sluiten
Home
HypotheekBox Premium

Wonen zonder zorgen

HypotheekBox Premium

Er verandert regelmatig iets in je persoonlijke leven nadat je in je woning bent getrokken. En ook hypotheekrentes en woningwaardes kennen pieken en dalen. Hierdoor betaal je inmiddels misschien wel meer dan nodig voor je hypotheek of ben je niet meer goed verzekerd. Houd controle over je financiële producten met HypotheekBox Premium. Je adviseur zorgt er voor dat ze bij je persoonlijke situatie en wensen blijven passen en jij zonder zorgen kunt wonen.

Meer weten? Je financieel adviseur legt het je uit:

Grip op je financiën

Je wilt inzicht in je hypotheek en verzekeringen. Om te zien hoe je er financieel voor staat. Maar je snapt weinig van alle kleine lettertjes en eigenlijk heb je ook niet zo veel zin om alles tot in detail uit te moeten zoeken. Laat ons je helpen met nazorg van HypotheekBox Premium.

Een up-to-date hypotheek en verzekeringen

Het is slim om regelmatig een check te laten doen of je hypotheek en verzekeringen nog wel goed geregeld zijn. Je situatie kan heel anders zijn dan toen je de hypotheek afsloot. De waarde van de woning is bijvoorbeeld gestegen of je hebt kinderen gekregen. Daarnaast veranderen ook de financiële regels en de wetgeving. Daardoor kan het zo maar zijn dat je kunt besparen op je hypotheeklasten of dat je vervelende situaties kunt voorkomen met de juiste verzekeringen.

Ontdek het voordeel

Zodra je klant wordt bij Hypotheek Visie ontvang je een persoonlijke, digitale omgeving, je HypotheekBox. Hier kun je je financiële producten, zoals je hypotheek en verzekeringen, bekijken. Met HypotheekBox Premium ontvang je iedere twee jaar een rapport waaruit jouw financiële gezondheid blijkt. Gedurende een aansluitend servicegesprek bespreek je veranderingen in je situatie en kun je al je vragen stellen. Je adviseur controleert of alles nog in orde is en zorgt er voor dat je hypotheek en verzekeringen weer up-to-date zijn.


Meer weten over HypotheekBox Premium of heb je een andere vraag?

Maak een afspraak met je financieel adviseur voor uitleg over nazorg met HypotheekBox Premium. 

Maak een afspraak

Inloggen HypotheekBox

Eenvoudig met het door jou eerder opgegeven e-mailadres en wachtwoord. Inloggegevens vergeten? Gebruik de 'Wachtwoord vergeten' optie. Te vinden in het inlog scherm.

Inloggen HypotheekBox

Inloggen Mijn Digimap

Voor Serviceplan+ en je Hypotheeklasten Taxatierapport.

Inloggen Mijn digimap