor jouw situatie.

Landelijk wonen in Zuidlaren met hypotheekadvies van Hypotheek Visie  | By Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=24119318
9,9
Advieskeuze logo

(430 beoordelingen)

5,0 in Google

(3 reviews)
Het team van Hypotheek Visie Zuidladen heet je van harte welkom

Hypotheek Visie Zuidlaren

  • Franchisenemer Erik de Wiljes en zijn team heten je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Zuidlaren helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Zuidlaren ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur

Adres

Stationsweg 2a
9471 GR Zuidlaren (Drenthe)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:30

We helpen je graag met persoonlijk advies

Erik de Wiljes

Franchisenemer, Financieel Adviseur

Erik de Wiljes

Anneloes Bossina

Hypotheekadviseur

Anneloes Bossina
Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Hypotheek oversluiten

Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. En momenteel staat de hypotheekrente nog steeds aan de lage kant. Deze lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek.

Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Hypotheek Visie Zuidlaren maakt het graag inzichtelijk voor je. Maak een afspraak.

Een hypotheek die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak een afspraak met Hypotheek Visie Zuidlaren. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Zuidlaren.

Wonen en leven in Zuidlaren

Zuidlaren, een dorp in Drenthe en onderdeel van de gemeente Tynaarlo. Een dorp dat niet alleen bekend is door het kinderliedje over Berend Botje. In 2014 kreeg Zuidlaren ook de titel ‘Groenste dorp van Europa’. En dat is niet voor niets. Wie van de natuur houdt, kan hier zijn of haar hart ophalen. Kenmerkend voor Zuidlaren zijn de Brinken. Vroeger stonden de Brinken bekend als plekken waar koeien en paarden werden verzameld. Vandaag de dag zijn het pleinen met veel gras en omringd met eiken en populieren. Het bekende Pieterpad loopt langs enkele van deze Brinken.
Het dorp is niet alleen groen. Het biedt ook voldoende voorzieningen voor de inwoners. Je vindt er leuke winkels en er zijn gezellige cafés en restaurants voor een hapje en een drankje. Ook vind je er diverse scholen. Wie even de drukte van de stad wil opzoeken is binnen 10 minuten in Assen of Groningen.
Wil jij graag een huis kopen in Zuidlaren of omgeving? En ben je benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Zuidlaren. Eén van onze adviseurs maakt het graag voor jou inzichtelijk.

Alleen het pand al is een plaatje en de moeite van het bezoeken waard. Hier wordt het financieel plan uitgezocht en besproken
detailfoto van de vestiging in zuidlaren
Detailfoto van het persoonlijke financiële advies.

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren