sluiten
Home
Assen

Hypotheekadviseur Assen

Hypotheek Visie Assen

Welkom bij Hypotheek Visie in Assen. Je vindt ons in een prachtig, monumentaal pand aan de Hendrik de Ruiterstraat. Binnen is het huiselijk gezellig. Onze lieve Beau, de kantoorhond, ligt bij de deur. Maar geen zorgen, hij doet je niets. Daar hebben we hem op getraind.

Als je dicht bij het legendarische circuit wil wonen vraag dan je advies aan onze adviseur
7,4
Advieskeuze logo

(59 beoordelingen)

4,7 in Google

(3 reviews)
Henk en Hennita Molenmaker heten je welkom bij Hypotheek Visie Assen

Hypotheek Visie Assen

  • Franchisenemers Henk en Hennita Molenmaker heten je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

Franchisenemers Henk en Hennita Molenmaker helpen je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Assen ligt of aan de andere kant van het land. Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Adres

Hendrik de Ruiterstraat 5
9401 KT Assen (Drenthe)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:30 - 17:00

's avonds en op zaterdag op afspraak geopend. Gratis parkeren achter het pand.

We helpen je graag met persoonlijk advies

Henk Molenmaker

Franchisenemer, Hypotheekadviseur

Henk Molenmaker

Hennita Molenmaker

Franchisenemer, Financieel Adviseur

Hennita Molenmaker
Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Over Hypotheek Visie Assen

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is momenteel nog steeds aan de lage kant. Ook als je al een hypotheek hebt kun je hiervan profiteren. Je kunt namelijk tussentijds je hypotheek oversluiten naar een hypotheek met een lagere rente.
Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen. In Assen denken we graag met je mee over de mogelijkheden.

Wil je weten of jij kunt besparen op je maandlasten? Maak dan een afspraak.

Een hypotheek die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs. De adviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Daarbij kijkt hij niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies.

Wonen en leven in Assen

Assen staat vooral bekend om het TT-circuit. Jaarlijks vinden hier diverse auto- en motorraces plaats waaronder de motor GP. Maar Assen biedt meer. De hoofdstad van de provincie Drenthe biedt alle voorzieningen die je van een grote stad kunt verwachten. Een goed bereikbare binnenstad met leuke winkeltjes, terrasjes, restaurant, bioscoop en theater. Assen heeft bovendien nog een echt stadsbos: het Asserbos. Dit bos ligt aan de rand tussen het winkelcentrum en de woonwijk Baggelhuizen. Hier kun je heerlijk wandelen. Het aanbod woningen is divers. Van stedelijk wonen tot wonen in het buitengebied. Een huis kopen in Assen? Wat komt er bij kijken? Hoe zit het met de hypotheek? Voor hypotheekadvies ben je bij Hypotheek Visie Assen aan het juiste adres. Een van onze adviseurs maakt graag jouw mogelijkheden inzichtelijk.

Het team, inclusief de kantoorhond van Hypotheek Visie Assen staat voor je klaar voor hypotheekadvies
Binnenkijken in Assen, de kantoorhond houdt de wacht.
Buitenaanzicht van het kantoor voor hypotheekadvies

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren