sluiten
Home
Zuidlaren

Hypotheekadviseur Zuidlaren

Hypotheek Visie Zuidlaren

Welkom bij Hypotheek Visie in Zuidlaren. Het prachtige pand aan de Stationsweg is de ideale locatie voor ons kantoor. We helpen je graag aan de best passende hypotheek voor jouw situatie.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wij nemen binnen 1-2 werkdagen contact met je op

Bel voor vragen: 050 - 313 13 14
Landelijk wonen in Zuidlaren met hypotheekadvies van Hypotheek Visie | By Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=24119318

5,0 in Google

Hypotheek Visie Zuidlaren

 • Franchisenemer Erik de Wiljes en zijn team heten je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Zuidlaren helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Zuidlaren ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur

Adres

Stationsweg 2a
9471 GR Zuidlaren (Drenthe)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:30

We helpen je graag met persoonlijk advies

Erik de Wiljes

Franchisenemer, Financieel Adviseur

Erik de Wiljes

Anneloes Bossina

Hypotheekadviseur

Anneloes Bossina

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Hypotheekverstrekkers
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Eerste huis in Zuidlaren

  Als starter op de huizenmarkt kan het lastig zijn om een hypotheek te krijgen. Gelukkig zijn er vaak mogelijkheden, zoals een starterslening die sommige gemeentes aanbieden. Wij weten precies of dit ook geldt voor jouw gemeente. Wist je dat het in veel gevallen voordeliger is om van huur naar koop te gaan? Onze tip voor starters is om goed te kijken naar de bijkomende kosten bij het kopen van een huis, zoals de notariskosten. Wij helpen je graag bij het vergelijken van hypotheekrentes en het vinden van de beste hypotheek voor jou.

  Hypotheek oversluiten

  Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. En momenteel staat de hypotheekrente nog steeds aan de lage kant. Deze lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek.

  Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Hypotheek Visie Zuidlaren maakt het graag inzichtelijk voor je. Maak een afspraak.

  Een hypotheek die bij je past

  Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak een afspraak met Hypotheek Visie Zuidlaren. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Zuidlaren.

  Wonen en leven in Zuidlaren

  Zuidlaren, een dorp in Drenthe en onderdeel van de gemeente Tynaarlo. Een dorp dat niet alleen bekend is door het kinderliedje over Berend Botje. In 2014 kreeg Zuidlaren ook de titel ‘Groenste dorp van Europa’. En dat is niet voor niets. Wie van de natuur houdt, kan hier zijn of haar hart ophalen. Kenmerkend voor Zuidlaren zijn de Brinken. Vroeger stonden de Brinken bekend als plekken waar koeien en paarden werden verzameld. Vandaag de dag zijn het pleinen met veel gras en omringd met eiken en populieren. Het bekende Pieterpad loopt langs enkele van deze Brinken.
  Het dorp is niet alleen groen. Het biedt ook voldoende voorzieningen voor de inwoners. Je vindt er leuke winkels en er zijn gezellige cafés en restaurants voor een hapje en een drankje. Ook vind je er diverse scholen. Wie even de drukte van de stad wil opzoeken is binnen 10 minuten in Assen of Groningen.
  Wil jij graag een huis kopen in Zuidlaren of omgeving? En ben je benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Zuidlaren. Eén van onze adviseurs maakt het graag voor jou inzichtelijk.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van een hypotheekaanvraag, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Alleen het pand al is een plaatje en de moeite van het bezoeken waard. Hier wordt het financieel plan uitgezocht en besproken
  detailfoto van de vestiging in zuidlaren
  Detailfoto van het persoonlijke financiële advies.