sluiten
Home
Assen

Hypotheekadviseur Assen

Hypotheek Visie Assen

Welkom bij Hypotheek Visie in Assen. Je vindt ons in een prachtig, monumentaal pand aan de Hendrik de Ruiterstraat. Binnen is het huiselijk gezellig. Onze lieve Beau, de kantoorhond, ligt bij de deur. Maar geen zorgen, hij doet je niets. Daar hebben we hem op getraind.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wij nemen binnen 1-2 werkdagen contact met je op

Als je dicht bij het legendarische circuit wil wonen vraag dan je advies aan onze adviseur

4,5 in Google

Hypotheek Visie Assen

 • Franchisenemers Henk en Hennita Molenmaker heten je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

Franchisenemers Henk en Hennita Molenmaker helpen je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Assen ligt of aan de andere kant van het land. Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Adres

Hendrik de Ruiterstraat 5
9401 KT Assen (Drenthe)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:30 - 17:00

's avonds en op zaterdag op afspraak geopend. Gratis parkeren achter het pand.

We helpen je graag met persoonlijk advies

Henk Molenmaker

Franchisenemer, Hypotheekadviseur

Henk Molenmaker

Hennita Molenmaker

Franchisenemer, Financieel Adviseur

Hennita Molenmaker

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Hypotheekverstrekkers
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Startershypotheek in Assen

  Als starter is het lastig om een voet aan de grond te krijgen op de woningmarkt. Toch zijn er mogelijkheden om als starter een hypotheek te krijgen. Wist je bijvoorbeeld dat sommige gemeentes een starterslening aanbieden? Bij Hypotheek Visie Assen helpen wij jou graag om je eerste huis te kopen. Wij bieden persoonlijke begeleiding en maatwerk oplossingen, zodat jij de hypotheek krijgt die bij jou past. Bereken jouw maximale hypotheek bij ons en ontdek wat er mogelijk is. Stop met huren en start met kopen, maak vandaag nog een afspraak!

  Hypotheek oversluiten

  De hypotheekrente is momenteel nog steeds aan de lage kant. Ook als je al een hypotheek hebt kun je hiervan profiteren. Je kunt namelijk tussentijds je hypotheek oversluiten naar een hypotheek met een lagere rente.
  Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen. In Assen denken we graag met je mee over de mogelijkheden.

  Wil je weten of jij kunt besparen op je maandlasten? Maak dan een afspraak.

  Een hypotheek die bij je past

  Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs. De adviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Daarbij kijkt hij niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Wonen en leven in Assen

  Assen staat vooral bekend om het TT-circuit. Jaarlijks vinden hier diverse auto- en motorraces plaats waaronder de motor GP. Maar Assen biedt meer. De hoofdstad van de provincie Drenthe biedt alle voorzieningen die je van een grote stad kunt verwachten. Een goed bereikbare binnenstad met leuke winkeltjes, terrasjes, restaurant, bioscoop en theater. Assen heeft bovendien nog een echt stadsbos: het Asserbos. Dit bos ligt aan de rand tussen het winkelcentrum en de woonwijk Baggelhuizen. Hier kun je heerlijk wandelen. Het aanbod woningen is divers. Van stedelijk wonen tot wonen in het buitengebied. Een huis kopen in Assen? Wat komt er bij kijken? Hoe zit het met de hypotheek? Voor hypotheekadvies ben je bij Hypotheek Visie Assen aan het juiste adres. Een van onze adviseurs maakt graag jouw mogelijkheden inzichtelijk.

  Het team, inclusief de kantoorhond van Hypotheek Visie Assen staat voor je klaar voor hypotheekadvies
  Binnenkijken in Assen, de kantoorhond houdt de wacht.
  Buitenaanzicht van het kantoor voor hypotheekadvies